Pagina's

21 sep 2015

Photo Diary #59 - 3 jaar samen, nieuwe vlogs en sushi maken


Het is weer maandag, een nieuwe week gaat van start en het is tijd voor de 59e Photo Diary op mijn blog. Time flies! Naast de 40 uren op stage (begint het al eentonig te worden?) wist ik gelukkig de rest van mijn vrije tijd ook heel leuk in te vullen. Zo was ik drie jaar samen met Joost (en dat moet natuurlijk gevierd worden!), maakte ik sushi met mijn zusje en deed ik veel gezellige dingen met vriendinnen. Kijk je met me mee?


Het is weer maandag, een nieuwe stageweek gaat van start en om 15.00 uur is het tijd voor mijn gebruikelijke energie- en vitamineshotje. Oké, het is niet lekker, ook niet vies, maar het zorgt er naar mijn idee toch even voor dat ik uit mijn dip van drie uur kom.

Stage lopen bij DutchCowboys staat trouwens ook gelijk aan taart, snacks en ander lekker eten. Een collega was dit weekend jarig, reden voor weer een heerlijke zelfgemaakte taart!!! En ik kan jullie vertellen, dit was by far de lekkerste die ik tot nu toe gegeten heb (en overigens ook erg fotogeniek).


Na het werk op kantoor vlieg ik naar huis, dump ik mijn laptop en kleed ik me snel om. Vanavond ga ik samen met een vriendinnetje koken en eten, super gezellig aangezien ik haar al een tijdje niet meer écht gesproken heb. Ik besluit last minute toch de auto te pakken (het regent en ik heb geen zin om als een verzopen katje aan te komen), maar door een afgesloten weg ben ik uiteindelijk bijna 45 minuten onderweg op een stukje wat ik normaal in 10 minuten rijdt. Ok.... Het eten was dus al klaar toen ik binnen stapte (overigens super lief, maar ik had écht ook zelf willen helpen!).

We eten een heerlijke pastasalade met kip, paprika, feta, tomaatjes, room, stokbrood en kruidenboter, praten weer uren bij en sluiten af met een lekkere cheesecake. Geslaagde avond, for sure!


De volgende dag zit ik om 08:30 uur weer klaar om een dag te knallen op kantoor bij DutchCowboys. Vandaag zijn de mannen allemaal weg, GIRLS ONLY! En dat verdient een selfie.

Ik begin nu officieel met mijn stageonderzoek voor school, wat ik overigens toch een klein beetje onderschat heb. Het hoeft gelukkig nog lang niet ingeleverd te worden (ik heb nog meer dan twaalf weken), maar het wordt tijd dat ik alle social media kanalen van StyleCowboys ga analyseren. Leuk om te doen, dat wel.


Wanneer ik rond 17:00 uur thuiskom van een drukke dag op kantoor heb ik altijd zo. veel. honger. Ik ben eigenlijk gewend om heel de dag door kleine beetjes te eten, maar op stage eet ik maar één keer en dan meteen vier boterhammen (wat voor mij echt heel veel is, vooral in een keer)... Komt er op neer dat ik aan het eind van de dag écht weer iets naar binnen moet werken en daarna ook nog een vol bord avondeten op kan scheppen. Ach...

's Avonds werk ik lekker aan mijn blog en ruim ik mijn kledingkast op. Ik heb een aantal maanden geleden al heel veel weggedaan, maar toch zie ik weer dingen die ik nog steeds niet aan heb gedaan. Weg ermee!


Selfie!

Ik ben vandaag drie jaar samen met Joost, waardoor ik in de lunchpauze nog snel even een lief kaartje koop om iets leuks op te schrijven. 


's Avonds spreken we gezellig samen af, maar echt iets bijzonders staat er niet op de planning. We hebben het allebei ontzettend druk met studeren en stage lopen, waardoor een filmavond ook meer dan prima is. Uit eten gaan we véél te vaak (dat is jullie waarschijnlijk ook wel opgevallen), dus dat houden we nog wel te goed voor een volgende keer.

Tijdens de film komt Joost zijn zusje de kamer inlopen met twee glazen champagne, drie kaarsjes (we zijn tenslotte drie jaar samen) en 'lang zullen ze leven'. Zo schattig haha!


Ik blijf gezellig bij Joost slapen, maar omdat hij vroeg naar school moet besluit ik om ook maar lekker op tijd naar kantoor te gaan. Uh... niet echt een goed idee. Ik krijg de deur niet open, waardoor ik er meteen vanuit ga dat er nog niemand is (en ik heb de sleutel niet)... Uiteindelijk blijkt dat er wel iemand aanwezig is, dus ik ben gelukkig ook zo binnen. Oeps!

Aangezien ik de social media kanalen op stage bijhoud, mag ik een telefoon lenen om hiermee alle accounts te beheren. Na zeven jaar met een iPhone is zo'n Samsung trouwens wel echt even wennen...


Outfit of the day! Ik vind het heerlijk om mijn lange en dikke vesten weer uit de kast te trekken nu het weer ons een beetje in de steek laat. Sneakers er onder en klaar!

En ja, ik kan er niet onderuit. Er moet gesport worden! Zomer is fijn, maar het zorgt ook voor heel veel lekker eten en weinig bewegen, waardoor ik nu toch echt even aan de bak moet. Gevolg: helemaal gesloopt na de Full Body Workout van Kayla. Man, wat is dit pittig!!!


De laatste tijd ben ik helemaal verliefd op deze laarsjes van Sacha, waardoor ik ze bijna iedere dag draag. Vaak heb ik óf sneakers, óf juist laarsjes met een hele hoge hak, maar dit is de perfecte hoogte wanneer je een hele dag weg bent. 

Pakketjes tijd! Het blijft heel erg speciaal dat ik zo veel moois voor mijn blog mag ontvangen <3


Stage bij DutchCowboys staat ook wel gelijk aan thee. Héél veel thee! De nieuwe thee van Pickwick met groene thee, komkommer en mint is echt heel erg lekker. En je krijgt er bij ieder zakje ook nog een andere vraag bij.

's Avonds bewerk ik de vierde vlog uit Zuid-Afrika. Het editten neemt heel wat tijd in beslag, waardoor het even heeft geduurd voordat deze online stond op mijn kanaal. Heb jij hem al gezien en zo ja, wat vond je er van? Feedback is altijd welkom!


Er staat al een tijdje op de planning dat vrijdagavond de verjaardag van joost gevierd gaat worden. Vorige week werd hij 22 jaar en dat is een hele goede reden om gezellig wat met vrienden te drinken en de stad in te duiken. Gezellig!

The day after ben ik een klein beetje brak, vooral ongelofelijk moe en verlang ik naar een relaxte dag in bed. Tijd voor een klein beetje me-time, met heel veel mooie producten. Vooral de shampoo en conditioner van het nieuwe merk Loving Blends zijn aanraders, ze ruiken echt ontzettend lekker!


's Middags besluit ik toch mijn ouders even aan te gaan moedigen op de tennis, het is weer clubkampioenschappen op de vereniging waar ik ook twaalf jaar lang gespeeld heb. Altijd gezellig om iedereen weer te zien, stiekem gaat het toch weer een beetje kriebelen om de baan op te stappen...

Na het supporteren vraagt mijn zusje heel lief of ik zin heb om sushi te maken. Oké, vooruit.... Sushi eten is natuurlijk helemaal niet vervelend, maar het met het maken ben je toch al snel twee uur kwijt. Mijn ontspannen dag in bed is dus eigenlijk compleet in het water gevallen, maar we maken wel drie volle borden met sushi.


Na de portie sushi kleed ik me om en vertrek ik richting een feestje van de vriend van mijn vriendin. Een prachtige locatie, héél veel mensen en mijn lieve vriendinnetjes. En Joost achter de bar was ook helemaal geen probleem... ;-)

Het is nu ik deze Diary schrijf inmiddels zondag, 23:11 uur en morgen begint er weer een ontzettend drukke stageweek. Nog steeds wennen om zo veel van huis te zijn, maar het begint toch langzaam wel in mijn ritme te komen. Naast mijn stage heb ik nog niet veel gepland staan, maar waarschijnlijk is mijn volgende diary weer net zo vol als altijd. Fijne week!

Liefs,
Denise

38 opmerkingen:

  1. Wauw! Die taart van jouw collega. Die ziet er echt superlekker uit! En inderdaad, heel fotogeniek, haha.

    Gefeliciteerd met jullie 3-jarig samenzijn! :-) Lief dat Joost zijn zusje binnen kwam met gezelligheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk dat zijn zusje binnen kwam met champagne en 3 kaarsjes, wat schattig! en wat leuk dat jullie alweer 3 jaar samen waren, gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super lief van zijn zusje! En die taart: wauw! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met jullie 3 jaartjes samen, aan al jullie leuke liefdevolle foto's samen te zien komen daar vast nog vele mooie jaren bij. Die taart ziet er heeerlijk uit en ik wil die laarsjes van Sacha ook zo graag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah lief, dankjewel Simone! Je kunt die laarsjes winnen in mijn Sacha winactie, doe je al mee?

      Verwijderen
  5. Aaah wat lief van je zusje dat ze zomaar met champagne en kaarsjes de kamer binnen kwam lopen. Nog gefeliciteerd met jullie driejarig samenzijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw! Wat lief dat het zusje van Joost jullie een glas champagne kwam brengen! 3 jaar samen! Wat vliegt de tijd! Gefeliciteerd! Op nog vele fijne gelukkige jaren!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen! En wat een práchtige laarsjes en een taart die er heerlijk uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die taart ziet er echt zo ontzettend lekker uit en wat lief dat het zusje van Joost champagne kwam brengen! Nog 11 maanden en dan tik ik de drie jaar ook alweer aan met mijn vriend! Time flies when you're having fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijke foto's! Ziet er uit als een toffe week! Mooi jurkje op de laatste foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmm, die taart lijkt me heerlijk! En gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke foto's weer mop. En nogmaals gefeliciteerd! Jullie zijn zo cute samen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aaah, nog gefeliciteerd!! Jullie zijn een leuk stel samen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gezellige foto's! Gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat gaaf dat je de social media kanalen bij mag houden op stage. Dat lijkt me oprecht een ontzettend leuke stage. Gefeliciteerd met je drie jarige jubileum met je vriend. Ik ben ook bijna 3 jaar samen met mijn boy. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met jullie 3 jarig samenzijn en wow die taart ziet er wel goddelijk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat leuk dat jullie alweer 3 jaar samen zijn, op naar nog meer jaartjes! En wat een leuke stageplek heb je zeg, ziet er gezellig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige laarsjes! En nog gefeliciteerd met jullie 3 jarige samenzijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ah, ik wil nog niet beginnen aan het onderzoek voor m'n stage.. Weet ook niet zo goed hoe ik het moet gaan aanpakken! Maar volgens mij heb je een hele leuke stage! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben begonnen en als je eenmaal in de gaten hebt hoe je het wilt doen is het niet erg meer, good luck!

      Verwijderen
  19. Wat lief van zusje om jullie zo te verrassen, gefeliciteerd met jullie drie jaar! Die laarsjes zijn inderdaad echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Die Kayla Itsines worksouts lijken mij behoorlijk zwaar

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wauw drie jaar! Gefeliciteerd! En succes met je stage, maar dat gaat zeker goedkomen zo te zien!! liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!