Pagina's

19 dec 2014

Christmas Tag - Jurkjes, New York en gezelligheid


Lieve blogvriendinnetjes Anne en Justine hebben mij getagd voor de Christmas Tag! Het is vandaag al weer 19 december en dé perfecte timing om jullie alles over mijn ideale kerst te vertellen. Van kerstliedjes tot mijn plannen dit jaar, inclusief favoriete cadeaus. Kijk je met me mee?

Echte kerstboom of een neppe?
Ai, dit is meteen een lastige.. Zelf hebben we sinds lange tijd dit jaar weer een echte boom in huis staan, wat stiekem toch nét wat meer sfeer geeft dan een neppend. De geur van een echte boom overtreft natuurlijk alles, maar het nadeel zijn dan weer alle naalden die uitvallen..

Favoriete kerstliedje?
Ja, ik ben absoluut van de 'gouden oude nummers' en zing het liefst zo hard mogelijk mee op 'All I Want For Christmas' en alle andere heerlijke zwijmel muziek. Al moet ik zeggen dat ik na vier weken fulltime kerstnummers op de radio én op het werk géén kerstlied meer kan horen, pf!

Favoriete kerstfilm?
Haha, makkie. Home Alone natuurlijk! Ik denk dat deze film geen verdere uitleg nodig heeft, het is dé ultieme feelgood movie voor een heerlijke avond op de bank, warme chocomelk er bij met véél slagroom en een dekentje! <3

Uiteten of zelf koken?
Weer al zo'n lastige. Natuurlijk heeft zelf koken véél meer sfeer en gezelligheid, maar het brengt ook een dosis stress met zich mee. Hoe makkelijk is het dat je maar ergens aan hoeft te schuiven? Zelf ben ik altijd al dol geweest op uiteten gaan, maar ik denk toch dat ik met kerst kies voor een maaltijd thuis. Gezellig met de hele familie!

Jurkjes of kersttruien?

JURKJES! Ik probeer toch altijd weer een beetje uit te pakken tijdens de kerstdagen. Nét een beetje meer make-up, hoge hakken en die ene glitter jurk - die er nog nét niet uit ziet als My Gipsy Wedding, joke! - kan ook nog wel een keertje, toch? Ach, het is maar één keer kerst per jaar.

Droomplek met kerst?
Makkie, New York. Of Londen. Of Parijs. Milaan. Disneyland. Oké, toch niet zo makkelijk als ik dacht. Als ik écht moet kiezen en nu een ticket zou krijgen, zou ik voor New York gaan. Vorig jaar zijn mijn vader en zusje er geweest met kerst en die foto's hebben zóveel indruk op me gemaakt: die enorme ijsbaan met torenhoge kerstbomen moét ik zien!

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Alles! Ik vind het sowieso een hele eer om cadeautjes te krijgen, vaak wordt het gezien als een gewoonte maar dit is het natuurlijk niet. Wij trekken met kerst ook lootjes en kopen zo dus allemaal wat leuke dingen voor elkaar. Super leuk én gezellig!

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop chocolademelk?
Beide! Een witte kerst zou écht het perfecte plaatje zijn. Natuurlijk zou ik van die situatie gebruik maken en even heerlijk een paar sneeuwballen afvuren op mijn zusjes hoofden. Grapje schatten, ik zou niet durven. Wanneer ik dan té bevroren ben dat ik mijn vingertoppen niet meer voel, verwarm ik mezelf met een kop chocolademelk. Perfecte kerst!

Wat zijn je plannen met kerst dit jaar?
Dit jaar staat er zéér weinig op het programma, ik laat het allemaal lekker op me af komen. In januari vier ik het pas bij mijn oma, simpelweg omdat het met een grote familie best wel lastig plannen is in de decembermaand. Tweede kerstdag ben ik gezellig samen bij mijn andere opa en oma en 's avonds dineer ik waarschijnlijk samen met Joost. Ik heb er zin in!

Wat maakt kerst zo speciaal voor jou?
Het speciale aan kerst is eigenlijk gewoon de gezelligheid. Je bent samen met de mensen die je lief hebt, iedereen is vrolijk en heeft haar best gedaan om er mooi uit te zien. Er wordt gelachen, gepraat en heerlijk gegeten onder het genot van een super mooie kerstboom. Gewoon het totaalplaatje!

Een heerlijke uitgebreide tag, maar onwijs leuk om in te vullen! Ik heb de tag al vaak voorbij zien komen, maar voel je zeker vrij om om ook al je kerstwensen op tafel te gooien. Ik kan niet wachten om je antwoorden te lezen! <3

Wat zijn jouw plannen met kerst?

59 opmerkingen:

  1. Leuke antwoorden op deze tag. Ik vind een echte kerstboom ook meer hebben. 1e kerstdag gaan we naar me zus en schoonfamilie en 2e kerstdag gaan we als gezin wat leuks doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag! Zie hem al vaak voorbij komen , super ik krijg zin in koekjes hihi door je foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat leuk dat je 'm hebt ingevuld mop! Ik geloof dat jij een heerlijke kerst tegemoet gaat, have fun <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk ingevuld! Ik vind het ook altijd super leuk om met kerst net even wat "extra's" te doen qua make-up en kleding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuk om te lezen altijd deze tag! Ik vind de Kerstperiode zo gezellig! Ik ga de tag last minute nog plaatsen op de ochtend van kerstavond :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke antwoordjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik sluit me helemaal aan bij droomplek New York...
    Mocht ik de Oudejaarsloterij winnen... Vlieg ik daar gelijk naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke tag is dit toch! Ik ga m van je overnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vooral het samenzijn met familie vind ik ook het fijnste en mooiste aan kerst <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een witte kerst zou inderdaad perfect zijn, maar helaas dit jaar alweer niet :( De gezelligheid van familie gaat het helemaal goed maken natuurlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. haha wat leuk jouw favoriete kerstfilm is ook home alone, net als die van mij! te leuk en wat leuk dat je hem hebt ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bij mij is kerst standaard ieder jaar hetzelfde eigenlijk haha. Beetje saai. Lekker uitgebreid ingevuld.

    Ik ga dit jaar wel een keer op 2e kerstdag iets leuks doen. Schaatsen in het Openlucht Museum.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nou, ehm een warm deken, laptop+netflix ! Heerlijke combo toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke tag! Ik heb deze gisteren ook online gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb over heel veel dingen dezelfde mening als jou! :) Alleen de plannen met kerst wijken af haha! Ik moet namelijk gewoon werken dus heb ik geen tijd om langs familie te gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke Tag om te lezen, ik vind een echte kerstboom ook het leukste, ook al moet ik er van niezen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Deze tag is zo leuk om te lezen! Home Alone is zo leuk haha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb toevallig deze tag ook nog op de planning staan, vind hem zo leuk! :) Je hebt hem ook echt leuk ingevuld! Ik heb dit jaar wel een wat drukke kerst, dat is vaak wel een probleem als ouders gescheiden zijn. Moet je iedereen af, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke tag! Ik zou ook weleens de feestdagen in het buitenland willen meemaken. Lijkt me wel wat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zie deze tag nu vooral, maar hij blijft leuk om te lezen! Mijn droomplek met Kerst is ook zeker New York:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke tag! Leuk geantwoooord :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke tag Denise! :) Home Alone is ook mijn favoriete kerstfilm! En de gezelligheid vind ik ook zo mooi aan Kerst! Je hebt de tag weer leuk ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Een witte kerst zal echt een perfect plaatje zijn, ik duim en blijf duimen dat er sneeuw gaat vallen deze kerst <3

    BeantwoordenVerwijderen
  24. New York met kerst. Dat is iets wat ik ook zo graag wil. Ik heb New York nu in september gezien. En de mooie ijsbanen en kerstboom bij Rockefeller Center lijkt me echt geweldig! Ik hoop volgend jaar of het jaar erop met kerst te kunnen gaan! Leuk ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat blijft deze tag toch leuk! Kerstmis vieren in New York staat zeker ook op mijn lijstje, en dan het liefste met sneeuw, als ik dan tick mag kiezen hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuk ingevuld die tag! Wat grappig dat jullie 'kerst' verplaatsen naar januari.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik vind een echte kerstboom ook veel meer sfeervoller!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Deze tag is zo leuk! Wij hebben ieder jaar een echte boom en dat is altijd zo gezellig en sfeervol. Een witte kerst zou zo gaaf zijn! Zorgt ook altijd voor van die mooie plaatjes... Camera mee naar buiten en later thuis lekker aan de warme chocomelk :).

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wij hebben thuis een bloemisterij en kwekerij en verkopen ook kerstbomen, daarom hebben wij altijd een echte boom in huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik kijk al minstens 10 jaar elke kerst Home Alone met mijn broer. Het is gewoon echt ons ding. We kijken ze allemaal achter elkaar. Vroeger altijd in onze eigen hut, maar die laten we tegenwoordig achterwegen. Wel jammer eigenlijk! Ik vind een witte kerst altijd zo romantisch, ik ben gek op schaatsen. Maar dat zit er dit jaar niet in denk ik:(

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!