Pagina's

7 mei 2014

Sally Hansen - Fuzzy Coat


De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat we weer heerlijk kunnen experimenteren op onze nagels. De lijn van Sally Hansen is afgelopen zomer al gelanceerd - ze zijn dus al meer dan een half jaar verkrijgbaar - maar dat maakt ze zeker niet minder mooi. De lakjes hebben namelijk een vezeltextuur formule, waardoor je een soort reliëfstructuur op je nagels lakt. Je ziet de spikkels niet alleen, je voelt ze ook!De Fuzzy Coat heeft in totaal 8 kleurtjes. Ik heb gekozen om nummer 500 - Fuzz See te testen, de derde van de rij. Deze lak heeft een groen-blauwe kleur met wat gele spikkels er doorheen. Omdat hij niet volledig dekt is het handig om er een basislak onder te gebruiken. In dit geval past nummer 38 - Vert D'orient van Yves Saint Laurent perfect als basis bij de groen-gele kleur van de Fuzzy Coat.Een absoluut voordeel van de Fuzzy Coat is dat hij dagen blijft zitten zonder dat er ook maar een stukje afgestoten wordt. Natuurlijk kom je dan ook meteen bij het nadeel: het verwijderen gaat ontzettend lastig. Toch - na flink wat boenen - zijn je nagels weer clean.

Voor beide swatches heb ik twee laagjes gebruikt en je ziet dat 'ie dan nog steeds niet volledig dekt. Het aanbrengen is wel lastiger dan normale nagellak, soms gaan de spikkeltjes totaal hun eigen weg en zijn ze moeilijk mooi op te brengen. Ik vond het juist wel leuk om maar 1 nagel met de Fuzzy Coat te bedekken - voor een wat speelser effect - maar je kunt er ook al je nagels mee lakken.


Natuurlijk is het ook mogelijk om de Fuzzy Coat zonder basis nagellak aan te brengen. In dit geval zou ik wel 3 à 4 laagjes aanbrengen voor het mooiste resultaat. Het effect van de lakjes is echt gaaf, het doet me denken aan de zomer. De lakjes zijn al een tijdje te koop, maar absoluut niet minder mooi geworden. Een musthave voor de zomer!

Sally Hansen Fuzzy Coat 9,99 - te koop bij Ici Paris XL en Bol.com

Wat vind jij van de Fuzzy Coat? X


14 opmerkingen:

 1. Ze hebben een hele mooie kleur, en ze zijn zeker niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur nagellak vind ik erg mooi ! En de coat er over heen geeft het een extra leuk effect !! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur en het effect is ook erg leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie combinatie heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad een leukerd! Ik heb al een beige versie van Essence maar bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke lak, vooral de combi vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi lakje, ik hou meestal niet van groenige kleuren voor nagellak, maar deze vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik ook, echt een super leuk lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur (en rent naar de winkel)...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave combi! Ik heb de blauw/witte variant van Sally Hansen. Ook heb ik er één van Nails Inc. Die lijken wel op deze fuzzy's.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur en de combinatie heb je erg goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!