Pagina's

3 sep 2014

Enquête - Wat vind je leuk aan mijn blog? Wat lees je graag?


Na ruim vier maanden bloggen lijkt het me onwijs leerzaam - en stiekem ook heel spannend! - om via een enquête naar jullie mening te vragen. Een van m'n favoriete bloggers, Anne , heeft me alleen maar meer gestimuleerd om mijn brandende vragen gewoon te stellen en ik ben er klaar voor! Super om mijn volgers zo wat beter te leren kennen én natuurlijk m'n blog te verbeteren naar al jullie wensen.

Ik heb er voor gekozen om de enquête anoniem te houden, zodat ik niet weet wie wat invult. Stiekem vind ik dit zelf heel eng, maar ik heb wel het idee dat de antwoorden zo meer naar waarheid ingevuld worden. Wanneer je er behoefte aan hebt kun je natuurlijk altijd je naam bij de overige opmerkingen zetten, super leuk! De enquête zal trouwens niet meer dan 5 minuutjes in beslag nemen.Alvast onwijs bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om zo samen met mij m'n blog nóg leuker te maken. Zonder jullie zou het bloggen nooit hetzelfde zijn, de dagelijkse lieve reacties zorgen ervoor dat ik iedere ochtend met een enorme glimlach wakker wordt. Het zou super zijn als ik jullie van nóg betere artikelen, foto's en content kon voorzien! Omdat ik alweer ruimschoots de 500 volgers op Bloglovin gepasseerd ben - super, super bedankt iedereen! -, komt er binnenkort een onwijs gave winactie aan. Stay tuned! <3

Liefs,

Denise

25 opmerkingen:

 1. Verstuurd :) Goed van je dat je een enquête houdt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk initiatief, zo kan je veel leren over je blog en die nog beter op je lezers proberen af te stemmen! Maar het is ook belangrijk dat je blijft doen wat jij zelf het leukste vindt! :-) ik heb de enquête alvast ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het vanmiddag als ik terug kom uit school invullen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim dat je een enquete doet! Ik heb het ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf dat je zo snel veel volgers hebt! How did you do it? Los van het feit dat als mensen eenmaal je blog hebben gezien voor je vallen heb je je goed vindbaar gemaakt clearly. Netjes hoor.
  Ik ga de enquete invullen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nesrin! Ik weet het eigenlijk ook niet, ik heb zelf altijd veel blogs gelezen en laat ook wel eens een reactie achter. Ik denk toch dat mensen daarop doorklikken!

   Verwijderen
 6. Wat leuk dat het zo goed gaat met je blog! ik ga de enquête zeker invullen x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hem hem ingevuld. En super gaaf dat je het na korte tijd al hebt bereikt.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!