Pagina's

23 mei 2014

Drie ultieme zomergeuren van Bvlgari


Dat ik een enorme parfum liefhebber ben zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Met zo'n 50 luxe geuren in mijn stash ben ik een trotse eigenaresse van een mooie collectie. Natuurlijk ben ik vaak bezig met de nieuwste en populairste geuren - ik werk bij Parfumerie Douglas! - en zo word ik besmet met de heerlijkste geuren en wil ik ze allemaal hebben. Ik ben absoluut een fan van het luxe merk Bvlgari en ik laat jullie mijn drie heerlijkste zomer geuren zien. Benieuwd? Lees verder!


Bvlgari is begonnen met een moderne luxe sieraden lijn en is zich na een tijd ook gaan richten op de geuren. Met hetzelfde oog voor kwaliteit en detail zijn deze parfums gemaakt en het kan bijna niet anders dan dat het stuk voor stuk toppers zijn. Natuurlijk zijn geuren ontzettend smaak gebonden en zullen er vast mensen zijn die het helemaal niets vinden, toch ben ik er vrijwel zeker van dat er sowieso een van deze geuren in de smaak zal vallen.Mon Jasmin Noir is al een tijdje geleden gelanceerd - in 2011 - en ook een van de eerste Bvlgari geuren die ik aangeschaft heb. Deze geur is niet te vergelijken met haar voorganger - Jasmin Noir - en een stuk lichter en frisser. Ook staat in deze geur de bloem jasmijn centraal. Wanneer je goed ruikt heeft 'ie ook wel iets houtachtigs in zich. Voor mij een prachtige geur voor een warme zomerdag!

Voor 50 ml Mon Jasmin Noir betaal je 74,00 Mon Jasmin Noir L'eau Exquise is absoluut mijn favoriet. Dit is de nieuwe Eau de Toilette van Bvlgari en geïnspireerd op de Italiaanse tuinen. Ook was bvlgari nog lang niet klaar met de jasmijn-parfumvarianten en ook deze geur bevat dus weer een bloemige jasmijngeur. De geur is uitgebracht voor de zomer - dat zie je ook aan de prachtige flacon - en bevat roze pomelo, groene amandel en hout. De onderkant van de flacon heeft een prachtige structuur, wat je door het hele flesje heen ziet. Ook is er een bodylotion verkrijgbaar van deze geur voor ongeveer 28,00. 

Voor 50 ml Mon Jasmin Noir L'eau Exquise betaal je 69,00 De Petit et Mamans geur van Bvlgari is de eerste geur - speciaal gemaakt voor jonge of aankomende moeders die de verhouding tussen moeder en kind uitdrukt. Natuurlijk ben ik helemaal geen moeder, maar deze geur vind ik echt heerlijk. Je hebt deze geur mét alcohol - voor de moeder - en zonder alcohol - voor de baby-, origineel dus. Ik heb de geur zonder alcohol, simpelweg omdat ik een zachte geur heel fijn vind. Omdat de geur geen alcohol bevat is 'ie ideaal voor in de zon tijdens een warme zomerdag. Van deze geur heb je ook zeepjes, bodylotion en showergel.

Voor 100 ml Petit et Mamans betaal je 43,00 


Natuurlijk is er een enorm aanbod aan parfum - er komen er iedere dag weer een paar bij - maar toch vind ik dat Bvlgari zich goed onderscheidt van de rest. Door de prachtige flaconnen, de frisse geuren en het originele babyparfum is het een van mijn favoriete merken. Ik ben verkocht!

Heb jij een geur van Bvlgari?

12 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit een parfum van Bulgari geroken, maar het klinkt wel erg lekker allemaal. Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een pareltjes kwa verpakking, het geurtje ken ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben helemaal niet bekend met de geuren van Bvlgari, maar ze klinken wel heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik krijg er meteen zin in, ik ga vanmiddag eens ruiken bij Douglas en kies er eentje uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan heb ik zo veel parfum maar nog geen 1 van Bvlgari, ben er heel erg benieuwd naar gworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, nog niet maar als ik het zo lees wil ik het graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bvlgari heeft echt heerlijke geuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bvlgari had ik vroeger! Pikte ik stiekem van mijn moeder, haha. Had er zelfs ooit een horloge van. Heerlijke luchtjes vond ik altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hmm wat een heerlijke geuren lijken me dat! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!