Pagina's

24 mei 2014

What did I do? #1 - Vogue, carpaccio en het heerlijke zonnetje


Het is weer tijd voor iets nieuws op m'n blog. Iedere maand komt er een lijstje online met wat ik allemaal gezien, gegeten, gekocht, gewenst heb etc. Alleen maar woorden die beginnen met de letter G - dit maakt het misschien nóg wel leuker en wat specialer. Op de blog van Anne vond ik dit idee en het leek me leuk om jullie zo ook een beetje op de hoogte te houden van mijn persoonlijke leven. De Photo Diary blijft alsnog iedere maandag online komen, dit is meer een extra artikel om wat meer over me te weten te komen. What did I do?


Gezien
De laatste tijd kijk ik weinig TV, ik heb er simpelweg geen tijd voor. De laatste loodjes van m'n studie communicatie zijn begonnen en 's avonds ben ik eigenlijk uitgeteld en schrijf ik met plezier nog wat blogs. Toch sla ik op donderdagavond nooit Buch in de Bajes over. In dit programma volgt Menno gedetineerden in een inrichting in Almere. Hij praat met de personeelsleden maar ook met de gedetineerden over het leven in een gevangenis. Super interessant!

Gelezen
Zo'n 150 nieuwe blogs per dag gaan er bij mij doorheen - een beetje te veel om op te noemen -, mijn dagelijkse ochtendroutine. Ook heb ik de nieuwe Vogue gelezen, simpelweg omdat ik het grijze shirt wat je erbij kreeg zo leuk vond! Ik heb geen abonnement, eigenlijk lees ik iedere maand weer een ander tijdschrift.

Gehoord
Muziek heeft een lange tijd eigenlijk een hele belangrijke rol in m'n leven gespeeld. Wanneer ik een vrolijk deuntje hoor, word ik ook echt zelf een stuk vrolijker. Een absolute topper blijft voor mij toch echt Disclosure - You & Me ft. Eliza Doolittle. Ik word er vrolijk van! Klik hier om hem te luisteren.

Gedaan
De afgelopen weken heb ik het ontzettend druk gehad met m'n tentamens en dus heb ik besloten om me weer wat meer te focussen op mijn lieve vriendinnen. Gelukkig heb ik voor de meeste schatten al tijd kunnen maken en gezellig bij gekletst, heel belangrijk!


Gegeten
Je kunt me wakker maken voor een heerlijke portie carpaccio. Of het nou op een broodje, in een salade of gewoon los op een bord ligt: het is allemaal even heerlijk! Afgelopen week ben ik met Joost gaan lunchen bij Restaurant Het Hooihuis en mijn broodje carpaccio smaakte heer-lijk, zeker een aanrader!

Gedronken
Ik probeer om steeds meer te drinken per dag. Een tijdje geleden heb ik een vervelende blaasontsteking gehad - door dat ik veel te weinig dronk - en dit probeer ik eigenlijk weer te vermijden. Op de een of andere manier heb ik weinig tot geen dorst per dag en vergeet ik dus gewoon te drinken, super slecht I know! Ook vind ik dat ik te weinig water drink en nog wat te veel frisdrank en andere zoetigheden. Voor een onwijs lekkere smoothie mag je me ook wel wakker maken trouwens.

Gedacht
Stiekem komen de eerste zenuwtrekjes nu wel in zicht: nog maar 7 lesdagen en dan zit mijn eerste jaar op de opleiding Communicatie er al weer op. Dit betekent ook dat ik de laatste drie tentamens moet gaan knallen en dan mijn P al in m'n handen heb, wauw! Ik ben stiekem best trots op mezelf.

Gelukkig
De zon heeft me zo gelukkig gemaakt de afgelopen week! Ik was er echt aan toe om weer heerlijk te liggen bakken in het warme zonnetje. Sowieso vind ik dat iedereen dan nét even wat vrolijker is en er ook gewoon een stuk beter uit ziet met een bruin kleurtje. Hopen dat het weer zo blijft en dat we niet - we leven natuurlijk in Nederland - weer een enorme regenbui op ons dak krijgen.

Geërgerd
Ik heb me de afgelopen tijd best geërgerd aan mezelf. Dit klinkt misschien raar en het is ook heus niet zo heftig als het misschien lijkt. Ik heb het eigenlijk ontzettend druk waardoor ik weinig thuis ben en dat vind ik wel eens jammer. Ik ga 4 dagen per week full-time naar school, in het weekend doe ik een avond wat met vriendinnen en ben ik een avond samen met m'n vriend. Ook werk ik nog twee dagen bij Parfumerie Douglas - met heel veel plezier! - maar zo blijft er eigenlijk weinig tijd over om echt thuis te zijn. Ik heb besloten om hier toch wat aan te doen en ik hoop dat het me gaat lukken.

Gewenst
Eigenlijk droom ik iedere dag over mijn blog. Ik ben zo ontzettend blij en sowieso vind ik het al een eer dat ik dit heb mogen bereiken. Ik ben nu een maandje bezig, heb m'n eerste samenwerking al te pakken en al 200 volgers. Ja, trots ben ik zeker. Ik ben nu eenmaal een perfectionist en ik vind ook dat alles beter kan. Natuurlijk wens ik een fantastische blog neer te zetten, duizenden bezoekers per dag te krijgen en stinkend rijk te worden met mijn uit de hand gelopen hobby. Gelukkig weet ik dat dit niet realistisch is en geniet ik ontzettend van al jullie reacties en lieve berichten.

Gekocht
Shoppen is absoluut een hobby van me, helaas staat dit tegenwoordig op een laag pitje. Stiekem ga ik veel te vaak uit eten - bijna een keer per week! - waardoor m'n geld er sneller uit vliegt dan ik denk. Toch heb ik de afgelopen tijd nog een prachtig paar Nike's gekocht, het make-up tasje van Catrice en vooral heel veel eten...

Best een uitgebreid artikel maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en zo wat meer over me te weten te komen. Zouden jullie het leuk vinden als ik dit vaker doe?

Waar hebben jullie je de afgelopen tijd aan geërgerd?

22 opmerkingen:

 1. Hoi Denise

  Waar ik me het meest aan erger is dat mensen vaak te laat op afspraken komen omdat ze veel te laat opstaan........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een keer wat anders, wel leuk om te lezen hoor! De carpaccio ziet er helemaal toppie uit! Shoppen vind ik ook erg leuk, ook leuk om met vriendinnen naar een grotere stad te gaan er daar gaan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral de zon heeft mijn afgelopen dagen ook helemaal happy gemaakt. En wat fijn dar je eerste studiejaar er alweer bijna opzit! Bijna vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Ik ben gek op carpaccio, yummmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat ga jij snel! Nu al 200 volgers! Go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Haha, zo grappig ik heb de vogue ook alleen gekocht voor het grijze tshirt. Herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! :) De zon maakte mij ook helemaal happy hehe ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk artikel!
  En 200 volgers in zo'n korte tijd, knap gedaan hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik ben nu ook een klein maandje bezig en heb er 167, zo leuk! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel!
  Liefs,

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou niet zeggen dat je nog maar zo kort bezig bent met je blog, goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk om te lezen! (en leuke foto's)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het grijze vogue shirt is bij mij één keer in de was geweest en nu zit het shirt scheef :( Hoop dat de jouwe het langer volhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!