Pagina's

5 jan 2015

Het jaaroverzicht van 2014


Allereerst natuurlijk de beste wensen voor jullie allemaal, 2015 gaat vast een super jaar worden! Het is inmiddels al weer 5 januari - en ja, ik heb de kerstvakantie wel héél letterlijk genomen met maar één artikel in twee weken.. -, maar het leek me toch leuk om alle hoogtepunten uit  mijn 2014 nog even op een rijtje te zetten. Wát een fantastisch jaar heb ik achter de rug. Ik ging voor het eerst op wintersport, vertrok naar Londen met school, startte mijn blog op en maakte de gaafste rondreis door Amerika. Kijk je mee naar mijn 2014?


Januari - Mijn jaar begon fantastisch, samen met een hele club vertrok ik richting Eindhoven om daar knallend 2013 uit te gaan. Ik geloof dat ik in m'n hele 20-jarige leven nog nooit op zo'n groot feest geweest ben en achteraf was het ook niet heel geschikt om daar romantisch af te tellen. Het jaar is in ieder geval perfect van start gegaan met heel goed gezelschap, dat is waar het om gaat. 

Een paar dagen later stond er meteen een ander leuk uitje op de planning: Joost en ik vertrokken voor twee dagen naar Amsterdam. Ik kreeg dit cadeau voor m'n 19e verjaardag en het was absoluut een perfecte keuze om naar deze mooie stad af te reizen tijdens de wintermaanden. Ik keek m'n ogen uit bij de mega grote schaatsbaan en alle gezellige kraampjes.


Februari - Wát een drukke maand was dit! Ik boekte samen met mijn ouders, zusjes en Joost dé droomreis naar Amerika en begon aan mijn eigen reisgids over onze trip. Ook nam ik een paar ski lessen. Papa, Joost en ik besloten namelijk last minute om tijdens carnaval de stoute schoenen aan te trekken en gewoon naar Frankrijk af te reizen om daar een paar dagen van de sneeuw te gaan genieten. Ik bakte er na vijf jaar zonder op de ski's te staan niet veel van, maar hé.. Never give up! 

Bij mijn opleiding begonnen we voor het eerst te werken in projectgroepen, een groep waar we meteen een half jaar mee samen moesten gaan werken. Gelukkig trof ik de vier leukste meiden van heel de opleiding en konden we het vanaf de eerste minuut goed vinden. Vanaf dit moment had ik een top projectgroep én er ook nog eens vier lieve nieuwe vriendinnen bij!

Voordat ik in de auto stapte richting Zuid-Frankrijk kon ik het niet laten om toch een nacht verkleed de stad in te gaan. Carnaval zit in m'n hart en nieren, ik ben er mee opgegroeid en er is nog geen jaar voorbij gegaan dat ik niet heb gefeest als poes, soldaat of ander beest. Met een kleine kater van een té goed feestje - dat kan natuurlijk niet anders met carnaval - vertrokken we met z'n drieën richting de sneeuw. De vakantie begon meteen goed, we kwamen de berg niet op zonder sneeuwkettingen en moesten dus in the middle of nowhere die puzzel zien op te lossen. Niemand van ons had namelijk ooit sneeuwkettingen in zijn handen gehad. Woops.


Maart - Gelukkig verliep de rest van m'n eerste wintersport vakantie vlekkeloos. Ik besloot om te gaan skiën en Joost - als ervaren wintersporter - pakte het snowboard. Het was ondanks mijn prille ervaring jaren geleden en de lesjes toch stiekem best eng om op honderden meters boven de grond te staan en in één keer naar beneden te glijden. Dit heeft absoluut voor heel wat lachwekkende momenten gezorgd, haha. Toch heb ik werkelijk geen moment spijt gehad van de beslissing om op wintersport te gaan in plaats van te carnavallen. Die gemiste schade haal ik dit jaar - over twee maanden al weer - wel in. Dat is iets waar ik zeker van ben.

Ook vierden Joost en ik ons 1,5 jarig jubileum, time flies when you're having fun! We gingen gezellig uit eten bij een restaurant waar ik gewerkt heb en waar hij nog steeds in dienst is. Cheers!

Heel eerlijk, ik was gewoon hélemaal vergeten dat ik dit jaar ook naar Londen geweest ben. Shame on me! Samen met m'n studiegroepje en de rest van de eerstejaars studenten Communicatie vertrok ik in alle vroegte met de bus richting de prachtige stad. Het was een ontzettend leuke studietrip met mega grote hamburgers bij het Hardrock Café, biertjes bij leuke pubs en veel gezelligheid.


April - En toen was het al weer april. De maand waarin ik de stoute schoenen aan trok en van de één op de andere dag mijn blog leven in blies. Ik bekeek de enorme hoeveelheid beauty producten op mijn kamer, accepteerde dat ik enorm verslaafd was aan Social Media en wist dat ik altijd al iets wilde doen met mijn schrijfskills. Makkelijker gezegd dan gedaan, let's blog! Het is waarschijnlijk nog steeds de beste keuze die ik in 2014 gemaakt heb. Ondanks dat ik nog lang geen jaar blog, weet ik dat ik al ontzettend veel heb mogen meemaken en dat er vast nog héél veel leuke dingen op m'n pad gaan komen, simpelweg omdat ik een online dagboek bij houd. Hoe tof is dat.

Ook was april de maand van de gezellige feestjes. Ik had een ontzettend tof huisfeest in Breda met de beroemde red cups en proostte op een verjaardag. Deze maand was ik ook erg druk met m'n baan bij Douglas. Al sinds juni 2013 ben ik in dienst als Service Assistant bij Douglas en daar komen hele leuke dingen bij kijken zoals een training van Koh inclusief diner en een toffe training van Estée Lauder. Zo leuk om dit mee te maken!

En de laatste dag van april stond ik de hele dag hélemaal vooraan het podium van 538 Koninginnedag te swingen. Zo maakte ik oogcontact met Gers Pardoel, kon ik Sunnery James bijna aanraken - aaaah! - en had ik een ontzettend leuke dag.


Mei - Dit was absoluut de maand waarin ik het meest buiten de deur at. In één week wist ik zelfs het record te zetten om 7 keer ergens wat te eten te bestellen. Not bad Denise. Ik genoot twee keer van een sushi diner, wist drie broodjes carpaccio - op drie verschillende plekken! - naar binnen te werken en ook kon ik niet van de cocktails met tapas afblijven. Nom nom.

18 april schreef ik het eerste artikel voor m'n blog en in mei kon ik al de eerste samenwerking met een bedrijf afstrepen. WOW?!?! Ik geloof dat het nu ook pas écht doordringt hoe bizar het eigenlijk is dat wanneer je nog geen maand blogt, toch al aangeschreven wordt. Gek maar ontzettend leuk!

Gelukkig was ik ook aanwezig bij de eerste oefenwedstrijd tussen Nederland en Ghana, het WK stond namelijk ook al weer bijna op de stoep. We wisten de wedstrijd te winnen en wát was het een gezellig feestje. Dat ging zeker wat beloven voor de échte wedstrijden!


Juni - Dé maand van het WK voetbal en héél veel alcohol. Woops. Mijn zusje haalde haar havo diploma en de fles Moët werd uit de kast getrokken. Ook nam ik afscheid van twee lieve Douglas collega's met een gezellige borrel en werden er natuurlijk veel biertjes gedronken tijdens de verschillende voetbalwedstrijden. Het was zo ontzettend jammer dat Nederland er in de halve finale uitvloog, de feestjes waren zó gezellig iedere keer!

En eindelijk kon ik iets aanschaffen wat al héél lang op mijn wishlist stond: een eigen spiegelreflex camera. Fotograferen vind ik al leuk zolang ik me kan herinneren, ik kon dan ook niet wachten om eens een échte goede camera aan te schaffen waarmee ik me nog verder kon ontwikkelen. Een goede investering voor m'n blog, maar ook zeker leuk om tijdens m'n rondreis in Amerika alles mee vast te leggen.


Juli - Als we het over de bijzonderste maand hebben uit 2014, dan staat juli met stipt op nummer één. Ik maakte de mooiste rondreis ooit in West-Amerika, zag dingen waarvan ik nooit had gedacht ze ooit te zien en ging met een lieve vriendin naar Amsterdam Fashion Week. Zó gaaf!

Mijn hele vakantie in Amerika heb ik onderverdeeld in artikelen waar je alle gave plaatjes en verhalen nog eens kunt bekijken, je hoeft alleen maar op de linkjes te klikken per stad. Zo bezocht ik San Fransisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, Bryce Canyon, Grand Canyon, Hollywood, Los Angeles en nog veel meer gave steden. Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier ooit nog eens terug kom. Twijfel je om hier een reis naar toe te boeken? Absoluut doen, ik durf te garanderen dat je er geen seconde spijt van krijgt! 


Augustus - In augustus was het tijd om gedag te zeggen tegen mijn mooie ervaringen in Amerika en weer terug te vliegen naar het saaie Nederland. Ook stond ik stil bij de kwetsbaarheid van het leven. Geniet van iedere dag, het kan zo de laatste zijn.. Ga nooit met ruzie bij iemand weg, het kan altijd de laatste keer zijn dat je iemand spreekt of ziet. Misschien een beetje dramatisch, maar ik denk dat het goed is om er af en toe even bij stil te staan.

Helaas werd ik abrupt verstoord tijdens het nagenieten van de vakantie. Of ik even langs wilde komen bij Douglas.. Wat ik al dacht werd meteen bevestigd, mijn contract werd helaas niet meer verlengt en ik moest vanaf september op zoek naar een andere baan. De laatste dagen genoot ik nog van het werken maar stiekem had ik er wel vrede mee. Tijd voor iets nieuws!


September - Een héle toffe maand wat betreft mijn blog! Ik mocht naar mijn eerste echte event van Eyewish in het Rijksmuseum - klik hier om naar het artikel te gaan! - en ontving zelfs een cadeaubon ter waarde van 500 euro waarmee ik een onwijs toffe Fendi zonnebril scoorde. Wát een ervaring! Ook ging ik naar de eerste opening van Primark - waar ik er inmiddels al weer vier(!) van heb gehad. Stiekem is dit natuurlijk éxtra leuk aan het bloggen en zeker een extra motivatie om er nog heel lang mee door te gaan.

16 september kon ik ook zeggen dat ik al weer twee jaar samen was met Joost. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Als het goed is gaan er nog veel jubileums volgen! :-)

Ook ben ik in september op een marineboot geweest van een vriend. Tijdens de Wereld Havendagen in Rotterdam mochten we als VIP een kijkje nemen, wat was dát benauwd. Super veel respect voor die mannen, ze zitten daar soms maanden in. Knap!


Oktober - Oktober is by far de drukste maand van het jaar geweest. Ik werd de 30e alweer 20 JAAR(!) en kon me dus voor het eerst ook echt geen tiener meer noemen. Ook heb ik ontzettend veel dingen bereikt op blog gebied en stond mijn sociale leven ook niet bepaald op een laag pitje. Ik behaalde zelfs al weer de 1000 volgers op Instagram, wauw!

Jullie hebben het vast wel een aantal keren voorbij zien komen: de hotelovernachtingen die ik voor m'n blog wel eens mag doen. Begin oktober stond de eerste op de planning in Amsterdam. Mercure Hotel Amsterdam City opende haar deuren, súper leuk en wat een toffe ervaring! Joost en ik plakten er meteen een leuk dagje Amsterdam aan vast en lunchten ook voor het eerst bij Brasserie van Dam. Zeker een aanrader!

En dan mijn hoogtepunt wat betreft mijn studie: ik mocht m'n propedeuse ophalen! Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik hem in één jaar heb weten te bemachtigen - ook al was het verplicht - en de uitreiking was dan ook echt een feestje. Voor ik het weet is jaar 2 al weer voorbij, het gaat zo snel!

Ook won ik nog een ontzettend leuke Starbucks Tasting op Annemerel haar blog. Super tof om haar eens te ontmoeten en verschillende soorten koffie te proeven met de bijbehorende uitleg. Ik ben door deze middag een nog grotere fan van haar geworden, wat een topper! <3

Het gaafste wat ik door m'n blog mocht doen is absoluut ook in oktober gebeurd. Ik kreeg een mail of ik zin had om als VIP bij het concert van Afrojack aanwezig te zijn. WHAT?! Natuurlijk! Omdat Joost en ik al een weekendje Scheveningen hadden geboekt, vertrokken we eerst naar het hotel om vervolgens naar Amsterdam af te reizen. De avond was ontzettend gaaf, ik heb veel leuke bloggers ontmoet en het zo ontzettend naar m'n zin gehad. Een perfect weekend.

En last but not least had ik eindelijk mijn nieuwe pareltje in m'n handen. Ik kon het niet beseffen, maar na al die jaren had ik dan toch echt mijn iPhone 4s ingeruild voor het nieuwste exemplaar. De iPhone 6 is inmiddels mijn soulmate, mijn maatje die werkelijk óveral mee naar toe gaat en waar ik iedere nacht samen mee slaap. En wat is 'ie prachtig!


November - Een verschrikkelijke stressvolle maand, met maar liefst zeven(!) tentamens en een paar verslagen op de planning. Gelukkig heb ik uiteindelijk zes tentamens in één keer gehaald en wacht ik nu nog steeds met smart op mijn herkansing cijfer. Gelukkig kon ik na de tentamens me meteen focussen op mijn twintigste verjaardag. HELL YEAH, let's party! Ik vierde mijn verjaardag zelfs drie keer. Een familiefeestje, een keer voor m'n vriendinnen en ook op de dag zelf werd er nog flink taart gegeten en werd ik super lief verrast met een etentje door Joost. 

Ook mochten Joost en ik aanwezig zijn bij de opening van Suite Novotel Den Haag, waar we uiteraard ook meteen een nachtje bleven slapen. Wát een tof hotel, midden in het centrum en met werkelijk perfecte kamers. In deze PLOG vind je mijn hele avond in foto's.

Alsof we nog niet genoeg voetbal gezien hadden dit jaar, vertrokken Joost, ik, papa en mijn zusjes richting Amsterdam om de oefenwedstrijd Nederland tegen Mexico te aanschouwen. Ik vind het altijd zo'n heerlijk sfeertje in het stadion, hebben jullie dat ook?


December - En toen was het jaar al weer bijna voorbij... December vloog voorbij, natuurlijk door alle feestdagen én ik mocht weer fulltime komen werken bij Douglas. Hoeveel pakjes ik in totaal heb ingepakt weet ik niet precies, maar ik denk dat het er werkelijk honderden zijn. Ook maakte ik van mijn blog m'n bedrijf, wat natuurlijk een enorme mijlpaal in dit jaar is geweest. 

De winter Efteling stond ook al een tijdje op het programma. Samen met m'n twee zusjes en hun vriendjes had ik een ontzettend leuke dag in de wondere wereld van alle sprookjes.

Het jaar sloot ik fantastisch af met vrienden in Rotterdam. We besloten om eerst uit eten te gaan - dit was niet écht een aanrader, maar oké - en daarna af te gaan tellen bij de Erasmusbrug. Echt een super gezellig feestje en een knallend einde van 2014!

2014 is absoluut een jaar geweest met abnormaal veel hoogtepunten, iets wat ik me nu zelf eigenlijk pas besef. Het is een jaar geweest met veel liefde, het begin van mijn blog en veel lieve blogvriendinnen, een jaar vol feestjes en gezelligheid en veel prachtige reizen. Super bedankt voor al jullie lieve reacties en berichtjes dit jaar, zonder jullie was het bloggen in ieder geval een stuk minder leuk geweest. Het allerbeste voor 2015!

Liefs,
Denise

70 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en uitgebreid jaaroverzicht zo. Welcome back :-)! En nog een gelukkig nieuwjaar natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzicht! 2014 klinkt echt als een geweldig jaar :) Nog de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat een jaar zeg! Al die reisjes en andere hoogtepunten. Daarbij ook je blog, jeetje wat ben je snel gegroeid! Heel veel complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej, je bent er weer! Wat een prachtig jaar heb je gehad! Amerika was ook mijn hoogtepunt, wij zijn alweer aan het kijken wanneer we weer kunnen gaan.. �� Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn en lang (!) overzicht heb je gemaakt. Leuk om te zien wat je allemaal hebt meegemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk overzicht, lekker lang. Heb je artikelen wel gemist het was zo stil op je blog maar je bent weer helemaal terug, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een ontzettend leuk overzicht! Mooi om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super om te zien dat je zoveel mooie dingen hebt meegemaakt vorig jaar! Voor jou ook nog een heel gelukkig nieuwjaar, dat 2015 maar weer zo een topjaar wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een jaar heb je gehad zeg. De rondreis door Amerika posts vond ik ook zo gaaf, zo'n reis zou ik ook wel willen maken. Ben stiekem wel jaloers zeg, haha. Fijn dat je trouwens weer terug bent, ik heb je blogs gemist mop! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, hoe bedoel je een heerlijk jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je een prachtig jaar gehad lief Denise, nog een gelukkig nieuwjaar by the way. Soms zit bloggen er niet in en dat is oke maar ik ben blij dat je weer terug bent haha! Je lijst is prachtig, i love it. Amerika, London en wintersport wauw. Ik hoop dat 2015 je nog veel meer moois brengt! X <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mooi uitgebreid overzicht! Wat heb je een prachtig jaar achter de rug <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een onwijs gaaf jaaroverzicht!! Dat 2015 nog knallender mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onwijs fijn overzicht! Mooi om alles zo op een rijtje te zien.
  Veel succes dit jaar! Al is geluk en gezondheid belangrijker...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, geweldig jaar heb je gehad. Ondanks dat er ook wel wat mindere dagen tussen zaten, dat je druk was met school en geen tijd had voor bloggen. Ik volg je blog volgens mij al vanaf het begin, en zie dat je een enorme ontwikkeling hebt doorgemaakt! Super knap! Ga zo door Denise! Ik hoop dat ik je snel een keer kan spreken in real! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een lekker lang overzicht! Je hebt echt een heel erg mooi jaar achter de rug. Ik wens je al het goeds voor 2015 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldig jaar heb je gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om je jaaroverzicht te lezen! En wat fijn dat het zo'n leuk jaar geweest is! Jij ook nog de beste wensen voor 2015 :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig jaar heb je gehad met mooie reizen! Leuk om zo terug te blikken. Op naar een succesvol, gezond en gelukkig jaar 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een geweldige dingen heb je meegemaakt, nou mag 2015 net zo mooi zijn, zelfs beter. Heel fijn nieuw jaar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een prachtige dingen heb je dit jaar gedaan! Ik hoop dat dit jaar minstens net zo mooi voor je wordt. Ik wens je een gelukkig, gezond, en succesvol 2015! X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow wat een geweldig jaar heb jij gehad, veel leuke dingen en reisjes gemaakt;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gek dat ik mezelf dat pas gister besefte toen ik deze diary in elkaar aan het zetten was!

   Verwijderen
 23. Wat een mooi jaar(overzicht)! Nu begrijp ik ook helemaal waarom er zoveel tijd in zat, hij is ontzettend uitgebreid. Heel tof om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw wat een leuk jaar heb jij gehad! Mooi zo'n overzicht. X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Onwijs leuk overzichtje om te zien, je hebt het leuk gedaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wauw wat een mooi jaar was het voor jou! Fijn dat je weer gaat bloggen, super leuk. Je blog is altijd zo leuk om te lezen. En wauw, londen, amerika, suuuuper tof!

  Liefs, evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een geweldig jaar, wauw! Erg leuk overzicht.. Leuk artikel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel erg leuk artikel om te lezen Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuk overzicht :) Ik vind je blog altijd zo leuk om te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je hebt echt een superjaar gehad! Heel leuk artikel met heerlijk mooie foto's! <3

  Mijn beste wensen voor 2015!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zo zo, jij hebt veel leuke dingen gedaan! Heel erg leuk om te lezen
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Erg leuk artikel & mooie foto's!
  Je hebt een fantastisch jaar gehad :)
  Gelukkig nieuwjaar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw het ziet ernaar uit dat jij een topjaar achter de rug hebt met heel wat evolutie en heel wat mooie kansen. Hopelijk wordt 2015 even goed of misschien zelfs beter! In ieder geval, heel leuk om je terugblik te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een heerlijk jaaroverzicht is dat zeg! Wauw, wat heb je veel gedaan. Veel geluk in 2015!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!