Pagina's

6 sep 2015

Hello September! - Festivals, 3 jaar samen en stage lopen


Ik vind het echt enorm cliché om te blijven zeggen, maar de zomervakantie is echt énorm snel voorbij gegaan. Van de zeven weken dat ik vakantie had, heb ik er natuurlijk ruim twee weken in Zuid-Afrika gezeten, maar waar ik verder mijn tijd mee heb gevuld is me eigenlijk nog steeds een raadsel. Anyway, het is weer september en tijd voor een nieuw lijstje met mijn plannen voor deze maand. Het belooft in ieder geval een héle drukke maand te worden, maar gelukkig wel vol met leuke en speciale momenten. Kijk je met me mee?

Stage lopen
Tsja, hier kan ik natuurlijk niet meer onderuit komen. De eerste twee stageweken bij DutchCowboys zijn inmiddels al weer verstreken en ik ga mijn derde week met veel plezier tegemoet. Natuurlijk is het even schakelen na ruim zeven weken vakantie en niets doen, maar ik begin er langzaam in te komen. Mocht je wat artikelen tegenkomen op social media van StyleCowboys of DutchCowboys, het zou zomaar eens kunnen dat ik ze geschreven heb. Stiekem vind ik dat toch best een tof idee!

Into The Woods en Smeerboel
Yes yes, september staat ook wel bekend als festivalseizoen! Eigenlijk heb ik pas sinds Koningsdag de smaak flink te pakken, maar na Buiten Westen Festival afgelopen maand weet ik zeker dat er weer twee toppers op de planning staan. Wanneer jullie dit lezen ben ik toevallig net bij Into The Woods geweest, hier zien jullie sowieso maandag nog wat kiekjes van terug in mijn Photo Diary. Ondertussen ben ik nog even in gesprek met de weergoden, het zou zo fijn zijn als we het droog houden... To be continued.

Heel veel blogevents
Ja, wow. Mijn mailbox is na de vakantie meteen ontploft en omdat ik nogal druk ben met stage zie ik op dit moment door de bomen het bos niet meer. Afgelopen donderdag ben ik naar het eerste event geweest wat deze maand op de planning staat (de brillenmodeshow van Eyewish in het Rijksmuseum), vandaag volgt de tweede bij Pauls Boutique. Verder staat er ook nog een leuke dag bij L'oréal en Dr. Hauschka op de planning, ik heb er zin in!

3 jaar samen
Time flies when you're having fun! 16 september ben ik drie jaar samen met Joost en dat is stiekem toch echt best wel heel erg lang. Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar het is natuurlijk absoluut een reden om wat leuks te gaan doen.

Alle vlogs uit Zuid-Afrika uploaden
Aargh, het duurt me zelf ook iets te lang voordat ik alle vlogs op mijn YouTube-kanaal online gezet heb, maar de rest komt er aan. Echt! Het zijn in totaal zes vlogs geworden, dus jullie hebben nog de helft tegoed. Ik kan jullie alvast beloven dat er echt heel veel leuke fragmenten in de video's zitten en ik zou het super tof vinden als je je wil abonneren op mijn kanaal! 

En wat zijn jouw plannen in de maand september? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Denise

24 opmerkingen:

 1. Wat tof dat je zoveel leuke blogevents in het vooruitzicht hebt! Het klinkt wel allemaal erg druk, haha. Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke plannen zeg! Blogevents zijn altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Leuk vooruitzicht heb je! En al die events! Super leuk en een enorme eer dat je daarbij aanwezig mag zijn! Cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Denise, en ik ben super benieuwd naar de rest van je vlogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vooruitzichten! Ik kijk uit naar de rest van je vlogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. September ziet eruit als een leuke maand bij jou! Voor mijn stage mag ik een hele blog bijhouden, ook super leuk om te doen! Vooral als je je dan bedenkt dat je eigen artikels gewoon op een andere website staan, tof toch :) En veel plezier bij het event vanmiddag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes met je stage Denies! De blogevents tussendoor zijn de ideale manier om toch even te ontspannen ;) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij bent echt goed bezig meis! Ben benieuwd naar de rest van je vlogs. Succes nog met je stage <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd alvast met jullie 3 jaar samen :D
  En ik kan niet wachten op je vlogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat toevallig, mijn vriend en ik zijn 16 september 4 jaar samen. Ook wij hebben nog niet echt iets gepland.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ah wat fijn dat je het zo naar je zin hebt. Leuk hé om dingen online te delen voor een bedrijf (if you know what I mean). Heel veel succes met combineren van hobby en stage! Het gaat vast en zeker lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah wat een leuke dingen heb je op de planning. De events klinken heel leuk en 3 jaar samen is inderdaad alweer een hele tijd. En dan ook nog zo'n fijne stageplek. Lucky you! Geniet van alles! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een fijn overzichtje! Veel plezier en succes met alles deze maand, maar dat gaat vast wel goed komen. Blogevents zijn altijd gezellig, dus dat je veel uitnodigingen hebt is echt een luxeprobleem. ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk dat je stage loopt bij DutchCowboys! En wow, al 3 jaar samen, dat is lang :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alvast gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen! Ook leuk om te lezen dat stage je bevalt. Ik hou de artikelen in de gaten, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat je het naar je zin hebt op je stage is toch wel erg belangrijk ;) . Ben benieuwd naar de rest van je vlogs .

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aaah wat super dat je bijna 3 jaar samen bent. Ik moet zelf het jaartje nog aantikken haha! Superleuk om te lezen over je stage <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben benieuwd naar de rest van de vlogs! En super veel plezier en succes in je nieuwe stageweek! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alvast gefeliciteerd met je bijna 3 jaar jubileum! x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel erg veel succes met je stage en wat tof dat je zoveel leuke events op de planning hebt staan!! Alvast gefeliciteerd met jullie jubileum en het gaat vast een leuke dag worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!