Pagina's

Over mij


Wat leuk dat je mijn stukje internet aan het bekijken bent! Mijn naam is Denise van Kalmthout, ik ben 20 jaar oud en ik woon in een gezellig stadje in Brabant. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de studie Communicatie op de Fontys Hogeschool te Tilburg en ik volg deze opleiding met ontzettend veel plezier. Ik heb hier onder andere leren bloggen, de fijne kneepjes van Photoshop en Indesign geleerd en mijn schrijf-skills aanzienlijk verbeterd.  

Mijn passies zijn beauty, fashion, shoppen, schrijven, naar prachtige bestemmingen reizen, uit eten gaan en een leven zonder social media kan ik me niet voorstellen. Met heel veel plezier ben ik sinds april 2014 iedere dag actief met Beauty By Denies bezig en plaats ik vaak minimaal één artikel per dag. Dit kan over van alles zijn, van reviews tot een persoonlijk artikel. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind en wat me aanspreekt, waardoor jullie mij best persoonlijk leren kennen. 

Ik wens je veel leesplezier toe op mijn blog www.beautybydenies.nl!

Je kunt me ook volgen op Instagram, FacebookBloglovin' en Twitter.

3 opmerkingen:

  1. Heel veel succes met bloggen, je doet het goed!!

    Vraagje, heb je enig idee hoe ik bij jouw reactie een foto kan krijgen als ik wat invul?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geniet van je blog. Echt heel erg leuk. Ik zou het leuk vinden als je mij terug volgt op bloglovin en Instagram xoxo Rochella fashionme.nu

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!