Pagina's

12 jun 2014

What did I do #3 - Aardbeien, magazine en twijfels


Het is weer tijd om te lezen wat ik deze week gewenst, gegeten en gehoord heb! Ik vertel jullie m'n twijfels over de opleiding die ik volg, show jullie wat leuke nieuwe kleedjes voor in de tuin én laat jullie zien waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. What did I do?

Gezien
Afgelopen week was alweer de laatste aflevering van Levenslang Met Dwang. Eigenlijk wist ik helemaal niet dat er echt zulke heftige dwangstoornissen bestonden, ik schrok er van. Prachtig dat deze mensen er zo voor uit durven te komen en graag geholpen willen worden. Volgens mij heeft iedereen wel een bepaalde 'dwang'. Vroeger wilde ik nooit op de zwarte strepen van het zebrapad lopen en verzon ik spelletjes binnen een bepaalde tijd. Wanneer ik het niet haalde zou er iets 'ergs' gebeuren haha!

Gelezen 
Wat heb ik veel gelezen de afgelopen week. Helaas geen heerlijke romans, maar mega dikke studieboeken. Maandag beginnen de laatste tentamens voor mij - de laatste loodjes wegen het zwaarst - en ik moet nog even hard bikkelen. Stiekem vind ik sommige boeken best interessant. Helaas heb ik deze tentamen week een beetje onderschat en ben ik behoorlijk in tijdnood aan het komen. Toch kan ik het niet weerstaan om nog even een blog te typen!

Gehoord
Onder onze zelfgemaakte trailer van ons Endemol concept moest natuurlijk ook een perfect liedje komen te staan. We kozen voor een vrolijk deuntje - á la Sims - maar na het overleg vandaag hebben we toch gekozen voor One Day Baby We'll Be Old - Asaf Avidan. Vrolijk, maar toch wat stoerder dan de Sims melodie!


Gedaan
Twee maanden geleden zijn we met de eerstejaars studenten Communicatie naar Londen gegaan. Drie dagen lang kregen we de vrijheid om alles te bezoeken en te fotograferen wat we wilden. Natuurlijk zat hier uiteindelijk ook een opdracht aan verbonden: we moesten een e-magazine maken over Londen. Een e-magazine is eigenlijk een magazine maar dan voor op de iPad, met allerlei interactieve dingen zoals een afbeeldingenreeks, video's en linkjes. Lastig - het heeft ons heel wat tijd gekost!-, maar hij is eindelijk af én we zijn super trots!

Gegeten
Mijn favoriete fruit - da's een makkie! Aardbeien staan met stipt op nummer één en gelukkig is het aardbeienseizoen in volle gang. Gelukkig zijn we hier thuis allemaal dol op deze vruchten en zijn ze vaak in huis. Of het nu als ontbijt op een beschuitje is óf als toetje met wat slagroom: ik vind het allemaal heerlijk.

Gedronken
Hm lastig.. Eigenlijk drink ik nog steeds veel te weinig op een dag. Ook nu ik er op let lukt het me niet om wat liters naar binnen te werken. Door dat ik dit artikel maak besef ik me dat ik ook vandaag nog maar een halve liter gedronken heb - het is al 20:30 uur! - en het is echt ontzettend slecht. Snel wat water drinken!

Gedacht
Een tijdje heb ik getwijfeld aan de studie die ik op dit moment volg. Ik vond sommige vakken wat minder leuk en ook ging ik met steeds minder plezier naar school. Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt om voor mezelf te kiezen en daar ben ik nu nog steeds erg blij om. Ik was het zat om achter iedereen aan te lopen zodat zij ook iets zouden doen. Gelukkig heb ik nu een super gemotiveerde projectgroep en dat maakt de studie een heel stuk leuker. De twijfels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en ik ga zeker door met deze opleiding!

Gelukkig
Afgelopen weekend had ik weer een heerlijke avond met drie vriendinnetjes. Een tijdje geleden dat ik ze gezien had, maar absoluut niet minder leuk. Omdat ik ze al zo lang ken kunnen we urenlang praten over alles wat we samen meegemaakt hebben <3

Geërgerd 
Af en toe erger ik mezelf aan mijn uitstelgedrag, verschrikkelijk! En ja hoor - met de tentamen week in zicht - is het weer zover. Ik heb het toch ietsjes onderschat en ben er achter gekomen dat het wat meer is dan ik dacht. Natuurlijk is het zondag vaderdag en dat betekent dat ik ook nog vaak bij Douglas werk dit weekend. Tijd om een to-do-list te maken en me er écht streng aan te houden!

Gewenst
Volgens mij heb ik deze week al wel 20 keer gewenst dat ik wilde dat het al volgende week donderdag was. Vakantie! En waarschijnlijk het felbegeerde blaadje met Propedeuse erop in m'n handen. Ik kan niet wachten tot het moment dat ik klaar ben met deze stressvolle periode.


Gekocht
Al jaren proberen we de achtertuin wat op te vrolijken - er is zelfs al een tuinman aan te pas gekomen - maar toch is het steeds net niet helemaal naar onze zin. We hebben zowel gras als stenen liggen en daarom kwamen we op het leuke idee om een soort kleedjes op de stenen te leggen! Het resultaat is heel leuk geworden. Een soort Ibiza look - heel zomers! - en heerlijk om op te lopen. 'S avonds halen we ze weer naar binnen, zo blijven ze mooi schoon.

Wat heb jij deze week gekocht?

26 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen en fijn dat je niet meer twijfelt over je studie! Ik heb deze week niks gekocht! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, wat een opluchting he als je niet meer twijfelt over je studie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je hem goed ingevuld en vervelend dat van je studie maar gelukkig gaat het nu weer beter! Nog succes met de laatste lootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk geschreven, het was leuk om te lezen. Wel vervelend van je studie, maar succes met alles! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah wat een mooi en leuk artikel! Fijn dat je de knoop hebt doorgehakt om toch verder te gaan met je studie.

  Ik heb deze week het nieuwe uitshirt van PSV besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk om te lezen! Die aardbeien .. Je hebt me zo hongerig gemaakt, haha!

  Liefs,
  www.brigittemaria.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beschuit met aardbeien... yummy! Daar heb ik nu zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Gelukkig zit je nu op je plekje met je studie en heb je geen vertraging of iets opgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! Nog succes met de laatste loodjes tot de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben benieuwd naar foto's van je tuin, ben nu ook bezig m'n tuin in te richten :) Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh wat lijkt mij dat e-magazine over londen leuk om te lezen!

  Ga in juli 2014 naar londen!
  helaas denk ik dat je zoiets niet kan delen via je blog.
  Of heb je miss wel interesse om een blog te maken over tips in londen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je naar Londen gaat! Ik kan het inderdaad helaas niet delen via m'n blog, wie weet maak ik nog een artikeltje over Londen <3

   Verwijderen
 12. Ik doe ook een communicatie opleiding, ik zou ook wel een tripje naar Londen willen met zo'n leuke opdracht erbij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk om te lezen :-) Jullie e-magazine ziet er geweldig uit! xo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!