Pagina's

14 jul 2014

Photo Diary #12 - Fashion Week, propedeuse en uit eten


Allereerst sorry dat ik de afgelopen dagen zo afwezig ben geweest op m'n blog! Ik heb het zo druk gehad met werken, dingen voor m'n vakantie regelen en gelukkig ook veel gezellige etentjes en dagjes weg. Gelukkig heb ik tijd kunnen maken om weer een Photo Diary voor jullie klaar te zetten. Deze week ben ik natuurlijk naar Amsterdam Fashion Week geweest, heb ik m'n propedeuse in the pocket (yes!!) en ben ik met veel lieve vriendinnen uit eten geweest. Lees mee!Joepie, het steeds vaker op de fiets gaan blijkt best goed te lukken. De afgelopen weken heb ik weinig school gehad, waardoor ik ook steeds minder de bus pak. Toch blijft het fijn om heerlijk zonder jas in het zonnetje te fietsen en wat lichaamsbeweging kan natuurlijk nooit kwaad!


Ik ontving ontzettend vrolijke pretty armbandjes van Mi Ma Beads. Morgen verschijnt hierover een uitgebreid artikel op m'n blog. Stay tuned! Ze zijn leuk he?


Woensdag had ik m'n herkansing engels, ik moest een mondeling doen van 5 minuutjes en dan zou ik óf m'n propedeuse in the pocket hebben, óf - als ik het niet zou halen - het zou betekenen dat ik van school zou moeten. Op het station in Tilburg kreeg ik nog een lekker chocolaatje van NS, omdat het de laatste dag was dat er papieren kaartjes gekocht konden worden. Gelukkig heb ik hier zelf weinig last van, maar ik denk dat het voor de ouderen soms voor best wat stress kan zorgen.


JAA, ik haalde m'n Engelse herkansing met een dikke voldoende en dat betekende natuurlijk dat ik m'n propedeuse behaald had, in één jaar! Wauw, stiekem ben ik best wel heel erg trots op mezelf. Er zijn maar weinig mensen overgebleven bij de studie die ik doe - het is best wel pittig - en dat maakt het misschien nog wel een beetje specialer. In dit artikel lees je meer over m'n propedeuse. 


Terwijl ik in de trein naar huis zat, werden m'n ogen opeens groot terwijl ik m'n TOMS bekeek. In het logo van TOMS zit namelijk de Argentijnse vlag verwerkt.. Aangezien het deze avond Nederland - Argentinië was hoopte ik maar dat het geen ongeluk zou brengen..


Maar helaas.. Het ongeluk kwam er zeker. We verloren met strafschoppen, zo ontzettend jammer. Ik had het ze echt gegund, maar helaas. We zijn zeker ver gekomen en ik heb ongelofelijk veel gezellige avonden gehad door het WK!


Samen met m'n beste vriendinnetjes uit eten. Doordat we elkaar wat minder zien vanwege studies, andere woonplaatsen en het vele werken was het extra leuk om weer eens bij elkaar te zijn. Helaas niet helemaal compleet, maar toch ontzettend gezellig. Daniek, Jinte, Geertje, Lotte, Ellemyn en Eva, dankjewel voor deze super leuke avond. Ik zet speciaal jullie namen er bij, dat vinden jullie namelijk ontzettend leuk heb ik opgevangen, haha! Love u! <3


Met m'n knappe vriendin Daniek een heerlijk wijntje drinken bij het vuur. Super gezellig!Donderdag ben ik met m'n vriendin Femke naar Amsterdam afgereisd om een bezoekje te brengen aan Amsterdam Fashion Week. Gelukkig konden we met de auto - Amsterdam is helaas niet bepaald om de hoek - waardoor we niet hoefden te haasten voor het openbaar vervoer. We waren aanwezig bij de openingsshow van Claes Iversen en het was ontzettend gaaf om een keer te zien! Helaas heb ik niet veel foto's gemaakt - ik was zo impressed - maar als je de kans krijgt om hier een keer bij te zijn: zéker doen!


Na de show kwamen we weer in een grote tuin terecht met ontzettend veel leuke barretjes en tentjes. Ik kreeg helemaal het idee alsof ik in Saint Tropez liep! Veel bekende modemensen waren aanwezig en ook spotte ik voetballer Gregory van der Wiel, oeh! Bij het standje van O.P.I. kon je je nagels laten doen en hier maakte Femke graag gebruik van!


Vaak bestaan mijn weekenden uit werken en ook deze week was het weer zo ver. Ik heb heerlijke dagen bij Douglas gewerkt - het ging ook erg goed! - en van deze goddelijke bonbons genoten. Deze had een jongetje voor ons meegenomen, omdat hij een Robin van Persie poster mocht hebben. Zo cute!

Aankomende week ben ik wat minder aanwezig op m'n blog omdat ik druk ben met vakantieplannen. Wel ga ik morgen om half 9 nog een hele dag balansen in de winkel. Dat houdt in dat we alle producten gaan scannen en tellen om te kijken of de voorraad nog klopt. Ik probeer zeker wat artikelen in te plannen, maar ik kan jullie niets beloven. Geniet van jullie vakantie lieverds! <3

29 opmerkingen:

 1. Leuke diary! Geniet maar lekker van je vakantie meid, mij is het ook niet gelukt om te posten tijdens mijn vakantie, maar eventjes rust kan ook eens deugd doen ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! De Mi Ma Beads zien er erg vrolijk uit, ik ben benieuwd naar je post hierover. Geniet in elk geval van je vakantie, logisch dat je dan even wat minder blogt. Trouwens wat ziet de foto met je je vriendinnen er gezellig uit, ziet er uit als een fijne groep meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's zeg, en de bandjes zijn ook super cute! Zag ze al op Instagram heel mooi, en wat tof dat je het gehaald hebt een dikke gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Nogmaals gefeliciteerd met je P en tof dat je naar fashion week ging!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je P! En supertof dat je naar een show van AMFW was! Het etentje met je vriendinnen ziet er ook super gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je P! Heerlijk gevoel moet dat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! En wat cool dat je naar de fashion week bent geweest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke diary weer! Gefeliciteerd met je P, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke foto's! Wat gaaf dat je naar Fashion Week bent geweest :) Geniet maar lekker van je vakantie, logisch dat je wat minder artikelen schrijft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk verslag meid! De armbandjes zien er zeker leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk verslagje! Van harte gefeliciteerd met je propedeuse, dat moet een heerlijk gevoel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke diary en gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je propedeuse! Leuke foto's, gaaf dat je naar de fadhion week bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke foto's! Gaaf dat je naar Amsterdam Fashion Week bent geweest en stiekem best wel jaloers dat je Gregory van der Wiel hebt gezien, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke photodiary! Zo leuk dat je naar de Fashion Week mocht gaan :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je P!! wat een super gezellig fotos allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je propedeuse, wat fijn! En heerlijk zo uit eten met je vriendinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk om te zien! En gefeliciteerd meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke diary! leuk vestje is dat bruine, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke diary! Gefeliciteerd met het halen van je p! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat gaaf dat je naar de show van Claes Iversen bent geweest! En dat je Gregory hebt gespot, aaah jealous! Haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk foto-overzichtje! Ik heb gehoord als je vanuit België naar Nederland wil reizen, je ook geen papierentickets meer kan kopen. Dat vind ik wel balen! En wat hartstikke leuk dat je naar de Amsterdam Fashion Week kon gaan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een fijne foto's weer! Gezellig hè om met vriendinnen leuke dingen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oeee die show is prachtig!!!
  Misschien vindt je het leuk om mee te doen aan mijn win actie?
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd met je P! en wat een super schattige armbandjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super leuke foto's! Ziet er echt heel gezellig en leuk uit allemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sjaal heb ik ook! Is dat in Roosendaal op de markt toevallig?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!