Pagina's

31 okt 2014

What did I do? #14 - Verjaardag, Michael Kors en tentamens


Dat dit de meest hectische week in tijden is kan ik zeker wel voorop stellen. Zeven pittige tentamens in een week is écht heel veel. Toch wist ik m'n verjaardag er nog tussen te proppen en genoot ik van deze heerlijke dag en lieve felicitaties, cadeaus en lekker eten. Finally 20, yeah! Kijk je mee naar mijn week?

Gelezen
Wat betreft lezen voor m'n 'ontspanning' loopt het op dit moment even niet zo lekker. Mijn leven staat op dit moment echt helemaal op z'n kop.  Ik. Heb. Het. Zo. Druk.  Zeven tentamens in een week - van minstens 800 blz per vak -, een sociaal leven en een blog onderhouden is zeker niet makkelijk te combineren.. Alle tentamens maak ik trouwens op de universiteit van Tilburg. Een paar lezeressen hadden het al herkend toen ik deze foto op Instagram plaatste!

Gedaan
Gister werd ik al weer 20 jaar: een hele mijlpaal én absoluut iets om even bij stil te staan. Weer een jaar ouder én weer meer redenen om me steeds volwassener te gaan gedragen - haha! -. Ondanks de verschrikkelijke tentamenweek waar ik me nu in bevind heb ik een ontzettend gezellige dag gehad. Super bedankt voor alle lieve felicitaties, onwijs lief van jullie! <3

Gelukkig
Gister viel er een lief kaartje in de bus van Joost met de verrassing dat we 's avonds uit eten zouden gaan bij een restaurant wat ik al héél lang wilde. Super lief en heerlijk om er even tussen uit te gaan! Een ander prachtig cadeau van de liefste moeder van de wereld is zeker ook even het vermelden waard: een nieuwe Michael Kors tas. Soon more on the blog! 

Gehoord
Het was weer tijd voor de jaarlijkse controle van m'n lieve kat Floris. Al bijna 12,5 jaar is deze oude rakker al bij ons en ik merk steeds vaker dat ik me ongerust maak wanneer ik iets geks zie. Gelukkig was alles helemaal tip top in orde en vertelde de dierenarts me dat hij al écht met pensioen is. Omdat hij al 12,5 jaar is, voelt dat in kattenjaren al als 67 jaar. Wow!

Gegeten
Gister had ik dus een onverwachte birthday dinner met Joost bij Zusje in Oudenbosch, een leuk tapas tentje tegenover de prachtige basiliek. Toen ik hem oppikte stond hij klaar met een enorme bos rozen, zó lief. Het werd een ontzettend gezellige avond, waarbij ik heel even niet aan studeren dacht en ik echt kon genieten van m'n 20e verjaardag.

Gezien
Televisie is zeker niet m'n eerste prioriteit deze dagen, maar toch wist ik een gaatje vrij te maken voor de finale van Holland's Next Top Model. Eerlijk gezegd vond ik 'm wat langdradig en absoluut niet spannend. Jammer.. Wel ontzettend leuk dat onze 'kei gave' Nicky gewonnen heeft!

Geërgerd
Daar stond ik dan. Helemaal alleen, geen trein die richting Tilburg reed en een uur voor mijn tentamen. Echt waar, ik kon wel janken. Heerlijk begin van mijn verjaardag -not! -, gelukkig was mama mijn redder in nood en bracht ze me met de auto naar school. Het werd me weer eens pijnlijk duidelijk dat je écht niet op NS kunt vertrouwen, zeker niet tijdens belangrijke momenten.

Gedacht
Eigenlijk kan ik wel zeggen dat m'n blog absoluut een deel van m'n leven geworden is. Nu ik het zo ontzettend druk heb met school en tentamens merk ik meteen dat ik het heel lastig vind om bloggen op een lager pitje te zetten. Hoe doen jullie dat? Het is nog steeds verschrikkelijk om een dag geen artikel voor jullie klaar te hebben staan. Ik typ dit dan ook om 00:33 uur en besef me dat het tijd is om te gaan slapen..

Gekocht
De iPhone 6! Na vier dagen - ontzettend goede service van T-mobile - werd hij al bij me thuis afgeleverd en ik ben er dolgelukkig mee. Een camera om jaloers op te zijn, een prachtig design en een perfecte grootte. In dit artikel vertel ik jullie er meer over!

Gewenst
Na vandaag heb ik nog maar twee tentamens te gaan en dat zijn helaas zeker niet de minste. Ik hoop dat alle tijd en moeite die ik in de stof heb gestoken ook beloond gaat worden en ik heerlijk van drie weken kerstvakantie mag gaan genieten. Fingers crossed!

Hoe was jouw week?

80 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een super cadeaus van je vriendje en moeder. Ben benieuwd naar de tas! Heel veel succes met de tentamens (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met de tentamens! Wauw, wat een geweldig cadeau van je moeder! ben heel benieuwd naar de tas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige cadeaus zeg! Ik wil ook de Iphone 6 :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen van je tentamen week, maar gelukkig was je nog jarig :) En nu heb je toch een nieuwe tas jeeej!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! En ben inderdaad ook erg benieuwd naar je MK!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah zo knap hoe je alles weet te combineren, super hoe je het doet! Ik hoop dat je tentamens goed gaan en wat een prachtig cadeau de tas! Daar ben ik nu extra nieuwsgierig naar geworden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zo zo druk! Je mag jezelf inderdaad af en toe wel een beetje rust geven wat op dit moment heel moeilijk is met tentamens. Wel goed dat je toch de finale bent gaan kijken en wat lief en leuk dat je met Joost onverwachts uit eten ging! En wat lief van je moeder zo'n cadeau! Die drie weken kerstvakantie verdien je zo meteen zeker weten! Succes met je laatste tentamens en geniet van je weekend! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk heb je een leuke dag gehad met je verjaardag. Ik ben wel heel benieuwd bij welk restaurant jullie zijn gaan eten, hihi. En wauw een Michael Kors tas dat is nog eens een kado. Wat gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super toffe cadeaus heb je gekregen! Ben benieuwd naar je tas! Veel succes nog even! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh een MK tas, wat ontzettend leuk! Knallen die tentamens, het gaat je helemaal lukken! Lekker druk hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig heb je ondanks je drukke schema toch een leuke verjaardag gehad ! Succes nog met je laatste twee tentamens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om te lezen! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag <3 En veel succes met de laatste tentamens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zag de tas al op instagram, wat een pareltje! En wat lief van Joost dat ie je zo spontaan mee nam:) xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een drukke week! Nog veel succes met je tentamens :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel succes met je laatste tentamens! Maandag beginnen mijn eerste tentamens, spannend! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk geschreven! Nog veel succes met je tentamens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahh, wat lief van Joost en wat fijn dat je mama voor je klaar stond! Altijd fijn om zulke lieve mensen om je heen te hebben. Maar eh, kerstvakantie? Dat heb jij dan wel heel vroeg hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat lief van Joost dat hij je getrakteerd heeft op een lekker dinertje! Nog even doorbijten met je tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt een super leuke verjaardag gehad zo te lezen. Succes met je laatste tentamens nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een heerlijke verrassing, uit eten met je lief! En een Michael Kors tas, wat gaaf! Ik spotte hem volgens mij al op Instagram, maar wat is hij mooi <3 ben benieuwd hoe je hem ga combineren met een outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nog gefeliciteerd! Bij het zien van de bovenste foto schiet ik alleen wel meteen in de stress!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk om alles weer te lezen. Ik heb je mooie tas voorbij zien komen, wauw wat is die mooi zeg. Ik hoop ook voor je dat je je tentamens gaat halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat heerlijk om te lezen. Ik ga aanstaande dinsdag naar 't Zusje in Oudenbosch, daar hebben we een feestje en een etentje. En wat heb je een geweldige tas gekregen van je mama, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je tas is zooo mooi meis! (Instagram) Ik ben echt jaloers! Ik hoop voor je dat je voldoendes terugkrijgt! Ik heb volgende week mijn tentamens, gelukkig maar 2. Maar dat betekent dat ik de volgende tentamenweek AL mijn vakken krijg en informatie van een half jaar, great!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Alsnog gefeliciteerd... enne een iPhone 6... wat een tof cadeau voor jezelf! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke week! Wel inderdaad rot van de NS, daar kan je idd nooit op vertrouwen. Nog gefeliciteerd in ieder geval! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oehh ik wil de iphone 6 ook zo graag! Ben benieuwd naar je MK tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Veel leuke dingen! Nog gefeliciteerd met je verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk! Een dikke prodiciat met je verjaardag! Kan ik de klok maar terugkeren naar 20 :D was een fijne leeftijd!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Balen die tentamenstress. Maar gelukkig is het bijna voorbij en heb je weer wat tijd voor jezelf! Wat een super lieve verassingen heb je gehad van je vriend en moeder. Ben heel erg benieuwd naar de MK tas, i looove MK tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik dacht de stoeltjes en tafeltjes al te herkennen, maar jij maakt precies tentamens waar ik ook tentamens maak haha! Ik studeer ook in Tilburg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk om te lezen en geweldige verassingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wow wat had je veel tentamens! Ik hoop voor je dat je ze gehaald hebt! Ik had ook tentamenweek, maar ik had er gelukkig maar twee dus dat was goed te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nog gefeliciteerd! wat super lief van je vriend en moeder! Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nogmaals gefeliciteerd en wat kut van je tentamens maar die horen er nou eenmaal bij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Laten we hopen op goede punten! :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oehh lucky you met je nieuwe iPhone, ik wil hem ook zo graag! :O En nog van harte gefeliciteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een stress week. Ik heb dat ook altijd tijdens mijn tentamens. Gelukkig heb ik dat maar 2 keer per jaar. Maarr ja, wel 5 weken lang. En ik kan ook echt balen als ik niks online heb staan voor de volgende dag. Zeer herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!