Pagina's

21 jun 2014

Benefit They're Real Push-up Liner


Een maand geleden lanceerde Benefit hun allernieuwste product: De Real Push-up Liner. Het is de allereerste eyeliner in de vorm van een pen en kenmerkt zich door de bijzondere AccuFlex punt. Kijk je me me mee?
Op de verpakkingen van Benefit staan altijd wat grappige details. Zo zeggen ze dat 91% van het testpannel zei dat de eyeliner lang bleef zitten en 81% vond het een goed waterproof product. Opzich grappig verzonnen, maar ik vraag me altijd af in hoeverre ik zo iets moet geloven. Het is natuurlijk altijd een beetje reclame wat het merk zo maakt.


Benefit belooft dat deze eyeliner net zo makkelijk aan te brengen is als het schrijven met een pen. Zelfs mannen moeten hier een prachtige eyeliner mee kunnen zetten voor de eerste keer - dit kan ik écht niet geloven! -. Ik test voor jullie een mini-variant, maar ik denk niet dat deze te koop is in de winkel. Wel weet ik dat de They're Real Mascara nu te koop is in een mini variant, dus misschien wordt hier later ook wel een mini van verkocht. Die zijn overigens ontzettend handig om mee op reis te nemen of als back-up voor in je tas!


Ik heb nog nooit een eyeliner gebruikt met deze 'vorm', een soort stift. Het oranje dopje kun je na gebruik er steeds weer opdoen, zodat de substantie niet uitdroogt. Natuurlijk handig bedacht, maar ik betwijfel of het ook echt nodig is. Het ziet er in ieder geval best professioneel uit!


Wanneer je het 'dopje' eraf haalt zie je een soort opening in de stift, hieruit komt de eyeliner. De stift zelf is van rubber en voelde voor mij persoonlijk gek aan wanneer ik hem voor de eerste keer gebruikte. Zoals je ziet heeft de pen al een soort 'wing vorm' - een wing is het uitstekende gedeelte van de eyeliner -, waardoor het veel handiger is om een mooie en strakke wing te zetten.


Door middel van het draaisysteem onder aan de pen komt de eyeliner naar boven. In het begin hoef je amper te draaien, maar na een tijdje merk je wel dat je meer moeite moet doen voor er wat product naar boven komt.


Het aanbrengen van de eyeliner gaat snel, maar absoluut niet zo makkelijk dan ik dacht. Mannen kunnen dit écht niet zomaar! De structuur droogt mat op, dit kan een voordeel zijn maar aan de ene kant krijg je de lijn dan niet echt scherp. Omdat de eyeliner smudgeproof en langhoudend is, kan je de They're Real Push-up Liner het beste verwijderen met een oogreiniging op oliebasis. De They're Real Remover is speciaal ontwikkeld voor deze eyeliner.

Ik ben redelijk tevreden over dit product, maar ik weet niet of ik hem nog een keer aan zou schaffen. Zoals beloofd is de eyeliner perfect waterproof en overleeft 'ie wel een regenbui. Je brengt de eyeliner prima en zonder moeite aan tegen de wimper rand, wat een onwijs groot voordeel is. Ook de wing is absoluut makkelijker te zetten door de vorm, dan met een ander product.

They're Real Push-up Liner fullsize 1,4g 25,00  - te koop bij Douglas
Dit hele weekend te koop in een PRE-SALE op www.douglas.nl, nog niet in de winkel te verkrijgen!

Wat vinden jullie van deze eyeliner?

23 opmerkingen:

 1. fijn artikel!
  Ik vind 'm mooi gelukt op je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review. Zoals je de eyeliner hebt aan gebracht ziet het er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op je ogen ziet hij er wel heel mooi uit. Goed artikel xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt een beetje onhandig met het draaien (of niet?), ik twijfel of ik hem moet kopen. Volgende keer (na de zomer) dat ik naar de Douglas ga zal ik hem nog eens van dichterbij bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad wat lastig omdat het product er steeds moeilijker uitkomt!

   Verwijderen
 5. Ik vind hem je wel mooi staan maar jammer dat ie toch niet zo goed bevalt. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil dit ook echt nog een keer uit gaan proberen! Ben er heel erg benieuwd naar! leuk geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me zo'n geweldig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze eyeliner ziet er echt vreemd uit! :p
  Volgens mij blijft eyeliner toch altijd iets moeilijk en dat niemand van de eerste keer goed kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij ziet er heel grappig uit. Je hebt voor een eerste keer een prachtig lijntje gezet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoor hier verschillende verhalen over. Fijne review heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zou voor die prijs toch een andere eyeliner kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede review. Ik heb zelf de 'They're real mascara'. Daar ben ik wel heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goede review! Je hebt er in ieder geval een mooie eyeliner bij jezelf weten te maken. Ik kies alleen voor een goedkoper merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie eyeliner! Ik vind dat die erg mooi staat. Fijne en duidelijke review <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat hij je een beetje tegenvalt, goed review!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb hem hier ook nog liggen, maar nog niet gebruikt. Ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hmm, ziet er wel goed uit eigenlijk! Ikzelf ben meer fan van een zacht lijntje in plaats van een heel zwart lijntje, dus dit kan wel wat voor mij zijn! Maar het is wel een investering haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil deze eyeliner zo graag! Maar ik moet eigenlijk echt eerst mijn andere eyeliners opmaken. :$

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!