Pagina's

18 sep 2015

VLOG #4 - Spannende avonturen in Zuid-Afrika en SwazilandHet heeft even geduurd, maar de vierde vlog uit Zuid-Afrika staat inmiddels online op mijn kanaal. In deze video neem ik jullie mee naar mijn avonturen in Swaziland en ik kan alvast verklappen, er zijn daar echt ontzettend veel gave dingen gebeurd!

Het feit dat deze vlog twee weken op zich heeft laten wachten is best simpel te verklaren. Veertig uur stage lopen, onderzoek doen en daarnaast nog een sociaal leven proberen te hebben (waarin ik de weekenden vooral helemaal vol plan met feestjes en festivals) is af en toe best lastig. Gelukkig heb ik wat tijd gevonden om de vlog te editten en stiekem vind ik hem echt ontzettend leuk geworden. Een reis naar Zuid-Afrika zal ik dan ook iedereen ECHT aanbevelen. Een wereld van verschil, maar ontzettend mooi om met je eigen ogen te zien.

Ik merk dat ik het steeds leuker vind om video's te editten en te vloggen en daardoor heb ik de knoop doorgehakt dat ik ook thuis wat vaker de vlogcamera er bij ga pakken. Geen vaste dagen, gewoon wanneer ik zin heb en er iets leuks op de planning staat. Het zou trouwens ook heel tof zijn als je je wil abonneren op mijn YouTube-kanaal, zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe video's :-)

Hebben jullie nog ideeën voor video's of vlogs? Ik hoor het graag!

Liefs,
Denise

13 opmerkingen:

 1. Ohh heb ik dit gemist? Ik wist helemaal niet van you YouTube kanaal! Ga snel kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat gaaf zeg! Ook tof dat je gewoon kennis hebt gemaakt met de bevolking daar. Ziet er allemaal ook leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vlog! Gaaf dat je ook echt bij de lokale bevolking bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Denies, wat mooi dat je dit allemaal hebt mee mogen maken. Dit is voor altijd en pakt niemand je meer af xoxo fashionme.nu

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay weer een nieuwe vlog! En wat is hij weer leuk :) Jullie hebben echt een prachtige reis gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lang moeten wachten, maar dan heb je ook wat, wederom goed gemaakt, groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ben zelf meerdere keren in Zuid-Afrika geweest. Dit jaar staan Suriname & Curacao op het menu! Ook niet verkeerd ;) Liefs, Eva - www.mrsanchelon.com -

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!