Pagina's

23 apr 2014

Review: Chanel lipgloss Lèvres Scintillantes


Na het uitpluizen van mijn make-up dozen (ja, het is ongelofelijk hoeveel daarin zwerft) kwam ik deze twee prachtexemplaren tegen. Alweer een tijd geleden aangeschaft, maar niet minder mooi. De lipgloss van Chanel is classy, met een intense kleur en dus volledig dekkend. Niet de nieuwste producten van Chanel, maar nog steeds te koop dus tijd voor een review.


87 Giggle - 46 Seashell


De glossjes zitten in een elegante chique verpakking. Natuurlijk is het gouden Chanel logo erg aanwezig op de glimmende zwarte dop van de tube. De gouden details zorgen ervoor dat het er meteen duur uitziet. Ik heb gekozen om deze twee kleuren te testen, maar in totaal zijn er 23 kleurtinten van deze gloss. Van heel licht met een shimmer, tot donkerpaars.

Chanel lipgloss L'èvres Scintillantes €27,95 Deze producten zijn erg handig in gebruik. Ze blijven lang goed, zijn vol van textuur en na één keer over de lippen smeren zijn ze volledig gedekt. Ze hebben wel een glanzend effect, dit staat ook duidelijk aangegeven maar je moet er wel van houden!

46 - 87


De applicaties zijn zacht en hebben het juiste formaat. Het enige nadeel is dat niet alleen op het kussentje de gloss terecht komt maar ook eronder. Dit zorgt soms voor een plakkerige bedoeling.

           87 - 46


87 - Seashell 

46 - Giggle 

Op de foto's van mijn lippen is jammer genoeg niet heel veel verschil te zien, toch dekt nummer 87 veel minder en heeft het een enorme glans terwijl nummer 46 alleen wat glimt en veel donkerder is. Gelukkig zie je op de swatches op m'n hand het verschil duidelijk.


Ik vind 87 - Seashell absoluut de mooiste van de twee. Met mijn blonde lokken en blanke gezicht oogt een donkere gloss snel wat streng en ouderlijk. Een prachtige verpakking, fijne textuur en goede dekking. Het enige minpuntje is dat het best wel een aanschaf is per stuk!(27,95 per stuk)gelukkig zijn ze zuinig in gebruik en heb je er dus lang plezier van!

Welke vinden jullie het mooist? XX

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik heb zelf geen ervaring met Chanel maar het ziet er goed uit! Wel duur, maar zo af en toe kun je jezelf wel verwennen! Als je er toch lekker lang mee kunt doen, why not?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, soms is het gewoon eens nodig om jezelf te verwennen! XX

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!