Pagina's

17 sep 2015

Photo Diary #58 - Sushi eten, Smeerboel Festival en kermis


Afgelopen week wist ik tussen de veertig uren op stage door nog een sushi date te plannen, twee rondjes over de kermis te lopen én het laatste buitenfestival van 2015 te bezoeken. Een drukke week, maar stiekem vol met heel veel toffe dingen. Kijk je met me mee?


Maandag, mijn stageweek gaat weer beginnen. Het is inmiddels al week vier dat ik maar liefst 40 uur(!) in de week achter mijn laptopje zit, maar langzaam begin ik er toch aan te wennen. Afgelopen weekend wist ik zelfs de wekker te zetten op ZATERDAG om richting stage te vertrekken. Woops.

Op stage bij DutchCowboys maak ik weer heel veel leuke artikelen, onder andere over dit leuke tic-tac-toe drankspelletje. Ik hoor vaak dat er mensen benieuwd zijn wat ik eigenlijk allemaal schrijf, je kunt zo een kijkje nemen op de social media kanalen en website van DutchCowboys en StyleCowboys. Vind ik stiekem ook heel leuk!


Op kantoor eten we gezamenlijk, wat betekent dat ik 's ochtends minstens een kwartier langer in bed kan blijven liggen omdat ik geen boterhammen hoef te smeren voor de middag. VIND IK LEUK. Ik heb de afgelopen jaren veel te vaak gewoon niets meegenomen naar school, waardoor mijn hele spaarrekening geplunderd is aan broodjes carpaccio en gezond. Dit is een heel stuk beter, lekker verse boterhammen met kaas, tomaat en rucola op kantoor. 

3,5K op Instagram, woehoe! Blijft heel onwerkelijk dat de teller zo snel omhoog blijft vliegen.. Volg jij mij al? Vind ik leuk!


Donderdag staat er na een volle en drukke stagedag een sushi date met Joost op de planning. Na al die slechte berichtjes over de bacteriën bij Sumo Breda leek het ons het ideale moment om eens ergens anders te gaan eten. Dit keer zijn we bij Ume in Breda geweest, waar je de gerechten zelfs met een tablet aan de keuken door kunt geven. Handig én snel! Ook nog eens super lekkere sushi en een leuk gezelschap <3


Na de enorme portie sushi, zalmfilets en aardappelkoekjes lopen we nog een rondje over de kermis bij ons in de stad. Mijn buik is moe van al het eten en wil eigenlijk gewoon rust.... waardoor ik het na een half uurtje wel gezien heb en lekker mijn bed in duik. Tijd om even wat uren slaap te pakken, het blijft nog steeds héél vermoeiend om zo veel te werken en daarnaast nog een sociaal leven te leiden. Hoe doen anderen dit toch? Tips zijn welkom!

Mirror selfie!


Koffie drink ik niet vaak, maar op kantoor ben ik het eigenlijk een beetje aan het 'leren drinken'. Frederique, een ander meisje wat stage loopt bij DutchCowboys, kan de lekkerste cappuccino's maken, hélemaal geen straf en ik word er ook nog eens goed wakker en productief van. 

Tijdens de dip rond een uur of drie (heb ik eigenlijk iedere dag last van, hmpf) loop ik samen met wat collega's een laatste rondje over de kermis. Het kantoor staat midden in de stad, waardoor er geen ontkomen aan is. Naja, lopen.... we zijn nog geen vijf meter verder en we belanden al op het terras. Niet erg, helemaal niet erg.


Vrijdag heb ik na mijn stage afgesproken om met een vriendinnetje onder de zonnebank te gaan. Het is inmiddels al weer maanden geleden dat ik Suntimes van binnen heb gezien en ik moet bekennen dat het niet héél erg is om een paar tinten bruiner te worden. Zuid-Afrika was fantastisch, maar ik ben nog nooit zo wit terug gekomen van een zomervakantie. (Overigens wel heel veel mooie ervaringen rijker die ik echt niet voor een bruinere tint zou willen omruilen hoor)

En na 20 minuten onder de powerbank heb ik weer een mooi tintje, wat helaas niet heel lang zal blijven zitten. Gaat om het idee, voor nu ben ik er blij mee en stiekem staat er binnenkort weer een heel leuk reisje op de planning.. Daarover snel meer!


Van Dr. van der Hoog mag ik meedoen met de ClearSkin Challenge, waarbij ik een maand lang alle producten van deze lijn twee keer per dag test. Ik ben nu inmiddels een week bezig en het bevalt me meer dan goed, mijn huid is zacht, schoon en heeft echt heel weinig oneffenheden. Update volgt uiteraard!

De foto is een beetje donker, maar vrijdagavond vier ik bij een vriendinnetje thuis haar verjaardag. Blijft gezellig om met alle vriendinnen samen te zijn, deze avonden zijn het allerleukste! Om 00:00 uur is Joost jarig, waardoor ik iets eerder van het feestje vertrek en om middernacht een liedje voor hem zing. Helaas voelt hij zich niet heel lekker, waardoor we al snel in slaap vallen. 


Er staat zaterdag namelijk weer iets heel leuks op de planning voor mijn blog: ik ga samen met Joost naar Smeerboel Festival. Ook hier gaat nog een uitgebreide blogpost over online komen binnenkort, maar een sneak peek is natuurlijk nooit vervelend. Smeerboel is het allerlaatste buitenfestival in Utrecht, waar ontzettend veel verschillende soorten muziek gedraaid wordt. 

Ook hebben ze er leuke stands, een mega grote draaimolen en heel veel eten <3


Een festival zonder SoCo is natuurlijk niet compleet, Southern Comfort heeft op veel festivals zelfs een grote stand met silent disco staan, super origineel en tof. Cheers! 

Uiteindelijk vertrekken we rond 22.00 uur weer richting het zuiden van Nederland en lig ik iets na twaalven in bed. Het was weer een fantastische festivaldag, maar stage in combinatie met al dat feesten begint me toch wel op te breken en ik ben toe aan rust. Slapen, films kijken, eten, slapen en bloggen. 


Gelukkig heb ik zondag geen verplichtingen en wanneer ik zondagochtend thuis kom zie ik mijn kat Floris languit voor de deur in het zonnetje liggen. Over geen verplichtingen gesproken, hoé chill is het leven van een kat. Zou ik wel willen zijn hoor.

Na een bezoekje aan opa en oma ga ik samen met papa en mama nog even bij mijn zusjes hockeywedstrijd kijken. Wisten jullie trouwens dat ik twee jaar geleden ook op hockey zat? Af en toe mis ik het wel hoor, teamsport was altijd ontzettend gezellig.


Outfit of the day! Het begint een beetje fris te worden dus ik trek na bijna een jaar(!) mijn lievelingsponcho weer eens uit de kast. Ideaal om te combineren met iedere outfit en stiekem gewoon een hele lekkere deken die je de hele dag met je mee kunt dragen.

's Middags ga ik onverwachts naar een optreden van de band van de vader van Joost kijken. Gezellig! Om 17.00 uur lig ik uitgeteld op bed, wat een ongelofelijk drukke week. De uren die volgen besteed ik met heel veel leuke blogs terug lezen, vlogs kijken en programma's checken. Ik heb weer genoten, op naar volgende week!

Liefs,
Denise

22 opmerkingen:

  1. Wat een leuke diary weer Denise jij maakt altijd zulke leuke dingen mee <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er heel leuk uit, en wat tof dat je naar smeerboel ging!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke diary en wat heb je veel te doen in één week!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een drukke week. Maar het klinkt wel allemaal ontzettend leuk. Ergens baal ik ook wel dat ik thuis niks zit te doen ipv stagelopen. Schiet niet op zo..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heeeeee sushi verslaafde ahaha! wat een leuke maar drukke week heb je gehad

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha heerlijk he, sushi! Wat een leuke, maar vooral ook drukke week. Je lijkt mij wel, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb er ook last van hoor; het begint me echt op te breken om zoveel te werken én ook nog een sociaal leven te leiden. Dus daar doe ik even rustig mee, vooral vroeg naar bed gaan en gezond en véél eten (ik vergeet meestal te eten op kantoor) en daarnaast dus 's avonds lekker niks doen. Na een tijdje wen je er vanzelf wel aan denk ik :) En voor je het weet is het stage lopen weer voorbij, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeeeh leuk allemaal! Wel ontzettend druk, maar daar wen je wel aan denk ik zo haha! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik werk ook heel veel en vind het ook heel moeilijk te combineren met een sociaal leven, bloggen en ook nog eens wat tijd voor mezelf inplannen. Scheelt dat ik samenwoon, hoef ik niet ook nog eens tijd met mijn vriend in te plannen, haha. Ik herken die dip van drie uur trouwens ook. Echt een moment in de dag waarop ik het werken eigenlijk beu ben maar toch nog even door moet bikkelen :')

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Druk weekje zeg! Maar uiteraard wel super leuk :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke diary! Een drukke week heb je gehad zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een fijne diary! Ik werk ook heel veel en maak lange dagen en ik vind het daardoor soms ook echt lastig om dat te combineren met een sociaal leven en bloggen en noem maar op. Vaak ben ik echt dood op als ik 's avonds thuiskom en dan schuif ik het bloggen weer vooruit. Dacht er vandaag aan dat ik daar iets aan wil gaan doen. Meer en beter plannen denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!