Pagina's

10 mei 2014

HAPPY: Eigen domeinAllereerst sorry dat ik twee dagen erg afwezig ben geweest! Zoals jullie misschien wel gezien hebben lag m'n blog er helemaal uit en schoot ik finaal in de stress maar alles is gelukkig goed gekomen. Tijd voor een happy post! Ik heb namelijk eindelijk de knoop doorgehakt en gewoon een eigen domein gekocht. www.beautybydenies.nl is nu officieel en ik ben er echt super trots op. De lay-out gaat snel veranderd worden, een nieuwe header is in de maak en ontzettend veel nieuwe ideeën gaan rond in mijn hoofd.

Na drie weken op blogspot te bloggen - ja, ik ben nogsteeds een kersverse beautyblogger - leek het me een super uitdaging om gewoon de knoop door te hakken en écht voor het bloggen te gaan. Ik heb nu al onwijs veel plezier aan het dagelijks schrijven van artikelen, fotograferen en deze blog bijhouden dat dat vast goed gaat komen. Ik ben aan het denken om een fotografie cursus te doen, om de kwaliteit van de foto's op m'n blog Beauty By Denies wat te verbeteren. Ook heb ik sinds kort een eigen Instagram account aangemaakt waarop ik dagelijks iets post. Wil je een kijkje nemen? Klik dan hierOok heb ik een persoonlijk Twitter account waar ik dagelijks berichten op post.

Ik probeer m'n draai nog wat te vinden in bloggerland en daarom zou ik het leuk vinden als jullie me zouden helpen. Wat voor soort artikelen vinden jullie leuk om te lezen? Tips of verbeteringen zijn natuurlijk altijd welkom. Zoals sommige van jullie misschien wel op Instagram gezien hebben, komt er binnenkort een super gave winactie aan. Ik heb alweer 100 volgers op Bloglovin' bereikt - en ben er ondertussen al weer een heel eind overheen - en daar wil ik jullie enorm voor bedanken. Door al jullie lieve reacties wordt het bloggen nóg leuker. Vanaf vandaag zijn mijn artikelen dus te lezen op www.beautybydenies.nl, niet vergeten he!

Liefs, Denise

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!