Pagina's

1 apr 2015

Hello April - Op vakantie, 1000 volgers en één jaar bloggen


Ein-de-lijk is het weer april en mag van mij de zon weer vol gaan schijnen. Natuurlijk heb ik ook deze maand weer een tof lijstje met doelen en leuke activiteiten gemaakt. Hét ultieme doel is de 1000 volgers halen vóór dat ik een jaar blog. Ook vertel ik jullie mijn plannen op Koningsdag en vertrek ik voor een weekje naar de zon, de zee en de witte stranden. Pas je trouwens wel op dat je vandaag niet in de maling wordt genomen?

Één jaar bloggen!
Aaaah, op 18 april 2014 verscheen de allereerste blogpost op BeautyByDenies.nl en sindsdien kan ik me geen leven meer voorstellen zonder mijn eigen plekje op het internet. Ik had nooit kunnen dromen dat mijn artikelen zo veel gelezen zouden worden en dat ik na een maand bloggen al mijn eerste pakketje ontving. Wauw! Op naar nog veel meer blog jaren! <3

1000 volgers halen 
Om meteen aan te haken op het puntje hierboven: hoé tof zou het zijn wanneer ik mijn eerste blogverjaardag vier met 1000 volgers? De Bloglovin' teller staat inmiddels op 993 en ik ben stiekem best een beetje zenuwachtig of ik een dubbel feestje kan gaan vieren. In ieder geval een fantastisch doel voor de maand april, dat moet zeker lukken!

Mijn nagels laten groeien
En dan even een totaal ander doel voor de maand april! Sinds mijn beugel er drie jaar geleden uitging is er van mijn lange nagels vrijwel niets meer over. Ik kan er niets aan doen, maar wanneer ik me verveel begin ik automatisch aan mijn nagels te trekken... Tot er amper meer iets overblijft. Het is niet zo dat ik tien stompjes heb hoor - you know me, overdrijven is ook een vak! -, maar toch zou die nieuwe gelnagellak van SensatioNail er een stuk mooier uit zien met lange nagels. En daar gaan we voor deze maand!

Tentamens knallen!
Helaas kan het leven niet alleen maar feest zijn en moet er ook zeker in april weer hard gewerkt worden. De derde tentamenweek van het jaar staat weer op de planning, één waarvoor ik absoluut aan de bak moet. Ik heb het geluk dat mijn opleiding HBO communicatie me redelijk gemakkelijk af gaat, waardoor ik veel tijd heb om te bloggen en leuke dingen te doen. Lastiger wordt het wanneer ik twee dagen voor een tentamen nog steeds niets gedaan heb.. Ai.. Ik ga in ieder geval zeker m'n best doen om tijdens de tentamens iedere dag een artikel online te laten komen, maar wanneer ik een dagje 'afwezig' ben - stiekem check ik toch twintig keer per dag mijn social media kanalen -, dan weet je waar het aan ligt.

Zon, zee en strand
Volgens mij heb ik het al véél te vaak gezegd, maar over 2,5 week vertrek ik eindelijk richting Egypte. Ik kan jullie niet in woorden uitdrukken hoé erg ik verlang naar een weekje zon, zee en strand. Het is voor m'n gevoel al eeuwen geleden dat ik relaxt op het strand heb gelegen en we konden dit weekje weg niet beter plannen na al die tentamens en deadlines. Bereid je in de tussentijd alvast voor op heel veel artikelen met een helderblauwe zee, cocktails en witte stranden... 

Koningsdag
27 april staat er weer een hele toffe nationale feestdag op de planning: Koningsdag! Ieder jaar probeer ik zo vroeg mogelijk weer vrij te krijgen van het werk om een leuk feestje te bouwen en aangezien ik dit jaar voor het eerst mijn eigen bedrijf heb - en dus eigen baas ben -, gaat deze vrije dag er zéker komen. Drie weken geleden kocht ik samen met een paar vriendinnen al tickets voor een festival in Amsterdam. Het feit dat ik net een dag terug ben uit Egypte maakt me stiekem nog wat vrolijker, met een mooi bruin kleurtje feesten maakt het toch nóg iets beter. Wat zijn jullie plannen met Koningsdag?

Liefs,
Denise

Wat staat er bij jou op de planning in april?

130 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen zeg! Bij mij staat er ook een hoop op de planning. Ik ga naar Kingsland met Koningsdag (zin in!) en daarnaast moet ik ook gaan geloven aan tentamens. Even bikkelen dus nog.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Laura! Aaaah super leuk, misschien kom ik je nog wel tegen in Amsterdam :D

      Verwijderen
  2. Oooh heerlijk! Mag ik mee op vakantie? Haha! Ik wil ook. Ik ben nog vrij ook, maar daarin ben ik toch alleen dus niemand kan mee helaas :( Geniet ervan moppie, april wordt zo te zien een geweldige maand voor je! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die 1000 volgers ga je wel halen in april hoor :)
    Ook leuk dat het al bijna een jaar is dat je blogt . Mogen er nog vele jaren bijkomen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die 1000 volgers gaat vast en zeker goedkomen hoor :-)! Ik heb ook zo'n zin in April en koningsdag. Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geluksmaand wordt april voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super dat je bijna 1000 volgers hebt! Ik wens je alvast veel succes met je examens hoor :). Op Koningsdag doe ik niks speciaals, want ik ben een Belgje haha. hier vieren we de koning niet uitbundig, wel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk lijstje voor april! Heerlijk lekker genieten in Egypte en die 1000 Bloglovin volgers ga je zeker wel halen! Wat goed dat je dit in een jaar hebt bereikt! Succes met de tentamens.
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker vooruitzicht met die vakantie naar Egypte! Ik ga eind april naar Barcelona <3. Die 1000 volgers ga je ook zeker wel halen in de maand april!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Barcelona is zó gaaf Marloes, geniet er van! Dat gaat vast ook lukken in Egypte! <3

      Verwijderen
  9. Alvast gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van dit online pareltje, Denise! Die 1000 volgers heb jij zo, vooral nu je zo dichtbij bent!
    Kan niet wachten op jouw zonnige Egypte foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. pas 1 jaar bloggen? waauw wat heb je dat super gedaan zeg in 1 jaar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh Egypte! Ik wil ook naar de zon maar jammergenoeg gaat school nu eventjes voor :-(. Wauw 1 jaar bloggen! Je hebt het ontzettend goed gedaan in dat jaar! En de 1000 volgers haal je snel :-). Geniet van april! X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk! En ik heb je natuurlijk even via Bloglovin gevolgd! Weereen stapje dichterbij de 1000 :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk dat je blog bijna een jaar bestaat. Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die 1000 volgers ga je gemakkelijk halen voor de 18e hoor daar hoef je je geen zogen om te maken dus kom maar met dat dubbele feestje! Je mag echt heel trots zijn op jezelf en je fantastische blog! Wat leuk dat je over 2,5e week lekker naar egypte vertrekt wat maak jij weer mooie reisjes dit jaar! Ik hoor het al!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die 1000 volgers gaat je helemaal lukken, super goed van je! <3 En wat leuk dat je vanuit Egypte door feest kan vieren op Koningsdag, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Aah tof, Egypte! Heerlijk zeg. Die 1000 volgers, dat haal je wel. Ik heb wat feestjes en een etentje en verder veel klussen in huis :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. 1000 volgers op Bloglovin red je makkelijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik hoop dat je de 1000 volgers gaat halen maar dat gaat je zeker lukken. Knap en recept wat je in een jaar tijd hebt gedaan en hebt neer gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je hebt een heleboel toffe plannen zeg! :) Egypte klinkt echt super, stuur je wat zon op richting Montenegro? :) Oh jee, ik wil gewoon dat de zomer begint! Ik ben gestopt met nagelbijten dankzij mijn beugel (en een weddeschap met mijn mama) en sindsdien heb ik mooie nagels. Want ervoor waren ze *ahum* rampzalig .. Veel succes met je tentamens en geniet van de maand April! :) LIefs! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ga ik zeker doen! Ik bijt ze niet af, maar zit er gewoon heel de dag aan waardoor ze afbreken etc. Heel vervelend!

      Verwijderen
  20. Ah wat leuk! Je bent alweer bijna een jaar aan het bloggen en ik hoop dat je de 1000 volgers mag halen voor je blogverjaardag, maar dat komt helemaal goed! Succes met je tentamens, you can do this! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  21. April wordt een hele fijne maand voor je als ik het zo bekijk! Behalve die tentamens dan, maar dat gaat ook vast en zeker goed komen en die 1000 volgers ook! Wel wat foto's van Egypte op je blog delen hè? Dan kunnen wij ook een beetje meegenieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik hoop dat je de 1000 volgers haalt, maar dat moet wel lukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat leuk! Ik weet zeker dat je die 1000 volgers gaat halen, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Die 1000 volgers komen er zo,je hoeft er nog maar 5! Alvast heel veel plezier in Egypte :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oeh Egypte, dat lijkt mij ook wel wat. Geniet er van! En succes met je tentamens. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh wat heerlijk dat je naar Egypte gaat! Ik zou graag met je willen ruilen hoor! Ik ben tot het einde van dit schooljaar druk aan het knallen voor het afstuderen. Jij ook succes met je tentamens!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oh meis, wat een leuke dingen allemaal!
    Je verdient al die volgers, het gaat je zeker weten lukken!
    En Egypte aaah, het blijft zo gaaf!
    liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik doe nooit iets met Koningsdag. Ten eerste is hier toch niets boeiends, ten tweede, ik heb er niks mee. Het liefst vlucht ik naar Belgie haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik vind al die festivals altijd wel gezellig!

      Verwijderen
    2. Begrijpelijk, maar die zijn hier niet haha. En ergens ver weg gaan kost weer veel geld, plus met chronische pijn is het al niet gemakkelijk, dan kan ik ook niet naar huis als het moet.. Dus ja.

      Verwijderen
  29. leuke doelen allemaal! je bent iig weer 1tje dichter bij die 1000 ;) ik volgde je wel op je persoonlijke account op bloglovin maar nog niet op je blog (raar, want normaal gaat dat volgens mij automatisch) heb nu al zin in je vakantiefoto's haha.
    Xdiana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Diana! Wat gek, maar super lief dat je me alsnog gevolgd hebt <3

      Verwijderen
  30. Succes met je tentamenweek! Komt vast goed, heb er ook vertrouwen in dat die 1000 volgers er zijn de 18e!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ooooh wat een fijn lijstje! 1000 volgers in een jaar.. Onvoorstelbaar. Zo knap! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoe krijg je dat voor elkaar? 1000 volgers in 1 jaar?! Ik ben super blij voor je meid ;) Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Aah heerlijk artikel! Ik kan niet wachten op de artikelen met een helderblauwe zee, cocktails en witte stranden. Een beetje het gevoel alsof wij dan ook op vakantie zijn, haha. Ik ga met koningsdag naar Kingsland Festival! Succes met je tentamens! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi dankjewel, ik ga lekker veel met jullie delen. Super leuk Kingsland! <3

      Verwijderen
  34. Heel veel succes met je tentamenweek. Oh egypte is zo mooi he! Je verdient ook al je 1000 volgers je bent een topper!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Succes in je tentamenweek, komt goed Denise! Hihi ik denk dat je binnenkort de 1000 volgers wel te pakken hebt, je hebt een hele leuke, persoonlijke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Leuk om jouw 'planning' voor April te lezen. En wat onwijs knap om zo te groeien in een jaar tijd! Hopelijk behaal je de 1000 volgers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Heel veel succes in je tentamenweken! En 1000 volgers, hoe vet is dat! Ik hoop voor je dat je 18 april inderdaad een dubbel feestje mag gaan vieren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gaat vast helemaal goed komen met die 1000 volgers! En wat een fijn vooruitzicht: zon, zee en strand. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Waaw wat een leuke vooruitzichten en post!!
    belle-fin.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een leuke dingen staan er op de planning! Pfoe, zon, zee en strand; daar kijk ik ook naar uit.. gelukkig ga ik over een maandje ook op zon,zee&strand vakantie :D! Lucky us ;-) Ik duim voor je 1000 volgers trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaaah jij gaat ook zo'n toffe reis maken! Lief, dankjewel Femke!

      Verwijderen
  41. Wat een leuke plannen allemaal voor deze maand! Stiekem wel een beetje jaloers op je vakantie plannen hihi ;)

    Geniet van april en die 1000 volgers moet zeker weten lukken :D

    xxx

    http://www.sarandaadriana.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Die 1000 volgers lukken je sowieso Denise! Superleuk dat je zo gegroeid bent maar je verdient het ook echt! Ik denk dat het ook meespeelt dat je de interactie tussen je lezers en jezelf altijd zo goed doet <3

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Die 1000 volgers gaat helemaal goed komen, dat weet ik zeker!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Super leuk geschreven en wat leuk dat je blog bijna een jaar bestaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Woej, inmiddels 996! Dit moet lukken! Super dat je lekker gaat feesten op Koningsdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik heb ook hartstikke veel zin in koningsdag! Ik hoop dat het dan enorm mooi weer wordt <3

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een leuke blog! Ik heb je meteen even gevolgd op Bloglovin' aangezien ik nummer 999 ben moet die 1000e er ook vast nog wel komen! Keep up the good work honey!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Aah, die 1000 komt sowieso goed! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Oh je bent er bijna!! En je verdient het ook echt. Ik volg je nu een tijdje en ik vind je artikelen echt heel erg leuk! Ben wel een beetje jaloers op je weekje vakantie. Ik zou een weekje weg ook wel kunnen gebruiken.. Alvast gefeliciteerd met jouw jubileum! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik zie dat je de 1000 inmiddels gehaald hebt! Goed bezig :D Nu ik zie dat ik je ook nog niet volgde (ik kom wel vaker op je blog maar ik volgde blijkbaar nog niet) ben ik dat gelijk gaan doen. Ik ben dus je nummer 1001 ;) Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een leuke blogpost weer :) En wat heb je allemaal leuke dingen in het verschiet, geniet er maar lekker van! En wauw!! Van harte met je 1000 bloglovin volgers. Je hebt ze verdient <3 Op naar de volgende 1000 ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Je verdient het echt onwijs <3! Ik vind dit soort updates leuk om te lezen trouwens :). En wauwie, je trip naar Egypte komst steeds dichterbij! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat leuk dat je de 1000 volgers hebt bereikt!! Gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Jeej! Je hebt die 1000 volgers behaald hoor hihi! En blog je serieus nog maar 1 jaar? IK dacht echt al veel langer: zo mooi vind je blog en volg hem dan ook echt heel erg met plezier. Je hebt wel een heel mooi vooruitzicht hoor met Egypte: lekker warme, mmhh kan er nu al bij wegdromen haha! Ik wens je in ieder geval een stralende april, maar ik weet wel zeker dat dit gaat lukken dame. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog maar een jaartje inderdaad, de tijd vliegt! Wat een lieve complimenten, dankjewel! <33

      Verwijderen
  55. Aah wat leuk zeg dat je al bijna een jaar blogt, wat een mijlpaal, mag je zeker trots op zijn! Succes met je tentamens! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Waaah, je hebt gewoon 1.000 volgers! Gefeliciteerd!! Je hebt het dubbel en dwars verdiend!!! Op naar de 2.000!!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Dat wordt een dubbel feestje! De 1000 volgers zijn gehaald. Super! En wat een lekker vooruitzicht: Egypte! <3 Veel succes met de tentamens! Go for it! X

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een heerlijk vooruitzicht, zo'n vakantie. Genieten! En yay, de 1000 volgers zijn een feit. Gefeliciteerd :) Leuke mijlpaal! Ik heb zin in deze maand, dan ben ik jarig, heb ik weer mijn eerste festival gepland en ga ik een weekendje weg met mijn vriend. Zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Super leuk! Gefeliciteerd met je volgers! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je 1000 Volgers!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ah Egypte! Wat een zalig vooruitzicht, heel veel plezier alvast! En jaaa, Koningsdag, tijd om weer een goed feestje te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een leuk artikel weer :) Ik heb nog niet nagedacht over wat ik met koningsdag ga doen. Wel heb ik ook ontzettend erg zin in vakantie. Ik moet alleen wat langer wachten dan jij, maar dan ga ik wel naar New York, Portugal, Zweden èn daarna zes maanden naar Finland! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wow, ongelofelijk dat je na één maand al een pakketje kreeg! Ik denk dat er niet veel bloggers zijn die dat hebben mogen meemaken, hoor! Maar je verdient het volledig, je blog is geweldig! Geniet van Egypte, blijft ook mijn lievelingsland! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wauw, wat een ongelooflijke mijlpaal voor in 1 jaar, haha! Supertof, ik ken niet veel bloggers die hetzelfde hebben! :) Je vakantie klinkt trouwens ook helemaal niet verkeerd. Ik ga me vast voorbereiden inderdaad, anders word ik waarschijnlijk errrrrug jaloers en verdrietig van al die zomerse foto's, haha!

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wauw, wat een mooie blog heb je! ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!