Pagina's

26 mei 2015

Twee fantastische deodorants die écht heel goed beschermen


Dé perfecte deodorant, het blijft altijd een lastig onderwerp. Gelukkig heb ik sinds kort twee exemplaren gevonden die echt fantastisch goed werken, alle geurtjes de hele dag tegenhouden én ook nog eens betaalbaar zijn. Vandaag review ik voor jullie de bekende Lady Speed Stick Invisible én de nieuwe Secret Invisible Solid Berry Fresh, die gelukkig hier in Nederland nu ook heel makkelijk te verkrijgen zijn! Kijk je met me mee?



Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, de Lady Speed Stick is tegenwoordig hot and happening en absoluut een aanrader in blogland. Na lange tijd heb ik hem ook eindelijk bemachtigd en ben ik ontzettend blij met deze stick. 

De Invisible heeft een heerlijke frisse geur en belooft maar liefst 24 uur bescherming te bieden. De flacon bevat 40 gram, waar je zeker een aantal maanden mee doet door het zuinige gebruik. Ook is 'ie lekker klein en prettig om mee te nemen, maar ik merk zelf dat één keer per dag gebruiken voldoende is.


Het voordeel van deze Lady Speed Stick Invisible is dat hij werkt als een antiperspirant. Dit zorgt er voor dat je aanzienlijk minder zweet en dus niet met klotsende oksels in de collegebanken zit. Zelf heb ik hier in het dagelijks leven vrij weinig last van, maar toch heb ik vaak bij spray deo's met veel parfum een onprettig gevoel onder mijn armen. 

Ik snap absoluut waar al die positieve verhalen over de Lady Speed Sticks vandaan komen en sluit me hier dan ook helemaal bij aan. Ze geven absoluut geen witte waas af, zijn ontzettend fijn in gebruik, ruiken fris en bieden écht de hele dag bescherming.

Lady Speed Stick Invisible 5,99 euro - te koop bij ExclusiveScents


Wanneer je van een wat fruitigere deodorant houdt, kan ik je zeker dit exemplaar van Secret aanbevelen. Zelf had ik eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord, maar ik heb zó veel spijt dat ik dit niet eerder ontdekt heb! De geur heet Berry Fresh, maar is absoluut niet overheersend. Bij het aanbrengen ruik je een frisse zoete geur, maar na een paar minuten merk je daar eigenlijk niets meer van.

De flacon bevat 73 gram en dat is echt een flinke hoeveelheid. Omdat de deodorant erg zuinig in gebruik is, doe je hier sowieso maanden mee! Hij is overigens niet mega groot, prima om mee te nemen tijdens een dagje uit :-).  


Ook deze variant werkt weer via het antiperspirant, wat 'ie ook écht waar maakt. Sinds het gebruik van deze deodorant heb ik geen enkel moment last gehad van natte of klotsende oksels en ruikt het zelfs wanneer ik thuis kom na een intensieve workout nog fris. Ondanks dat het de eerste keer is dat ik dagelijks een stick gebruik, ben ik nu al fan en ga ik deze variant zeker weer aanschaffen!

Deze Secret deodorant geeft absoluut geen witte waas af, wanneer je hem onder je oksels afveegt is de substantie doorzichtig. Ook droog 'ie meteen op, waardoor je meteen verzekerd bent van bescherming en een lekkere geur. 

Secret Invisible Solid Berry Fresh 8,99 euro - te koop bij ExclusiveScents


Al met al is het wel duidelijk dat ik rázend enthousiast ben over deze twee soorten deodorant. Ze komen oorspronkelijk uit Amerika en als je het mij vraagt is dat ook de reden dat ze zo ontzettend goed werken. Sinds kort zijn er gelukkig ook webshops zoals ExlusiveScents die ze in Nederland verkopen, waardoor een duur vliegticket niet meer nodig is om deze top producten te bemachtigen. Wanneer je last hebt van af en toe klotsende oksels óf problemen hebt met deodorant waar veel parfum in zit, is dit zeker een aanrader. Ik ben fan en ga deze zeker weer opnieuw aanschaffen!

Heb jij al eens een deodorant uit Amerika geprobeerd?
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

59 opmerkingen:

  1. Ik vind de lady speedstick echt onwijs fijn, heel de dag ruik je fris!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je inderdaad helemaal gelijk in! Bij de Berry Fresh vind ik zelfs dat je nog langer bescherming hebt!

      Verwijderen
  2. Mijn moeder gebruikt alleen maar deze deodorants haha. Wij zijn Amerikaans en nemen altijd voorraden mee van alles waaronder ook deze deodorant. Zelf vind ik hem ook erg fijn en heerlijk ruiken.

    Liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat tof, nu kun je ze ook lekker vanuit Nederland bestellen haha :D

      Verwijderen
  3. Ik heb inderdaad veel goede dingen over de Lady Speedstick gehoord, maar heb hem zelf nog nooit geprobeerd omdat hij niet in Nederland te verkijgen is. Wel handig dat er nu een site is waar je hem kan bestellen, misschien dat ik dat toch maar eens ga doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad heel handig, ik was ook altijd zo benieuwd maar hij maakt zijn verwachtingen helemaal waar!

      Verwijderen
  4. Ik heb de lady speedstick ooit in Cyprus gekocht, drie stuks. Heb er zoooo lang mee gedaan. Nu is het op, en ik baal echt als een stekker. Secret wil ik nog steeds heel graag proberen, ben nu wel extra benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd . Je maakt me nu wel niewschierig xD

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze deodorants nog niet zelf geprobeerd maar wel al heel veel goede reviews gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb deze al vaker voorbij zien komen bij Mascha geloof ik en was al benieuwd. Toch een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat kan inderdaad wel, bijna iedereen die ze gebruikt is er fan van!

      Verwijderen
  8. Fijne review! Ik vind de deodorants van Lady Speedstick en Secret ook erg fijn. Ik heb ze wel écht nodig, dus echt onwijs fijn dat ze nu in nl te koop zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb zelf een Lady speed stick en ik ben er dol op. De stick van Secret ken ik nog niet, maar die lijkt mij ook enorm fijn :) Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heb hier zoveel goeds over gehoord maar nog steeds niet geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben er zo benieuwd naar, want ik heb er al veel goeds over gehoord en gelezen! Ik ga het ooit wel eens proberen. Momenteel gebruik ik roller deodorant van Odorex (al jaren) en die bevalt mij ook erg goed. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij zijn rollers gewoon een heel stuk fijner dan sprays!

      Verwijderen
  12. Zelf ben ik nu de Secret deodorant aan het testen maar helaas ook bij deze zweet ik er soms nog doorheen! :( Beide Lady Speed Stick & Secret houden wel heel goed de geur tegen want ik ruik geheel de dag nog net zo fris, dus dat is wel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dat is vervelend, gelukkig heb je nog wel een fris gevoel!

      Verwijderen
  13. Ik heb toevallig de Lady Speed stick meegebracht uit New York (door een aanbieding slechts $2 per stuk!). Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar vind ze wel fijn werken. Naar Secret ben ik nog steeds enorm benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goede review, ik ben benieuwd naar het product als ik het zelf gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ze klinken echt super goed. Ik heb al zoveel over ze gehoord, maar ik vind ze voor een deo toch best aan de prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad best een investering, maar je doet er zeker een paar maanden mee.

      Verwijderen
  16. Ik heb er ook binnen! Ben heel benieuwd :) Of het echt zo geweldig is! Fijne review.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijne review! Als mijn huidige deodorant op is, ga ik deze eens proberen. Ik sport vrij veel en dan is een goede deo geen overbodige luxe!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Bijna idereen is hier positief over :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een fijne, uitgebreide review! Veel bloggers die hierover een review hebben zijn er enthousiast over, ik ben er nu in ieder geval nóg nieuwsgieriger naar geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb die Ladu Speedstick nog steeds niet geprobeerd...shame on me!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik hoor hier alleen maar positieve verhalen over. Moet het echt eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik heb alleen nog maar positieve reviews gelezen over deze deodorants dus ze moeten wel écht heel goed zijn! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik wil ze heel graag nog een keer testen, maar eerst maar eens een nieuwe camera aanschaffen! Liefs x www.lovelyleisure.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik hoor hier zoveel goeds over, ik ben hier heel erg benieuwd naar! Heb jij nog een voorkeur voor een van deze 2?

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat grappig mijn artikel met deze deo's komt morgen online :) Ik vind de Secret zelf ook net even lekkerder dan de Lady Speedstick. Ik heb beide varianten in een powder geur. Ook heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuke review! Ik ben heel benieuwd naar de Secret Invisible, die klinkt erg fijn! Die geur alleen al, yum. Deze ga ik dus bestellen! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Die Lady Speedstick moet ik me toch echt eens aanschaffen, ik lees er enkel positieve dingen over!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Lady's Speed Stick heb ik een keer via Ebay besteld en die vond ik super fijn. De Secret deo lijkt me ook een hele fijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Naar Lady Speed ben ik nog steeds razend benieuwd! Moet het echt eens proberen..

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik heb Secret nog nooit geprobeerd maar mijn Lady Speed Stick is zeker favoriet. Ik heb de Orchard Blossom geur, die is echt super lekker van geur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!