Pagina's

19 mei 2015

Beauty By Denies bestaat één jaar!


Hieperdepiep, hoera! Het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar ik kan me inmiddels al weer een jaar officieel 'blogger' noemen. Starten met mijn eigen persoonlijke blog Beauty By Denies is absoluut één van de beste keuzes geweest die ik tot nu toe heb gemaakt. Er zijn zo veel vrienden gemaakt, ik heb kansen gekregen die ik zonder mijn blog nooit gehad zou hebben en iets gevonden wat voor de volle 100% bij me past. Vandaag blik ik terug op een jaar bloggen, kijk je met me mee?

Om precies te zijn bestaat mijn blog vandaag precies 13 maanden, maar omdat ik me een maand geleden bevond in het prachtige Egypte en mijn WiFi mega dramatisch was, hebben jullie dit artikel nog van me tegoed. Het afgelopen jaar is absoluut voorbij gevlogen. Het was een eerste jaar met pieken en dalen, maar vooral een blog jaar met héél veel onvergetelijke momenten die ik zonder jullie nooit had mogen meemaken. 

Anderhalf jaar geleden stapte ik voor het eerst in het wereldje van bloggen, html codes en reviews. Voor mijn opleiding communicatie was het verplicht om een blog bij te houden over verschillende onderwerpen op marketing- en communicatiegebied. Omdat het schrijven en onderhouden van een website me zo goed beviel - en ik stiekem ook al veel complimentjes kreeg -, leek het me leuk om na het bloggen op school ook iets voor mijzelf te gaan starten. 

Tijdens de periode dat ik begon met Beauty By Denies - in april 2014 -, werkte ik ieder weekend een aantal uren bij parfumerie Douglas. Inmiddels was mijn kamer ontploft door alle beauty- en cosmeticaproducten, waardoor ik al snel besloot om hier iets mee te gaan doen. Ik had - en heb nog steeds - redelijk veel kennis over huidverzorging, make-up en parfum, maar na een paar maanden bloggen merkte ik dat dit niet het enige was waarover ik artikelen met de rest van de wereld wilde gaan delen. Persoonlijke artikelen, dát is waar mijn interesse lag en waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds voor de volle 100% achter sta.

Het is ongelofelijk hoe ik in het afgelopen jaar gegroeid ben. Van een redelijk verlegen meisje, ben ik nu uitgegroeid tot iemand die zonder problemen op een volledig onbekend persoon afstapt om een praatje te maken. Ik heb me aanzienlijk verbeterd op het gebied van fotografie, om over mijn schrijfkunsten nog maar niet te spreken.. Dat ik de kans heb gekregen om zo veel mooie dingen te doen door mijn blog, had ik vooraf absoluut niet durven dromen. Ik mocht als VIP naar een concert van Afrojack, sliep verschillende keren in hotels, stond vooraan tijdens de openingen van nieuwe Primark filialen, mag af en toe ontzettend leuke kleding of schoenen uitzoeken en ben zelfs mijn eigen onderneming gestart.

Het eerste blog jaar is absoluut voorbij gevlogen. Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat regelmatig bloggen af en toe nog best lastig voor me blijkt - ik werk er aan, echt! -, maar ik weet zeker dat ik jullie nog heel veel jaren lastig ga vallen met mijn artikelen. Ontzettend bedankt dat je iedere dag, week of maand de moeite neemt om weer een kijkje te komen nemen. Zonder jullie zou mijn blog niet hetzelfde zijn. <3

Liefs,
Denise

103 opmerkingen:

 1. 1 jaar alweer wow!!! Gefeliciteerd lieverd! Ik volg je blog heel erg graag en je bent een super gezellig meisje! Ik begon ook met het schrijven over heel veel beauty, maar ik merkte ook dat mijn interesse breder is en niet alleen maar over beauty gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super lieve complimenten, dankjewel Kelly! Tot snel! <3

   Verwijderen
 2. Eerst en vooral: dikke proficiat Denise!! En wat leuk om te horen hoe het begonnen is :D Zo zie je dat die school opdrachten toch tot goede dingen kunnen leiden :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Denise! Wat heb je veel leuke dingen mogen doen voor je blog, echt heel leuk! Nog vele, succesvolle jaartjes gewenst :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je blog :) nu op naar het tweede jaar .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat gaat de tijd snel!
  je kan ontzettend trots zijn op wat je bereikt hebt in een jaar. Want dat is ZOVEEL! Ik lees met heel veel plezier al je leuke artikelen. You deserve it!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat gaat de tijd inderdaad snel! Gefeliciteerd! Op na jaar 2 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gek eigenlijk dat je nog maar een jaar blogt en al zo ontzettend groot ben geworden! Daar mag je best fier op zijn! Zelf ben ik niet zo van de beauty dus ik vind het ontzettend fijn dat je nu vooral veel persoonlijke artikelen deelt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat lief, dankjewel Kim! Fijn om te horen, ik sta zelf ook nog steeds achter mijn persoonlijke artikelen. Af en toe een review blijft natuurlijk wel leuk!

   Verwijderen
 8. Wat ontzettend leuk wat je hebt mogen meemaken en hebt bereikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw zo fijn dat het zo goed gaat. Je hebt de goede beslissing gemaakt! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yaaaaay gefeliciteerd! Time flies when you're having fun! Jeetje wat is het hard gegaan bij jou zeg. Denk dat je wat dat betreft de blogger bent die het snelst zo gegroeid is, want wauw! Je doet het ook zo goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! In dat jaartje heb je al heel wat kunnen bereiken met je blog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal lieve Denise! Geniet van de roze wolk en wat heb je toch al onvergetelijke dingen mee mogen maken. Onbetaalbaar! En de verslagen daarvan zijn voor ons minstens net zo leuk. En ik hoop dan ook echt dat we nog lang van jou artikelen mogen genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat super om te lezen. Gefeliciteerd meid. Je doet het echt ongelofelijk goed! Je mag zeker trots zijn op wat je allemaal bereikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd! Je doet het top! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super goed gedaan meid, op naar nieuwe blogjaren, vriendinnen, events en andere leuke dingen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat heb je veel bereikt in een jaar. Hard works pays off! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd, Denise! Wat heb je al prachtige dingen mogen bereiken met jouw blog! Mooi ook om te lezen hoe je je persoonlijk hebt ontwikkeld door jouw blog. :) Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van jouw gezelligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal, een jaar! Ik hoop op nog vele jaren! Ik volg je blog met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd! Echt heel leuk en mooi om te zien hoeveel je al bereikt hebt met je blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. heel leuk om te lezen dat je zoveel bereikt hebt. ik vind je het ook echt heel leuk doen, dat bloggen! gefeliciteerd en ga zo verder! Xdiana

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd, ik dacht eerst dat je veel langer blogte. Wauw je hebt al zoveel leuke dingen meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Van harte gefeliciteerd! Wist je dat ik vanochtend opstond met het idee blogs te gaan lezen en dat toen door mijn hoofd schoot dat jou blog nu ongeveer een jaar zou bestaan, maar dat ik daar nog niks over gelezen had en het dus niet zeker wist... Lees ik nu ineens dit artikel, weird haha! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen, ik lees al je artikelen met heel veel plezier <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, 1 jaar alweer; gefeliciteerd topper! Je hebt al zoveel mogen bereiken en dat heb je helemaal verdiend en is je ook zeker gegund. Ik hoop dat je nog lang mag genieten van je blog :).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw meid, van harte gefeliciteerd! Wat heb jij veel bereikt in één jaar zeg! Echt heel goed bezig. Ga zo door! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw Denise, wat heb jij in één jaar veel bereikt met je blog zeg. Daar mag je ontzettend trots op zijn. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag (alhoewel het niet helemaal je officiële blogverjaardag is, maar dat geeft niets). Ga zo door topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Van harte gefeliciteerd zeg! Dat regelmatig bloggen is denk ik ook wel iets waar elke blogger soms last van heeft haha. En wat heb je lekker veel bereikt in één jaar zeg! Ben benieuwd wat het volgende blogjaar je brengt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop ooit mijn draai nog eens te vinden met constant bloggen, haha! <3

   Verwijderen
 27. Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Wat ben je in 1 jaar tijd ontzettend vooruit gegaan en het bloggen zelf heeft hele fijne nieuwe dingen meegebracht.

  Heel veel liefs
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd meid en je bent echt een topperrrrrr! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd! Ik ben echt een fan van je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd met je blogverjaardag lieve meid! Je bent een topper en ik lees graag je artikelen. Ga vooral zo door! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super leuk lieve Denise! Nog heel lang doorgaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Toen ik de tweet las dacht ik wow 1 jaar pas en je bent al super super ! meer dan super. Je hebt altijd zulke leuke artikelen ga vooral zo door !!! <3 gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw 1 jaar alweer! Gefeliciteerd en dat er nog maar heel veel succesvolle jaren mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Van harte gefeliciteerd Denise! 1 jaar, dat gaat zo snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Denise van harte gefeliciteerd! Je blog is en blijft erg professioneel , mag je trots op zijn. liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief Britt! Ik weet nog wel dat ik mijn allereerste winactie bij jou won!

   Verwijderen
 36. Ik ben vandaag volgens mij voor het eerst op je blog en heb net het één en ander doorgelezen. Je schrijft echt op een fijne manier, leest lekker weg. Ik zal je berichten vaker gaan lezen. Dat er nog maar wat blogjaartjes bij mogen komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! Voor mijn gevoel ben je al jaren aan de gang eigenlijk. Je hebt al zoveel leuke dingen meegemaakt door je blog, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gefeliciteerd meis! Wat heb jij veel leuke dingen mogen doen en mogen bereiken met je blog, echt prachtig om te zien zeg! Ik hoop dan ook nog lang van jou te mogen genieten want je hebt echt een hele leuke blog en bent een ontzettende lieve dame. X

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Gefeliciteerd Denise! Dat heb je goed gedaan in één jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Doe zo verder - echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Gefeliciteerd Denies!! 1 jaar en wat voor jaar :D Op naar nog meer prachtige blogjaren, gefeliciteerd <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd lieve Denise.. Je verdient het onwijs <3. Je hebt het al zo goed gedaan.. ben benieuwd naar wat komend jaar je gaat brengen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Supercool allemaal! Je mag er echt trots op zijn en keeep on going! En ja, van een maandje Douglas medewerker krijg je al veel! Ik werkte er alleen in december, en het kerstpakket was fan-tas-tisch! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat leuk en gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat leuk, gefeliciteerd met je blog verjaardag en dat er nog vele mooie blog jaren mag bij komen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ah sorry dat mijn reactie wat later is dan normaal! Nog gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog, ga zo door! Je doet het echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wauw, gefeliciterd zeg!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Gefeliciteerd! In augustus bestaat Loïs' Blog alweer 1 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!