Pagina's

14 apr 2015

10 dingen die ik echt nóóit gedaan zou hebben zonder een blog


Sinds ik een jaar geleden mijn blog aanmaakte ben ik in heel wat dingen ontzettend veranderd. Een tijdje terug las ik bij Anne een artikel die me aan het denken zette: ik doe namelijk tegenwoordig zo veel dingen die ik zonder blog nooit gedaan zou hebben. Herken jij deze 10 life-changing points ook als blogger?

Iedere ochtend de wekker een uurtje eerder zetten
Echt waar, iedere dag gaat standaard de wekker een uurtje eerder dan dat 'ie eigenlijk zou moeten. Jullie verklaren me vast voor gek, maar ik vind het heerlijk om met mijn favoriete blogs wakker te worden en hier sta ik dan ook graag wat eerder voor op. Het feit dat ik écht een avondmens ben en op deze manier nooit aan voldoende slaap kom neem ik maar even voor lief.. Toch maar ik heel af en toe een kleine uitzondering, wanneer mijn wekker om 6 uur afloopt kan ik het namelijk écht mentaal niet opbrengen om rond 5 uur mijn ogen al te openen.... De meeste artikelen staan dan trouwens nog niet eens online!

Zomaar op 'vreemden' afstappen
Ik ben eigenlijk altijd al een meisje geweest die graag de kat uit de boom kijkt. In de speeltuin ging ik gezellig met mijn moeder op het bankje zitten en kijken naar de andere kinderen, in plaats van zélf kastelen maken in de zandbak. Door het bloggen heb ik geleerd dat het juíst leuk is wanneer mensen je spontaan aanspreken. Mede hierdoor heb ik zelf heel veel leuke meiden ontmoet en ben ik absoluut een stuk minder verlegen geworden.

Van iedere maaltijd minstens tien foto's maken
Hm, ja. Ik kan niet ontkennen dat het er inmiddels zó ingeslopen is, dat ik werkelijk van een klein koekje eerst automatisch een foto maak. Negen van de tien foto's zien jullie trouwens helemaal nergens terug, meestal besef ik me dan dat het toch wel érg ver gaat om die half opgegeten banaan te laten zien, alleen de leukste gerechten halen een ereplaats op m'n blog. Het is tegenwoordig al zo ver dat mijn vriend of zusjes al automatisch wachten met eten, zodat ik hun gerechten ook kan fotograferen.. Shit got real...

De nieuwe Primark filialen als allereerste bewonderen
Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik voor dat ik een blog had maar één keer een Primark filiaal ben binnengestapt en mezelf meteen op diezelfde dag had beloofd om hier nooit meer een voet binnen te zetten. Mission failed, maar dat is achteraf alles behalve erg. Wie had op dat moment gedacht dat ik gewoon als állereerste naar binnen zou mogen in nieuwe filialen? Dat op zo'n moment werkelijk alle broeken, shirtjes en accessoires nog op de juiste plaats hangen én alle maten nog beschikbaar zijn... Het winkelen bij Primark is nog nooit zo leuk geweest :-)

Foto's op internet plaatsen uit wat minder goede hoeken
Tsja, bloggen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Natuurlijk probeer je wel degelijk je gezicht in het juiste daglicht te houden wanneer je foto's van je nieuwe lipstick maakt, maar zo mooi als je selfies op Instagram zullen ze nooit worden. En geloof me, wanneer je iedere dag of meerdere keren per week foto's van jezelf op je blog plaatst, heb je écht geen zin meer om eerst vijftig houdingen aan te nemen en er vervolgens eentje te kiezen. Het is overigens ook niet heel geloofwaardig wanneer je altijd flawless op je veel-te-dichtbij-lip-swatches foto's staat.. Kom op, niemand ziet er heel knap uit van zo dichtbij toch?

Hotels testen
Zo gek en onwerkelijk dat ik inmiddels al weer vier hotels heb mogen testen voor m'n blog! Alles behalve vervelend natuurlijk, het blijft iedere keer speciaal om weer zo'n mooi nieuw en luxe hotel te betreden en gratis hotelontbijtjes te krijgen.. Hier kan ik wel aan wennen :-)

Tientallen mailtjes per dag doorspitten
Tsja, mijn mailbox blijft iedere dag een beetje een issue. Ik probeer met man en macht dat ding bij te houden, maar af en toe ben ik ten einde raad. Wanneer ik een dag niets aan mijn mail doe, kan ik er de volgende dag meteen een uur voor uit trekken om de gemiste schade in te halen. Om nog niet te spreken over het irritante geluidje bij ié-de-re mail. Aargh!

Op de gekste locaties poseren
Wie ooit had gedacht dat ik midden in een bloemenveld op een boerderij zou gaan staan poseren, had ik absoluut voor gek verklaard. Maar hé, je moet wat om een leuke achtergrond voor je outfitfoto's te krijgen! Ik ben nog steeds geen held voor de camera, maar ik moet zeggen dat het minder ongemakkelijk wordt wanneer ik ergens random aan het poseren ben en de hele stad mee kan kijken.. Ik denk niet dat vloggen ooit voor mij weggelegd zou zijn..

Mijn schrijftalent aanzienlijk verbeterd
De passie voor schrijven was bij mij in groep drie al duidelijk. Mijn juf vertelde me meerdere keren per dag dat ik later vast en zeker schrijfster zou gaan worden, opstellen schrijven waren dan ook altijd de leukste lessen die ik kreeg. Nu ik - bijna - iedere dag een artikel online zet, leer ik automatisch zo veel bij over de Nederlandse spelling en zinsopbouw. Natuurlijk maak ook ik foutjes, maar ik kan wel zeggen dat mijn woordenschat met sprongen vooruit is gegaan sinds ik blog.

Op ieder vrij momentje mijn laptop erbij pakken
Wanneer mijn vriendinnen niet weten hoe snel ze die nieuwe serie moeten gaan kijken, pak ik mijn laptop er bij en begin ik een artikeltje te tikken. Tsja, het verschil moet er zijn. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik ooit zó veel achter mijn laptop zou zitten - je kunt wel stellen dat we echt meant to be zijn -, maar sinds ik blog is er altijd wel wat 'werk' te verrichten. Ik zou me overigens ook echt niet kunnen voorstellen dat ik ooit tijd krijg om hele series te gaan kijken. Hoe dan?!

Wat had jij nóóit gedaan zonder je blog?

148 opmerkingen:

 1. Hahaha! Ik zet mijn wekker ook een uurtje eerder. :p Alleen inderdaad ook niet om 05.00 als ik er om 06.00 uit moet. Dat is wel héél vroeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah zo leuk om te lezen, geweldig geschreven echt heel mooi wat bloggen je heeft gebracht <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha heel herkenbaar. Zo fijn dat je zo geniet van het bloggen ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar! Ik zet mijn wekker ook vaak iets eerder en de gekke poses passen ook bij mij hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje!
  Uurtje eerder opstaan zou je mij niet snel zien doen, maar een aantal andere puntjes komen me wel bekend voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen! Ook ik zet mijn wekker een uurtje eerder om blogs te lezen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je 's morgens eerder opstaat om op je gemak wat blogs te lezen! door bloggen maak je zeker leuke dingen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn e-mail bijhouden is ook echt een dagtaak, haha. Je hebt er niet altijd tijd voor, dus soms moet het even op zich wachten. Door bloggen maak je leuke dingen mee, zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi artikel en veel dingen zijn heel herkenbaar! :-) Ik sta zelf ook altijd een half uurtje vroeger op om blogs te lezen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zonder blog had ik never nooit zoveel foto's op m'n laptop gehad, sleepte ik minder vaak de camera met me mee en hoefde ik inderdaad nooit meer m'n eten koud te laten worden, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zet mijn wekker ook altijd eerder maar dan wel om wakker te worden xD . Zoon blog is best leuk zou er bijna zelf 1 starten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik herken dat verlegen zijn zo erg en nu is dat zoveel minder. Ik ben met drie andere bloggers naar de kerstmarkt geweest, dat is het leukste denk ik wat ik dankzij mijn blog heb gedaan. De nieuwe mensen leren kennen is echt het grootste pluspunt aan bloggen. Ik geniet nu al bijna een jaar van je blog en ik hoop dat ik er nog een lange tijd van mag genieten, dat wilde ik even tegen je zeggen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel herkenbaar artikel! Die van de wekker een uurtje eerder zetten, ik had nooit verwacht dat ik als die hard uitslaper zou doen! Maar ondertussen zit het echt in mijn systeem om eerder op te staan zodat ik mijn favo blogs nog even bij langs kan gaan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik sta ook altijd een beetje vroeger op om mijn favoriete blogs te lezen hihi :-). Super leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel herkenbaar, vooral het; foto's maken van eten, gedeelte hahaha. Soms worden mijn vriendinnen en vriend er wel gek ;) En sinds ik blog bedenk ik me eigenlijk met vrijwel alles wat doe ik: 'is dit misschien leuk om later een blogpost over te schrijven?'

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel erg herkenbaar! Mensen aanspreken en foto's maken van hun spullen die ze verkopen, constant achter de pc zitten om vanalles te checken en te schrijven, bij alles wat je aanraakt denken of je er iets mee kunt doen... een blogster haar hersenen staan nooit stil!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahah heel herkenbaar. Ik maak ook echt van alles foto's, je weet maar nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, ik had je eigenlijk helemaal niet ingeschat als een kat uit de boom kijk type. Heel inspirerend dat je nu wel meer op mensen durft af te stappen. Ik heb er zelf ook nog wel eens moeite mee. Ondertussen heb ik wel geleerd om op mensen af te stappen als je "alleen" zijn, maar als mensen al in een groep staan vind ik het nog steeds heel moeilijk om daar tussen te springen. Zo van: "Hoi! Je kent me niet, maar hier ben ik!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben ook niet echt verlegen hoor.. Kijk gewoon graag altijd even om me heen voordat ik echt op iemand af durf te stappen!

   Verwijderen
 19. Sommige dingen vind ik erg leuk en herkenbaar, maar enkele dingen zou ik ook wel graag eens meemaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha, heel leuk om te lezen. Het bloggen bepaalt inderdaad wel een groot deel van je leven, ik kan ervan meespreken. Vooral het feit dat elk vrij momentje besteed wordt achter de laptop, is toch wel de grootste verandering sinds het bloggen denk ik. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hahaha, zo herkenbaar! Kan me in elk puntje wel vinden. #guilty Heel leuk bedacht mop!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel leuk en ik kan me er in een paar zeker vinden! Heel erg handig en wat leuk dat je hier een artikel aan hebt gewijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk artikel! Ik maak ook echt van iedere maaltijd 36 foto's, wat m'n vriend echt ontzettend irritant kan vinden.. Oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha super herkenbaar; vooral dat uurtje eerder opstaan. Ik word er nog steeds voor gek om verklaard 8-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk dat je dit zo op een rijtje hebt gezet kan je na gaan waar het bloggen eigenlijk allemaal goed voor is :) Vooral de mailtjes door spitten en veel foto's o.a. van eten enz maken is erg herkenbaar x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel herkenbaar, voor mij is het vooral het nadenken over nieuwe artikelen. In ieder ding zoek ik naar inspiratie voor een nieuw artikel. Vaak hoef ik er niet eens naar te zoeken, want dan komt de inspiratie op het raarste moment uit het niets op! Ik hoop zelf ook minder verlegen te worden naarmate mijn blog groter wordt..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Haha, wat dat betreft ben je de gêne echt voorbij als blogger! 100 selfies midden op de Dam, I don't care. Als er maar een leuke bij zit. Bij Bagels en Beans 30 foto's maken van de lunch uit verschillende hoeken: haha! En ja, ik sta ook een uur eerder op voor mijn blogjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel leuk om te lezen! Ik herken best wel veel dingen :) Van iedere maaltijd tien foto's maken moest ik wel een beetje om lachen haha! En dat probeer ik dan ook altijd zo snel mogelijk te doen omdat ik anders bang ben dat m'n eten koud wordt, en ik vind het altijd zo sneu als andere mensen op mij moeten wachten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, soms irriteren mensen zich wel eens aan m'n fotogedrag hoor..

   Verwijderen
 29. Leuk artikel! Gaaf dat je al die kansen krijgt voor je blog. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Onwijs leuk artikel! Typisch he, hoe zo'n onschuldige hobby kan uitgroeien tot iets wat (vaak onbewust) je leven zó erg beïnvloed! Pas als je er op terug gaat kijken realiseer je je pas hoe speciaal alles is!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk om te lezen, zo vet dat je hotels hebt mogen testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Bloggen geeft zoveel meer dan je zou denken. Vooral het op nieuwe mensen afstappen herken ik wel goed.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk artikel en erg herkenbaar vooral dat van elke beetje vrije tijd even op je blog kijken. hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw! Echt fantastisch wat jij al op 1 jaar hebt kunnen realiseren met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Haha, geweldig! Je hebt helemaal gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een super leuk artikel en leuk geschreven! Je hebt er inderdaad echt talent voor :) je mag zeker trots op jezelf zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Haha, wat een leuk artikel! Je blog ziet er erg tof uit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Echt een leuk artikel om te lezen. Ik heb nog maar pas mijn blog en ben echt benieuwd om over een jaar terug te kijken of ik ook ben veranderd. haha.
  Xx Anne
  www.anneplace.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik zet mijn wekker vaak ook eerder en alsnog word ik voor de wekker wakker haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ah wat leuk en herkenbaar! Ik heb ook echt geen tijd voor series... En mijn Nederland is ook enorm verbeterd door mijn blog, daar ben ik heel blij mee. Hoe vaker je een artikel schrijft, hoe makkelijker de zinnen er dan ook uitkomen. Ik vind het zo tof en onwerkelijk dat ik een keer ben uitgenodigd voor een hotel opening, dat had ik echt niet gedacht toen ik begon met bloggen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Super leuk om te lezen, mooi wat je allemaal al hebt bereikt. Een groot deel kan ik nog niet zeggen helaas! Maar ik blijf er voor werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een leuk en herkenbaar artikel! :) Mijn schrijftalent is ook echt verbeterd door het bloggen! En ik pak ook heel snel de laptop erbij! Voor series heb ik de laatste tijd helaas ook minder tijd. Maar bloggen is super leuk dus dat vind ik niet erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw, wat knap dat jij je wekker een uur eerder kan zetten! Al vind ik het ook altijd wel erg leuk om de dag te beginnen met blogs lezen. En dat laatste puntje herken ik ook heel erg. Zodra het kan, pak ik mijn laptop erbij om weer een nieuw artikel te schrijven óf nieuwe blogs te lezen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, heel gek maar het is écht zo dat ik mijn wekker iedere keer een uurtje eerder zet. Zo lekker ontspannend!

   Verwijderen
 44. Ja bloggen brengt veel nieuwe dingen! Maar een uurtje eerder opstaan, nee dat gaat m niet worden bij mij haha X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik zet soms ook mijn wekker een uurtje eerder om lekker blogs te lezen of alvast aan een artikel bezig te gaan. En 100 foto's maken van alles wat ik leuk vind...dat hoort er voor mij ook bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hele leuke dingen noem je! Ik vind dat er heel veel voordelen zitten aan bloggen, het maakt me echt gelukkig! En inderdaad ook minder verlegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een leuk artikel weer Denise <3 ! Ik blog natuurlijk nog niet zo lang maar ik merk nu al dat ik nóg meer foto's maak dan dat ik al deed, tot ergenis van mn vriend haha! Soms vind ik dat ook wel eens lastig, wat ik wel en niet mag delen, maar vaak krijg je op alles een leuke reactie! Ik merk ook dat ik probeer dingen minder snel negatief in te zien, ik probeer nu uit alles iets positiefs te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Fleur! Wat tof dat bloggen jou al zo veel leuks heeft opgeleverd <3

   Verwijderen
 48. Haha echt super leuk om te lezen!! Sommige dingen zijn wel herkenbaar, zoals het eten fotograferen, haha! Zulke dingen snappen alleen bloggers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Heel leuk om te lezen wat het bloggen jou allemaal gebracht heeft! Ik heb juist precies het tegenover gestelde als ik mijn eten wil fotograferen. Voordat het komt denk ik "wel even een foto maken hé", maar zodra het bord dan voor me staat denk ik "AANVALLEN!!" Op één of andere manier vergeet ik dan helemaal om een foto te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dit klinkt me af en toe ook wel bekend in de oren hoor :-)

   Verwijderen
 50. Wat een leuk artikel! Ik heb, dankzij het bloggen, echt veel leuke en lieve mensen mogen ontmoeten en ik mocht een keer gratis naar een attractiepark in België dankzij het bloggen, echt superleuk! Een hotel testen zou ik ook nog wel een keer willen doen, lijkt me héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Cindy! Dat is echt een van de leukste dingen die ik heb mogen doen <3

   Verwijderen
 51. Leuk is dat he! Wat in een jaar tijd wel niet kan veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Heel leuk om te lezen en wat knap dat je er gewoon ook eerder voor op staat! Dat gaat hem voor mij niet worden, haha! Al merk ik wel dat ik veel minder tv kijk en iedere avond achter mijn computer zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat leuk dat bloggen voor een hoop positieve dingen heeft gezorgd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Zo herkenbaar bijna alle punten wel hihi! Bloggen heeft mij ook veel positieve dingen gebracht en het wordt alleen maar leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Heel interessant om te lezen, ik hoop dat je nog veel meer leuke dingen mag doen wegens je blog! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een leuk artikel om te lezen dit zeg! Sommige dingen herken ik ook wel, hehe :D

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wauw dat je een uur eerder opstaat :).. Leuk artikel meis.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Dat vroeger opstaan om blogs te lezen en foodfoto's te nemen is zo herkenbaar. Soms durf ik ook wel eens later opblijven om blogs te lezen (zoals nu) haha! Ik vind dat je echt goed bezig bent met je blog :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Haha, wat leuk om te lezen zeg, best wel herkenbaar ook! Door het bloggen heb ik zo onwijs veel geleerd, en ben ik ook een stuk minder verlegen geworden. Al vind ik een event waar ik niemand ken altijd nog wel even afwachten hoe het zal zijn :) Tof om te lezen wat het bloggen je tot nu toe gebracht heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. haha wat herkenbaar! Heel leuk dat je er een artikel over geschreven hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Haha ik herken mezelf hierin ook al ben ik pas een beginnende blogger, maar het is zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Haha dit is zo herkenbaar, leuk artikel Denise!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Whahaha wat super leuk om te lezen!! Ik maak nu ook overal foto's van :) Maar dat is ook weer extra leuk voor later, omdat je van een situatie misschien niet zo snel foto's had gemaakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Haha, zo herkenbaar! Ik merk dat ik door het bloggen een stuk zelfverzekerder en spontaner ben geworden. En dat foto's maken, haha! Ik maak van zo'n beetje alles foto's en moet mezelf soms echt een beetje inhouden. Erg leuk en origineel artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik herken een aantal, maar no way dat ik een uurtje eerder opsta. Ik ben geen ochtendmens, dus ik ga liever in de avond een uurtje langer door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat heb ik ook, maar toch kan ik het opbrengen om soms een uurtje eerder op te staan!

   Verwijderen
 66. Hahaha herkenbaar! Uurtje eerder opstaan doe ik ook echt niet! Ik maak ook van iedere maaltijd een foto en vriendinnen beginnen gewoon nog niet met eten, want ze weten dat ik eerst foto's wil maken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wat een leuk artikel en herkenbaar! :) Mijn schrijftalent is ook wat vooruit gegaan, aloewel deze al op een goed niveau was in het middelbaar. Ik schreef toen ook al veel, vooral verhalen en dagboeken, maar sinds ik naar het buitenland ben verhuisd is de Nederlandse taal niet meer een dagelijks deel van mijn leven wat toch wel voor wat vergeetachtigheid zorgt .. Gelukkig is dat sinds mijn blog al beter :) En de wekker een uurtje vroeger zetten: hmm, maybe one day ;) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik snap helemaal wat je bedoeld, gelukkig kun je lekker Nederlandse blogjes lezen :-)

   Verwijderen
 68. Heel leuk om te lezen! Ik kan mezelf toch wel in veel punten vinden, haha :) Maar eerder opstaan? No way! Hahahaha :D

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Herkenbaar! Het is zo leuk om te zien wat je kunt bereiken met een blog. Al is het zoiets als op mensen af durven stappen. Ik ben ook een stuk minder verlegen geworden door het bloggen. Ik durf nu vaker mijn mening te geven en merk dus een groot verschil als ik in een grote groep ben. x

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Leuk om te lezen! Ik probeer ook altijd eerder op te staan, maar soms lukt me dit echt niet!!

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Leuk artikel!
  Leest als een trein :)

  xxx

  Fashiondisaster
  www.fashiondisaster.be

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Aan die hotels zal ik ook wel kunnen wennen <3 haha! Wat een mooie rij trouwens, ik vind het ook zo mooi dat bloggen zo onwijs veel mogelijkheden met zich meebrengt! Een rij waar je trots op mag zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Wat een leuk artikel! Ik durf ook te zeggen dat ik een stuk minder verlegen ben geworden en meer mensen heb ontmoet door mijn blog. Dat blijft speciaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ahhh vooral het punt van minder goede foto's van jezelf posten is onwijs herkenbaar!
  Je word for some reason iets makkelijker erin in wat je post haha

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Gaaf om te zien wat je kunt bereiken met een blog zeg! Hoop dat er nog veel fijne punten bijkomen voor je!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!