Pagina's

14 jul 2015

Photo Diary #53 - De derde week van mijn zomervakantie


In de derde week van mijn zomervakantie was mijn agenda ook niet minder vol dan in een normale schoolweek. Ik was erg veel samen met vriendinnen, kreeg rot nieuws te horen en probeerde daarnaast ook nog wat aan mijn blog te werken. Kijk je met me mee?


Een paar weken geleden mocht ik via een winactie bij Dagmar een eigen shirt ontwerpen bij de webshop FLMNG. Ik heb lang getwijfeld, maar ben uiteindelijk toch voor de quote 'live the life you love' gegaan. Het leek me ook tof om mijn blognaam onder de quote te laten drukken, om het toch nog iets persoonlijker te maken. Het resultaat is ontzettend tof geworden!

Mijn maandag spendeer ik met bijna dertig graden in de tuin samen met vriendinnen, watermeloen en heel veel water. Later op de dag kregen we helaas iets te horen waardoor we vrijwel de hele week nog samen zijn geweest, wat wel erg fijn was. Ik wil hier verder niet echt op in gaan, maar het heeft absoluut invloed gehad op de hele week, vandaar dat er ook weinig andere blogs verschenen zijn. 


Dinsdag wil ik er 's middags even tussenuit, gelukkig is Joost nooit te beroerd om mee te gaan lunchen... Het is wel eens tijd voor wat verandering, vandaar dat die heerlijke carpaccio een keer overgeslagen wordt en ik voor een clubsandwich ga. Joost pakt het wat grootser aan en gaat 'gewoon' voor een biefstuk.

Ik krijg bijna niets weg en besluit om het uiteindelijk maar mee te nemen in een welbekende Doggy Bag. Super handig, 's avonds kom ik namelijk met enorme honger thuis en gaat die clubsandwich er wel in.


De afgelopen weken is een vriendin druk geweest met verhuizen richting een eigen appartement (jaloers!) en het is eindelijk af. Samen met een paar vriendinnen ben ik een kijkje gaan nemen, waardoor we ook vandaag weer fijn samen waren. Het is best klein, maar héél fijn <3

Het nieuwe Nude Palette van L'oréal blijft trouwens één van mijn favorieten van dit moment, er is een review in de maak voor jullie!


En ook donderdagavond ben ik weer samen met mijn vriendinnen. Het is fijn om bij elkaar te zijn en gelukkig is het vakantie en is dit dus ook mogelijk. Gelukkig is mijn favoriete wijn ook van de partij... en nog heel veel andere lekkere dingen.


Even lekker knuffelen met mijn katje...

... was leuk totdat hij het spelen weer eens iéts te serieus nam en ik met een snee in mijn vinger, inclusief pleister, de tuin maar weer verliet. Het is inmiddels bijna een week geleden en het blijkt dat een kleine snee in een vingertop toch best iets meer pijn doet dan ik altijd dacht.. 


Ook het zusje van Joost is afgelopen maand geslaagd voor haar diploma, waardoor ik na haar uitreiking nog even richting het terras vertrek om een drankje te doen. Martini Fiero en heel veel tapas <3


Door de hectische week is er van het bloggen niet veel gekomen, waardoor ik op vrijdag toch even wat bij moet werken. Ik maak heel veel productfoto's van producten die eigenlijk al véél te lang liggen. Stiekem mis ik het bloggen wel, het is fijn om met m'n blog bezig te zijn.

In mijn vorige Photo Diary vertelde ik jullie al dat ik nieuwe schoenen bestelde bij de webshop van Sacha. Ik ben uiteindelijk gegaan voor deze schattige grijze laarsjes, een beetje look-a-likes van mijn Shabbies. Hier komt nog een uitgebreid artikel over online deze week, je kunt de laarsjes hier vinden!


En ook het weekend stond redelijk vol gepland, toch vond ik het belangrijk om vrijdagavond nog even samen met vriendinnen te zijn. Nog even last minute een kroket wegwerken, bijkletsen en een ijsje na. De rest van het weekend ben ik samen met Joost en neem ik een kijkje op drie examenfeestjes.


Aan het eind van de week besluit ik om samen met Joost en een vriendin na véél te lange tijd weer eens te gaan sporten. Gevolg: zó veel spierpijn in mijn benen en billen dat ik de komende dagen amper kan zitten, staan en zelfs liggen.... Maar hé, het is ergens goed voor en ik geloof dat ik het echt veel vaker moet gaan doen.

's Avonds heb ik nog een laatste borrel van de week, die we afsluiten met een karaoke avond. Daarna plof ik uitgeteld in bed, dood moe en toe aan een klein beetje rust... Het was een heftige week, waarbij ik gelukkig erg veel samen ben geweest met top vriendinnen en alsnog een redelijk volle planning had. Misschien dat ik volgende week dan toch écht mijn agenda een keer niet zo vol ga plannen.. We'll see.. 

Liefs,
Denise

46 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week, je ontwerp van het shirt is heel mooi geworden
    liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah je shirt is zo gaaf geworden! Je hebt een gezellige en volle week achter de rug :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah, ik denk dat ik al weet wat je bedoelt! Maar fijn dat jullie zo veel samen konden zijn! En je laarsjes vind ik echt super gaaf! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke week! Ik ben verliefd op je schoenen! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's Denise!
    Ik hoop dat het inmiddels een beetje met je gaat. Klinkt erg rot!
    En je shirt is echt zo tof geworden!
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijne foto's! En wat fijn dat jij en je vriendinnen er zo veel voor elkaar kunnen zijn, dat moet je koesteren! Enne, je was niet de enige met bizar veel spierpijn, hahaha! ;)

    xx alex

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gelukkig heb je veel tijd doorgebracht met Joost en je vriendinnen. Dat is met zulk nieuws het beste dat je kunt doen. Sterkte lieverd! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Misschien is dit vreemd, maar ik merk gewoon aan je manier van typen dat je je niet echt optimaal voelde.
    Ik hoop dat het snel goed komt en dat je dat slechte nieuws gauw een plekje kan geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het voelde inderdaad raar om een vrolijk verhaal te typen, waardoor het artikel ook anders geschreven is <3

      Verwijderen
  9. Ik weet niet wat er is, maar sterkte <3 take it easy! Hopelijk gaat het (en voel jij je) inmiddels weer beter en heb je een fijne, nieuwe week :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm vervelend dat je niet zulk leuk nieuws hebt gehad, maar wel fijn dat je veel met je vriendinnen samen bent geweest. En die laarsjes van Sacha zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hè bah, ik hoop niet dat er iets ernstigs is gebeurd. In ieder geval heel veel sterkte! Je nieuwe boots van de Sacha zien er erg leuk uit trouwens <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een onwijs leuke laarsjes van de Sacha! En heerlijke food foto's.
    Veel sterkte met wat er is gebeurd, veel liefs X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een toffe laarzen! Fijn dat je zoveel bij je vriendinnen bent geweest. Volgens mij heb je veel steun aan ze ofniet? Ik lees het wat uit je verhaal.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een lekker eten weer allemaal hihi! Ik houd denk ik net zo veel van food als jou. Fijn dat je zoveel met vriendinnen hebt kunnen doen! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die schoenen zien erg echt leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat balen van het vervelende nieuws... maar fijn dat je op zulke momenten met je vriendinnen kunt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat fijn dat je lieve mensen om je heen hebt, geniet ervan, ook al is het een minder leuke tijd.
    Ik vind je nieuwe laarsjes trouwens wel heel kicken!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Haha je hebt inderdaad heel veel dingen gedaan, maar wat me-time tussendoor kan geen kwaad ;) Ben benieuwd of dit gaat lukken, zo niet... wel gewoon lekker genieten he!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat super leuk weer om te zien! Ben benieuwd naar je artikelen de komende week :D X

    BeantwoordenVerwijderen
  20. De laarsjes zijn zoo leuk!! En wat een heerlijke foto's verder! Lekker genoten zo te zien! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een fijne week weer, vol fooood!! Nom nom

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hhmm die tapas lijken me heerlijk! En leuke botjes heb je gekocht! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je shirt is enorm leuk geworden :) Leuke foto's! Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!