Pagina's

3 jun 2015

Hello June - Veranderingen aan mijn blog, stage en feestjes


Hi June, let's be awesome please! De tijd vliegt en we bevinden ons op dit moment al weer in één van de zonnigste maanden van het jaar. Ook deze maand is nu al weer bomvol gepland, met veel feestjes en  deadlines, maar ook belangrijke veranderingen op het gebied van mijn blog. Kijk je met me mee?

Summer is coming!
Zeer waarschijnlijk zijn jullie al helemaal op de hoogte, dit weekend wordt ons koude kikkerlandje eindelijk verwelkomt door het zonnetje! Eindelijk. Zou juni dan toch onze eerste échte maand dit jaar worden met véél terrasdagen, korte broeken-weer en dagjes weg naar het strand? Aanstaande vrijdag vertelt mijn iPhone dat het in ieder geval 28 graden wordt en guess what, ik ben vrij. Heel even vrij van alle schoolstress, mails checken en stages regelen. Ik geloof dat het zo heeft moeten zijn, mijn tripje naar het Nederlandse strand gaat eindelijk in vervulling. 

Stage vastleggen
Tsja, mijn stage volgend jaar is helaas nog best een gevoelig puntje. Ik heb zeker wat vooruitgang geboekt met vorige maand en ben veel te weten gekomen over een aantal bedrijven, maar een contract is nog steeds niet getekend. De officiële deadline staat op 11 juni en shit, die datum komt nu wel héél dichtbij. Gelukkig staat er donderdag nog een - hopelijk laatste - gesprek op de planning. Gaan jullie voor me duimen?

Deadlines en tentamens
Ondanks dat de maand juni bijna gelijk staat aan de zon, lekkere ijsjes en zomervakantie, zal er toch eerst nog even hard gewerkt moeten worden. Ook dit jaar gaat de laatste periode helaas niet vanzelf, ze weten het toch altijd fantastisch goed te plannen dat je aan het eind van het school jaar nog even lekker met je neus op de feiten gedrukt wordt. In de maand juni staan er maar liefst vijf presentaties gepland, moet ik zes mega dikke dossiers inleveren en ook nog eens twee tentamens maken. Adem in, adem uit.... Het komt ieder jaar goed, dus nu waarschijnlijk ook. :-)

Feestjes
Gelukkig staan de weekenden in juni nu al aardig vol gepland met leuke feestjes en verjaardagen. Er staan op dit moment al drie verjaardagen en twee examenfeestjes gepland. Helemaal niet erg om tijdens mijn vrije dagen - waarin ik eigenlijk die hard aan school moet werken, never mind - even te ontspannen natuurlijk, daar maak ik gráág wat tijd voor vrij. En of het zo heeft moeten zijn, staat op 31 juni mijn laatste tentamen gepland en ga ik meteen de maand juli in met bijna acht weken vakantie. Moet er eerst wel een voldoende gehaald worden natuurlijk.

Blog veranderingen
Om heel eerlijk te zijn ben ik al maanden achter de schermen bezig met mijn blog. De lay-out die ik nu heb vind ik prima, maar ik ben een perfectionist en naar mijn idee kan het altijd beter. Ook Blogger begint me steeds meer te irriteren - vooral het comment systeem met die ongelofelijk irritante code! -, vandaar de keuze om over te stappen naar Wordpress en het allemaal nog een beetje serieuzer aan te pakken. Ik merk dat mijn blog steeds beter loopt, ik meer bezoekers krijg dan ik ooit had durven hopen en ik denk dat er zeker meer uitgehaald kan worden met wat nieuwe tools. In de maand juni wil ik dan ook zeker wat definitieve dingen gaan doorvoeren, waar jullie vast en zeker meer van gaan zien. Stay tuned! :-)

Liefs,
Denise

75 opmerkingen:

 1. Klinkt als een druke, maar leuke maand. Heel veel plezier (en succes) met alles !
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal heel hard voor je duimen lieverd. Je gaat vast een top stage binnen slepen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een drukke, maar leuke maand voor de boeg! De stage komt helemaal goed! Je sleept vast en zeker een toffe stage binnen. :) Heel veel succes met alle deadlines en het zoeken van een stageplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk ga ik voor je duimen en je doet goed je best dus zal vast wel goedkomen .
  Ik kan helaas niet van de zon genieten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met het regelen van je stage en alle andere opdrachten op school! En nice dat je op wordpress over gaat stappen, ben benieuwd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je je blog nog meer gaat perfectioneren, leuk voor je dat je blog steeds beter bezocht wordt. Je hebt ook een onwijs leuke blog dus helemaal verdiend! En veel succes met je laatste gesprek, misschien moet het zo zijn; juist zo last minute, je wordt het vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met het regelen van je stage, het gaat je vast en zeker lukken! Ik ben benieuwd naar je blogveranderingen :). Succes met het afronden van de laatste periode van dit schooljaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh wat fijn dat je een overstapt gaat maken naar Wordpress! Ik heb het ook een paar jaar geleden gedaan en het is meteen zoooooo goed bevallen! Even wennen met de eerste artikelen inplannen, maar daarna weet je niet beter! Je kan gewoon zoveel meer met Wordpress! Heel veel succes ermee en ik ben erg benieuwd wat je er voor moois van gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik duim heel erg voor je mee! En WP is echt een geweldig platform voor eender welke website! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik ben benieuwd naar je nieuwe blog! Echt de overstap zal je zo goed bevallen, wordpress is zo fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoor er inderdaad heel veel goede verhalen over, ben zo benieuwd!

   Verwijderen
 11. Aah ik hoop zo dat het lukt met je stage! Zal voor je duimen hoor! En lekker genieten vrijdag wanneer het zulk lekker weer gaat worden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga alvast duimen voor je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh spannend! Alles komt vast wel goed met je stage :) Ik ben zelf heel blij met Wordpress, dus ik zou je dat zeker aanraden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt heel druk! Ben benieuwd naar de veranderingen op je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tof dat je gaat overstappen naar Wordpress. Dat heb ik destijds ook gedaan! Gaat je vast en zeker goed bevallen. Geniet van je vrije weekend. Ik moet helaas werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar de veranderingen van je blog! succes met stage, komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen, succes nog even met school! Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out. Ik krijg binnenkort ook een nieuwe lay-out, kan niet wachten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk om te lezen! Ik ben heel erg benieuwd naar de veranderingen die plaats gaan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes met alles.
  Ik heb pas mijn lay-out veranderd en wees gewaarschuwd: het is verslavend!
  Je blijft knutselen en voor je het weer lig je weer (te) laat in bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Succes met je gesprek donderdag! Hopelijk gaat het wat worden :) Ik ben erg benieuwd naar je blog veranderingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Succe met stage! Ik begin blogger ook een beetje beu te worden, het werkt allemaal niet zo als ik wil. Ik twijfel ook over een overstap en wil mijn lay out gaan veranderen. Succes en veel plezier met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Succes met je stage vastleggen en ik ben benieuwd naar de veranderingen die er komen op je blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ah meid, ik ga voor je duimen! Ik ben ook heel benieuwd naar alle veranderingen op je blog. Ik lees 'm altijd met plezier! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ben benieuwd naar de veranderingen! En natuurlijk ga ik voor je duimen Denise! :) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk om te lezen, je verdiend het dat het zo goed gaat en ik ben benieuwd wat wij van de veranderingen gaan terug zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik duim voor je , maar het zal vast allemaal wel lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ben benieuwd naar de vernieuwingen van je blog!
  Succes met de laatste loodjes op school en het regelen van je stage <3

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heeel veel succes op gesprek! Ik weet zeker dat je er een prachtige stage aan over gaat houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een drukke (stressvolle) en leuke tijd komt eraan! Ik ben nu al benieuwd naar je blog veranderingen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gelukkig ben ik niet de enige die een super stressvolle tijd tegemoet gaat, voordat het vakantie is. En succes met je stagegesprek! You can do it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Veel succes morgen met je gesprek!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik duim voor je! Ik had ook stage stress, maar omdat ik nu in september geopereerd word, kan ik toch geen stage gaan lopen. Hoi studievertraging, maar ja. Dat neem ik dan maar voor lief! Ik wil ook enorm graag mn lay-out wijzigen, maar ik vind nog niets naar mn zin haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Succes deze maand, komt vast helemaal goed! En tof dat je overstapt naar Wordpress, ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat goed dat je nu de keus hebt gemaakt om over te gaan naar Wordpress, ik wil dit ook heel graag maar durf het zelf nog niet helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik ben benieuwd naar de veranderingen voor je blog! ik ken wordpress niet goed, dus ik weet ook niet goed wat hun voordelen zijn. Ik gebruik weebly !
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!