Pagina's

30 apr 2014

Review: Essence - Matt Bronzing Powder


Nu de zomer weer in aantocht is heeft natuurlijk iedereen zin in een lekker kleurtje. Met een bronzer kun je je gezicht beter contouren en een prachtige natuurlijke kleur aanbrengen. De Sun Club producten van Essence zijn het hele jaar verkrijgbaar, zo heb je ook op de regenachtige dagen een stralend gezicht met een mooi tintje.De Essence bronzing compact powder matt vond ik super fijn. Ik gebruikte hem eigenlijk iedere dag waardoor ik er niet heel lang mee kon doen. Helaas kon ik hem niet meer vinden in de schappen en leek het me tijd om iets nieuws te proberen! Voor mij is een matte bronzer een absolute musthave. Ik hou er niet van als mijn gezicht overal glimt en shined. Zo kwam ik bij de Essence Sun Club Matt Bronzing Powder. Bedoeld om te contouren maar ook om het hele gezicht een kleurtje te geven. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik hartstikke blond. Toch heb ik gekozen om de Brunettes - Darker Skin te proberen. Ik verkleur ontzettend snel als het zonnetje buiten schijnt - inclusief sproetjes - dus het leek me logisch om een wat donkerdere kleur te nemen voor de zomer.

02 Sunny - Essence Sun Club matt bronzing powderDe verpakking is eigenlijk heel basic. Een simpele, doorzichtige verpakking en handig om mee te nemen. Wat me meteen opviel is dat de verpakking echt groot is, er zit namelijk 15 gram in, wat veel is voor een make-up product. Op de foto's is de bronzer best wat oranje uitgeslagen, dit is in het echt niet zo. Wel ben ik benieuwd of de kleur nu al bij me past of dat ik hem echt pas kan gebruiken als ik al een kleurtje heb. Op de bronzer staan twee dansende dames. Leuk maar van mij had het niet gehoeven. Na een aantal keer gebruiken is het patroon namelijk helemaal verdwenen. 


Wauw, ik ben ontzettend blij met de kleur. Zoals je ziet geeft het m'n gezicht echt wel een soort boost. Met een klein tintje meer ziet het er in mijn ogen al veel beter uit. Ook is m'n gezicht wat meer vormgegeven. Ik heb de bronzer heel lichtjes over het hele gezicht aangebracht en onder de jukbeenderen wat dikker. Ik ben zeker tevreden over de Matt Bronzing Powder van Essence, leuk kleurtje voor een heel leuk prijsje.

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder 3,49 - te koop bij Kruidvat

Welke bronzer gebruik jij? X

4 opmerkingen:

  1. Ziet er heel goed uit, ik gebruik de grote bronzer van NYC, ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat Essence ook een matte bronzer had. Hij ziet er in ieder geval heel erg goed uit! Zelf gebruik ik de NARS Laguna bronzer, die bevalt me heel erg goed.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!