Pagina's

28 mei 2015

PLOG 27/05 - Launch Event L'oréal, Maybelline, Essie, Garnier


Gisteren stond er weer een ontzettend leuk persevent in Amsterdam op de planning. L'oréal organiseerde het 4-in-1 Launch Event, waarbij Maybelline, Essie, L'oréal en Garnier verschillende producten lanceerden. Ik nam een kijkje en neem jullie graag mee door middel van deze PLOG. Kijk je met me mee?


Morrrrning! Ik begin vandaag weer met mijn standaard ochtend routine. De wekker een uurtje eerder, even checken of mijn artikel zonder problemen online is gekomen en de artikelen van mijn favoriete bloggers lezen. Daarna gaat mijn MacBook als een speer de oplader in, er staat namelijk een lange dag school op het programma én een tripje naar Amsterdam (waarbij een laptop ideaal is om je telefoon mee op te laden in de trein).

Deze BB oogcrème van Dior zweeft al een tijdje tussen mijn make-up collectie, maar sinds deze week is 'ie pas echt actief in gebruik. Guess what, ik ben fan en snap nog steeds niet waarom ik dit top product niet eerder onder het stof vandaan gehaald heb. Ideaal om te gebruiken als concealer en ook nog eens verzorgend, dikke prima!


Vandaag draag ik mijn Fred de la Bretoniere espadrilles, een grijze skinny jeans en streepjes top van Primark, mijn beige leren jasje van Garcia en last but not least mijn horloge van Daniel Wellington. Let's go, op naar school voor een paar belangrijke colleges!

Op het station heb ik afgesproken met Joost. Af en toe pakken we toevallig dezelfde trein richting Tilburg, zoals vandaag. Hij vertrekt na de rit richting stage, ik pak de bus naar school.


Deadlines. Stress. So many things to do..... Can't handle this!! Oké, adem in, adem uit. De komende twee weken worden heftig. Er moeten zes dossiers ingeleverd worden en ook nog eens twee presentaties en twee tentamens gemaakt worden. Hoe ik het op dit moment voor elkaar ga krijgen weet ik nog niet, maar het is inmiddels de vierde - en tevens laatste - periode van dit schooljaar en ik heb tot nu toe alles afgekregen de afgelopen twee jaar. I can do this!

Het is 13:30 uur en er zijn inmiddels twee belangrijke colleges voorbij. Mijn projectgroep is zo lief om me richting Amsterdam te laten gaan, terwijl zij het laatste college nog knallen. Er staat vanmiddag namelijk weer iets ontzettend leuks op het programma, L'oréal heeft me uitgenodigd om naar het 4-in-1 Launch Event te gaan, wat gaat over product lanceringen van L'oréal, Maybelline, Essie en Garnier. 


Ik heb op A'dam Centraal afgesproken samen met Ingeborg en Sophie, maar helaas vertrekken de bussen bij mij op school zo verschrikkelijk onregelmatig dat ik de aansluiting op de trein in Tilburg mis. Heb ik toch nog een goed excuus om even een broodje oude kaas met sla en mosterdsaus te scoren bij De Broodzaak.

Het schiet al redelijk op, ik sta inmiddels op het station in Den Bosch en zie opeens ontzettend grappige liefdesverklaringen op het scherm verschijnen. Oké, wellicht ben ik nu echt een enorme boerse trut, maar dit heb ik écht nog nooit eerder gezien. Zo schattig!


Af en toe beland ik in een trein waar het zo'n ongelofelijke teringzooi is dat ik er best kwaad van kan worden. Waarom zou je al je troep op de grond gooien? Lekker onbeschoft! Per toeval kom ik Sophie en Ingeborg tegen in de trein - het was een heel grappig moment, maar ik geloof dat je er bij had moeten zijn - en vol goede moed vertrekken we richting het Tabacco theater, waar het event plaats vindt.

Het event is ingedeeld in drie verschillende zalen. Allereerst komen we in een ruimte waar de zomerproducten van Essie, L'Oréal, Maybelline en Garnier staan uitgestald. Ook Doutzen blijft natuurlijk niet onopgemerkt :-)


Zo veel mooie kleuren lipsticks! L'oréal heeft ook haar limited edition met Danie Bles uitgebracht, waar ik jullie al een beetje meer van vertelde en liet zien in mijn Current Favourites afgelopen vrijdag. Het The Nudes palette heeft me tot nu toe in ieder geval aangenaam verrast, hier kunnen jullie binnenkort zeker nog een uitgebreide review over verwachten.

Heerlijke aardbeien- en papaya smoothies!


Uiteraard is het voor mij een makkelijke keuze en ga ik voor de aardbeien smoothie, álles met aardbeien is namelijk lekker en ik neem vandaag geen risico. In de tweede ruimte krijgen we in een select groepje een presentatie over een compleet nieuw merk, waar ik helaas verder nog niets over kan zeggen. Het is in ieder geval héél gaaf.

Aaaaah ik heb al middagen gespendeerd aan het zoeken naar een mooie watertap, maar deze zijn echt jaloersmakend leuk. Ze zijn ontzettend fotogeniek, zorgen er voor dat je voldoende vocht binnen krijgt (wat bij mij vaak een probleem is) en het water met citroen en munt is ook nog eens hartstikke gezond. Oké, genoeg redenen bedacht, ik wil zo'n watertap op mijn bureau!!!


De derde zaal is gevuld met verschillende standjes van de merken, hele mooie paarse belichting - wel wat minder voor het maken van foto's, sorry hiervoor! - en lekkere drankjes.

Ook zijn er macarons aanwezig, die natúúrlijk even geproefd moeten worden. Achteraf blijkt dat er ook zes van deze kanjers terecht zijn gekomen in de goodiebag. Ojee.. :-)


L'oréal komt met een nieuw palette wat 10 verschillende nudetinten bevat, zó mooi. Ik heb het palette gezien en een exemplaar mee naar huis gekregen, dus ook hier ga ik jullie snel meer over vertellen. Ook mag ik bij de stand van L'oréal een lipstick uitkiezen, waar vervolgens mijn naam in gegraveerd wordt. Gaaf! 


Bij de stand van Maybelline kun je je wenkbrauwen laten epileren en bijtekenen met de nieuwe producten. Helaas is het er erg druk en kan ik niet heel lang op het event blijven, waardoor ik het alleen kan aanschouwen bij anderen. Één ding kan ik jullie alvast wel verklappen: het zijn echt top wenkbrauw producten!

Daarna krijg ik een uitgebreide tutorial voor een winterse make-up van Maybelline. Er worden twee verschillende looks laten zien, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende nieuwe producten. 


Om half 6 is het helaas al weer tijd om richting het station te vertrekken. Ik heb nog een enorme rit voor de boeg - Amsterdam en mijn gat in Brabant ligt echt véél te ver uit elkaar - en wil toch proberen om redelijk op tijd thuis te komen. We wandelen nog even gezellig over de Dam, het zonnetje schijnt en ik besef me dat het toch wel érg mooi is dat ik gewoon 'even' op en neer naar Amsterdam kan reizen voor mijn blog.


De treinrit van twee uur is altijd iets minder, maar ik geloof dat ik er inmiddels aan gewend begin te raken. Bij het event krijgen we nog ontzettend leuke goodies mee naar huis, waaronder deze lipstick ínclusief naam. Weet ik in ieder geval zeker dat mijn zusjes hem niet inpikken :-)

Gelukkig kom ik redelijk op tijd thuis (8 uur, kan veel slechter) en val ik meteen aan op het avond eten. Ik had weliswaar zo veel honger dat ik compleet vergeten ben om een foto te maken, oeps. De rest van de avond spendeer ik aan het maken van deze PLOG en ontspan ik even heerlijk voor de TV. 

Het is inmiddels al weer 23:15 uur en ik lig dood op in bed. Vandaag was absoluut een dag met ontzettend veel leuke indrukken, een heleboel mooie producten en een goed georganiseerd evenement. Ik wil L'oréal ontzettend bedanken dat ik hier bij aanwezig mocht zijn en ik kan niet wachten om jullie over alle mooie items te vertellen. Maar eerst... lekker slapen. Tot morgen!

Liefs,
Denise

66 opmerkingen:

  1. Zo leuk dat je ons, doormiddel van een plog, elke keer weer meeneemt naar een event. Zware, drukke, maar zeker leuke dag heb je gehad! Nog even bikkelen en het is zomervakantie (I hope!).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook heel leuk om jullie weer gezellig mee te nemen! <3

      Verwijderen
  2. Leuke plog Denise, tof om ook de foto's van iemand anders te zien! Ik was van plan morgen mijn verslagje online te zetten :) Die lipstick vond ik trouwens ook écht gaaf, zo is 'ie inderdaad helemaal van jou. Ik ben voor de donkere rozige nude kleur gegaan! Fijne dag! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Anniek, wat jammer dat ik je niet gesproken heb gister! Ik heb ook de donkere nude kleur gekozen, hij is fijn! <3

      Verwijderen
  3. Al die events zien er zo leuk uit altijd . Ook leuk voor jou dat je erbij mag zijn :)
    Ben wel benieuwd naar wat je allemaal heb gekregen .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik inderdaad heel dankbaar voor Yvette! Er komen nog heel veel leuke producten langs op mijn blog <3

      Verwijderen
  4. Wat een prachtig event. En super tof die lipstick met je eigen naam <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yaaay leuke plog weer! Het event ziet er super uit. Pluspunten voor de macarons, yummieee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke dag! Amsterdam is voor mij ook 2 uur reizen, altijd zo een lange zit.. De smoothies zien er geweldig uit.
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt balen, ik weet zeker dat ik anders veel vaker in Amsterdam zou zijn!

      Verwijderen
  7. Het was een heel goed georganiseerd event! Leuk om je even voorbij te hebben zien flitsen haha! Enorm veel leuke informatie en heel veel leuke bloggers! Leuke plog heb je ervan gemaakt en wat ben je toch snel met online zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk event! Ik trof laatst in de trein ook lege flessen wijn aan, zó onbeschoft. Aardbeien smoothies en macarons zorgen ervoor dat ik nu héél snel een ontbijtje ga maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een droom event met ENORM gave merken!! Zoiets als dit hoop ik ook ooit mee te mogen maken! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heerlijk dat je voor zo'n leuk uitje naar Amsterdam kon :) Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe lipsticks! En psssst.. Xenos heeft hele leuke betaalbare sapkannen met kraan <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een ontzettend leuke plog! En ik ben heel benieuwd naar die wenkbrauwproducten trouwens, super leuk ook dat je naam in de lipstick gegraveerd werd. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuke plog, het lijkt me een heel leuk en gezellig event!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een ontzettend leuk event! En heel leuk dat l'oréal je eigen lipstick gaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een vermoeiende, maar super toffe dag dus! Die smoothies en macarons zien er té lekker uit! :) Heel tof ook dat je een lipstick met je eigen naam kreeg. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor kapers, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ziet eruit & klinkt als een hele leuke dag, tof event zeg! Ik ben benieuwd naar het palette en je nieuwe lipstick! :)

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hele leuke plog! Volgens mij was het een super leuk event. Ik ben benieuwd welk nieuw merk we gaan krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo leuk dat je dit met ons deelt! Het event ziet er heel leuk uit. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten! Die macarons, yum. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh leuk weer! Ziet er echt uit als een mooi en goed georganiseerd event!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zo'n fijne plog! Ik ben ontzettend benieuwd naar dat Nude palette van L'Oréal. Ook wens ik jou heel veel succes de komende twee weken. You can do it!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heerlijk event! Jij hebt het er maar druk mee! Ik ken dat: multitasken, haha. Het went.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel Melissa! Haha inderdaad, ik begin er in te komen ;-)

      Verwijderen
  21. Wat ziet het event er super leuk uit zeg! Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten. En you can do it, even bikkelen de komende tijd en dan heb je lekker vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ben heel erg benieuwd naar dat nieuwe merk waarover je nog niks mocht zeggen! Laat je je goodiebag ook eens zien in 1 van de komende blogposts? :-) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ah klinkt als een heerlijke dag! Ziet er erg mooi uit. Inderdaad jammer van zo'n lange treinreis, maar op z'n loreal's 'it's worth it'. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuke foto's heb je gemaakt zeg! Ik ben nu vooral heel erg benieuwd naar de goodiebag hihi. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een gaaf event zeg. Ik zag je lipstick al voorbij komen op Insta!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oeh wat leuk, die lipstick met je naam erin gegraveerd! Dat ziet er ongelofelijk schattig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik kan ook ongelooflijk balen van vuile treinen. Hoe kunnen mensen zo onrespectvol zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Leuke plog weer! Ik ben benieuwd naar het nieuwe merk :) Die waterkannen zijn inderdaad super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ziet er uit als een leuk event, heb hem al een aantal keer voorbij zien komen bij anderen. Leuke goodies, zeker handig je naam op de lipstick dan is die ook echt van jou haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ziet er uit als een heerlijk dagje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuke plog! Ziet er heel gezellig uit! Dat event is ook mooi aangekleed!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooi verslag van je dag! Het event ziet er echt leuk uit, het gaat zelfs niet vervelen als je hem op meerdere blogs tegenkomt. x

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een leuke foto's! Ik ben eens benieuwd naar de reviews en dat nieuw geheimzinnig merk :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!