Pagina's

5 jul 2015

Een kleine persoonlijke update


Wauw, de afgelopen dagen is de tijd voorbij gevlogen en heb ik het ontzettend druk gehad met heel veel feesten, maar ook de allerlaatste deadlines en tentamens. Ik geloof dat ik jullie wel een kleine update verschuldigd ben, aangezien mijn blog er de laatste week een beetje bij ingeschoten is. 

Afgelopen week stonden er nog twee tentamens en één belangrijk assessment op de planning. Gelukkig heb ik me hier meer dan twee weken goed voor kunnen voorbereiden, aangezien ik al een beetje kon genieten van een kleine 'vakantie'. De tentamens zijn naar mijn idee prima gegaan, wat er dus hoogstwaarschijnlijk op neer komt dat ik álle tentamens dit tweede jaar in één keer gehaald heb, zonder een enkele herkansing. En ja, daar ben ik toch stiekem best wel een beetje trots op. Het assessment is meer dan goed gegaan en met een dikke 8 afgerond. Gister kreeg ik een mailtje dat het concept van mij en mijn projectgroep bij één van de drie beste behoord en dat we het mogen presenteren aan de directeur van FrieslandCampina. Wauw. Spannend, maar toch stiekem ook wel héél gaaf. To be continued...

Na de tentamens is mijn feestweek (waar ik op dit moment nog steeds midden in zit) van start gegaan. De diploma-uitreiking van mijn zusje, van Joost, heel veel examenfeestjes en zelfs nog verjaardagen. Het lijkt wel of alles in één keer komt, waardoor de eerste weken van mijn échte vakantie dus behoorlijk vol gepland zitten. Vanavond staat mijn vierde feestje op rij gepland, waar ik overigens net zo veel zin in heb als die van vier dagen geleden. Toch moet ik toegeven dat die vermoeidheid af en toe wel om de hoek komt kijken ;-)

Waarschijnlijk is het heerlijke warme zomerse weer jullie ook niet ontgaan. We mogen inmiddels echt spreken van een hittegolf, iets wat best wel uniek is in onze normaal zo koude kikkerlandje. Door het warme weer merk ik dat ik zelf minder achter mijn laptop kruip en dus minder blogs lees, maar ook dat er bij mij door minder mensen blogs gelezen worden. Toch wil ik in de zomermaanden blijven posten, er staat natuurlijk een héle gave reis richting Zuid-Afrika op de planning waar ik jullie alles over wil vertellen. Iedere dag een nieuw artikel kan ik jullie niet beloven, maar ik ga mijn best doen om vanaf nu weer regelmatig van me te laten horen.

Geniet van het zonnetje vandaag!

Liefs,
Denise

34 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een heftige en intensieve tijd heb je achter de rug zeg! Wel onwijs fijn dat je tentamens zo goed gingen, en dat je je assesment goed hebt afgerond. Tof dat 'ie bij de 3 besten zit, en veel succes met presenteren! (studeer je dan in Wageningen? Daar staat namelijk ook een FrieslandCampina gebouw naast :) ) En al die feestjes: superleuk! Maar vergeet jezelf niet hè, als je merkt dat het je te zwaar wordt is het echt niet erg om eens een feestje af te zeggen. Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik studeer in Tilburg, we hadden FrieslandCampina als opdrachtgever en moeten straks gaan presenteren op het hoofdkantoor in Amersfoort!

   Verwijderen
 2. Wat knap en fijn dat je waarschijnlijk alles in 1 keer hebt gehaald. Geniet lekker van alle feestjes, eten en lekkere drankjes <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap dat je waarschijnlijk alle tentamens van het tweede jaar in 1x hebt gehaald en dat je een van de 3 beste bent en mag presenten aan de directeur, wat spannend! Leuk al die feestjes, geniet er lekker van! Ik kan hartstikke goed begrijpen dat je met deze hitte niet achter je laptop gaat zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeey, there she is! Ik heb je artikelen wel gemist hoor! Mooi om te horen dat je tentamens goed zijn gegaan! En wow, een 8 voor je assessment is echt knap! Well done! En een verjaardagsperiode is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed van je tentamens en je project :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met alles halen op school, goed bezig! Al die feestjes zijn een leuke beloning al snap ik wel dat je er af en toe een beetje moe van wordt, in combinatie met die hitte; maar daar is vakantie voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees zelf ook minder blogs met deze hittegolf! Er is zoveel te doen met dit mooie weer, behalve achter je laptop zitten. Dus ik snap je erg goed :) Tof dat je door blijft gaan met bloggen in de zomermaanden, dat ga ik zelf ook zeker doen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaauw, wat goed zeg van school! Daar kun je idd trots op zijn. Geniet lekker van het weer en van je feestweek, hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend goed dat je alles hebt gehaald! En gaaf dat je het met presenteren aan de directeur van FrieslandCampina. Geniet van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat grappig om te zien dat jij zo op mij lijkt (niet alleen de naam natuurlijk :p). Super tof dat je voor de directeur van Friesland Campina mocht presenteren! Presenteren blijft altijd spannend. Ik ben in mei naar Zuid-Afrika geweest. Mocht je nog dingen willen weten, ik heb een artikel over mijn reis geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoveel feestjes! En ja je hebt gelijk.. Met weer als dit wil je niet eens achter de laptop kruipen.. Toch ga ik t zo maar even doen, even laatste dingen voor school fixen. Helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje meid, was een stressvolle periode dus met tentamens! Wel heel vet dat jullie voor Campina mochten presenteren. Nu genieten meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat je (waarschijnlijk) in een keer klaar bent! Geniet van je feestjes!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah gatver een assesment met die hete weer, je hebt wel een intensieve week gehad zeg jeetje! Goed dat je alles hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een drukke tijd heb je gehad zeg! Reden genoeg om nu heel erg te genieten van je vakantie. Al die feestjes klinken heel gezellig! En wat tof dat jullie bij de beste 3 hoorde met het project. Kanjer!
  Geniet van de komende tijd meid.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. WAUW je mag ook zeker trots zijn op deze prestatie en je hoeft niks te beloven, ik hoop dat je geniet van je vakantie en je mooie vakantiereis die eraan komt. X <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen! Super goed dat je een 8 hebt gehaald voor je assessment, top! En met het warme weer lig ik ook alleen maar op het strand in plaats van achter mijn laptop blogs lezen :-). X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt allemaal super! Heel gaaf dat je ook je plan mag presenteren aan FrieslandCampina! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!