Pagina's

23 jun 2014

Photo Diary #9 - Tentamens, sushi en vriendinnen


Een nieuwe week is van start gegaan en natuurlijk laat ik jullie weer zien wat ik afgelopen zeven dagen meegemaakt heb. Helaas is er niet veel bijzonders gebeurd en heb ik een beetje onder een steen geleefd vanwege de laatste schoolstress. Deze week heb ik drie tentamens gemaakt, een e-magazine ingeleverd, drie dossiers gemaakt en twee assessments gehad. Gelukkig was er nog wat tijd over voor leuke ontspanning. Kijk je met me mee?Deze foto maakte Laura - mijn studiegenootje - terwijl we onze Engelse teksten druk aan het oefenen waren. Omdat we ons niet konden concentreren gingen we helemaal verspreid in het lokaal zitten, wat er best gek uitzag! Zoals je ziet zit ik rechts en ben ik alles behalve geconcentreerd. Helaas heb ik het assessment Engels helemaal verknald, terwijl dit normaal nooit een probleem is. Een black-out was het gevolg van een combinatie van zenuwen en onvoorbereid werk. Zoals verwacht kreeg ik een 5 en moet ik het volgende week opnieuw ervaren. Shit!


De laatste drie tentamens van het jaar moesten ook gemaakt worden. Omdat ik het weekend ervoor ontzettend veel moest werken - wegens vaderdag - heb ik amper tijd gehad om me goed voor te bereiden. Eerlijk gezegd heb ik deze periode ontzettend onderschat en valt het allemaal wat zwaar waardoor er veel stress ontstaat en ik wat minder in m'n vel zit. Ik heb gelukkig al een 7,5 terug voor het laatste tentamen, wat een opluchting! Nog even duimen voor de laatste twee..


Mijn lieve kat Floris houdt erg van gezelligheid. Wanneer ik aan het bloggen ben komt 'ie er vaak gezellig even bijzitten. Het is echt een schatje!


De laatste tijd word ik steeds vaker aangesproken over m'n blog door bekenden. Woensdag stond natuurlijk weer in het teken van het WK en speciaal voor Luke heb ik deze foto in m'n Photo Diary gezet. Hij wilde graag in het zonnetje gezet worden op m'n blog! Links zie je Joost - m'n vriend - en Lotte - een goede vriendin - was ook aanwezig! 


Al jaren hebben we een vaste vriendinnengroep, maar we merken dat er steeds minder tijd is om dingen samen te doen. Iedereen gaat een andere kant op, is gaan studeren, krijgt een vriend en heeft andere interesses. Gelukkig stond deze ver vooruit geplande Girlsnight vrijdag op het programma. We besloten om wat te eten bij een vriendin thuis en iedereen nam zelf wat lekkers mee.


Er werd ook sushi gemaakt, ontzettend lekker! Natuurlijk kon een wijntje ook niet ontbreken tijdens het bijkletsen. Ik mis zulke avonden best wel, vriendinnen zijn toch echt goud waard.


Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben, heb ik afgelopen week deze beauty's gekocht. TOMS is een ontzettend inspirerend merk en maken prachtige schoenen. Ik kon ze absoluut niet laten staan. Bekijk dit artikel voor meer informatie en foto's!


Selfie!


Zaterdag ben ik met Joost naar een verjaardag geweest. Ze hadden heerlijke hapjes en er waren gezellige mensen dus ik heb me prima vermaakt. Helaas zijn er de laatste tijd wat minder leuke mensen op m'n pad gekomen, maar ik laat me hier niet door uit het veld slaan. Negatieve reacties zul je altijd krijgen en ik geloof dat ik nu ongeveer wel weet hoe ik daar mee om moet gaan. Ignore!

Volgende week ga ik gezellig met m'n familie lunchen voor Nikki haar diploma, heb ik een evenement van school en wordt er weer veel gewerkt. Ik ga proberen wat meer foto's te maken, deze week viel me toch een beetje tegen. Als je het leuk vindt kun je me ook volgen op Instagram, Facebook of Twitter. Tot volgende week!

38 opmerkingen:

 1. Leuk foto overzicht :) En gefeliciteerd met je 7,5!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen dat je Engels niet gehaald hebt. Wel leuke foto's verder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend de laatste lootjes! Nog even en dan heb je vakantie en kan je heerlijk ontspannen en genieten. Mooie selfie van je. Super dat je zoveel positieve reacties over je blog krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's allemaal! Veel succes met je herkansing engels!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest heel erg lachen om het feit dat je er neer hebt gezet "onder een steen geleefd" hahaha. Veel succes met je herkansing engels en leuke foto's! Die selfie vind ik erg leuk beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's weer en wat leuk dat mensen je aanspreken, ik heb dat soms ook weleens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne foto's. De sushi ziet er delicious uit<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's en leuk dat je zoiets blijft doen met je vriendinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke diary. Wat leuk dat mensen je aanspreken over je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah lekker sushi! Leuk dagboek en succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk overzichtje! Yumm.. sushi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe foto's! Wat goed van je 7,5 :) En die sushi ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De sushi ziet er echt lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto! Ik hou echt helemaal niet van sushi haha
  Leuke blog heb je ook! Neem je ook eens een kijk je op die van mij, misschien kunnen we elkaar volgen :)

  Love, Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's en ach ja, dat merk ik ook - mijn vriendengroep is helemaal uit elkaar gegaan ik hoop dat het niet jou gevalt wordt. En waar heb je Photoshop gekocht? Bij de Media Markt werd tegen mij gezegd dat ik hem niet los kan kopen en dat ik een (behoorlijke hoge) abonnement moet aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's. En mooie selfie, sta je leuk op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hi Denise! Je hebt op mijn blog een GUHL Volume pakket gewonnen. Ik heb je al twee mailtjes gestuurd, maar ik krijg geen reactie. Misschien zijn ze in je ongewenste mail gekomen? Anyway, zou je me je adres kunnen mailen? Anders moet ik een andere winnaar kiezen.
  Groetjes, Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aller eerst nog veel succes met school en wat is Floris een schatje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik duim met je mee voor de andere twee, de eerste heb je al in the pocket. Onwijs goed van je! Mooie foto's en prachtige selfie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke foto's! Succes nog even met school! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat rot dat je een black out kreeg! Volgende week ga je knallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ah wat gezellig dat jullie een vriendinnenavond hadden georganiseerd! Dat soort avondjes zijn altijd zo fijn! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke foto's, wat is Floris een schatje! Je staat echt heel mooi op de eerste foto!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat een mooie foto's ziet er goed uit! en yum sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat balen dat je moet herkansen maar gaat vast goed komen! Goodluck :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk om te lezen en wat een toffe foto's! Wel balen van Engels, maar hey de laatste loodjes wegen het zwaarst, nog even doorzetten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een fijne diary. Wel balen van Engels, maar dat komt vast goed. Misschien een leuk idee om een soort van eetclubje te starten met je vrienden en bijv. 6 data in het hele jaar al vast te leggen voor een girls night.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!