Pagina's

11 mrt 2015

Waarom blogvriendinnen zo bijzonder zijn


Er stond gister na lange tijd weer eens iets ontzettend leuks - en spannends! - op de planning: een blogdate met Justine en Emily! Ondanks dat ik Emily nog nooit gezien had, leek het alsof we elkaar al jaren kenden. We aten heerlijk tapas, bezochten wat winkels en er is geen moment een stilte gevallen. Het feit dat je zo'n klik kunt hebben, terwijl je elkaar nog nooit 'in het echt' gezien hebt vind ik ontzettend speciaal en zo bijzonder dat ik hier meteen een artikel over wilde schrijven. Blogvriendinnen zijn goud waard en vandaag leg ik je uit waarom!

Je deelt dezelfde hobby
Bloggen is een passie waar dagelijks ontzettend veel tijd in gestoken wordt. Vaak vind iemand het helemaal fantastisch óf juist helemaal niets. Het mooie aan het ontmoeten van andere bloggers is het feit dat je hier in ieder geval niet aan hoeft te twijfelen, je deelt immers precies dezelfde hobby met elkaar! Uren praten over html, onderwerpen om over te schrijven en je favoriete bloggers wordt éindelijk op prijs gesteld! Grote kans dat ze meteen begrijpen wie je met Vera Camilla en foefje bedoelt, terwijl mijn vriendinnen zonder blog me met grote ogen aan zouden kijken. Huh? Foefje?

Je weet stiekem al heel veel van elkaar
Af en toe vergeet ik wel eens dat iedereen m'n blog kan lezen en dus redelijk veel over me weet. Wanneer je een blog volgt vind ik het ontzettend leuk om de persoon achter de schermen echt 'te leren kennen'. Je bent immers op de hoogte wanneer ze een nieuwe vriend krijgen, van welke stijl ze houden en naar welk land ze op vakantie vertrekken deze zomer. Wanneer je elkaar dan in het 'echt' ontmoet is het net alsof het nooit anders geweest is. "Tuuuurlijk wist ik van je nieuwe vriend. Hallo, dat heb je me toch verteld?" Uh nee, oeps.. dat heb ik natuurlijk gelezen.

Je kunt altijd bij elkaar terecht
Even een blogdipje? Geen inspiratie voor het artikel van morgen? Ik hoef er maar een Whatsappje uit te gooien en wordt meteen van alle kanten overspoeld met leuke onderwerpen. Een probleempje achter de schermen? Wordt opgelost! Het fijne aan blogvriendinnen is dat je altijd bij ze terecht kunt. Privé of blogzaken, it doesn't matter. And that is what friends are for <3

Events zijn té gezellig
Het worden uitgenodigd voor events is natuurlijk al een voorrecht, maar het feit dat je hier héél veel andere lieve meiden ontmoet is stiekem nog veel leuker. Ik heb al meerdere malen met buikkramp in bed gelegen omdat ik zó hard gelachen heb tijdens een gezellige hotelovernachting of een productlancering. Heerlijk om over dezelfde dingen uren in een scheur te liggen en elkaar met een blik al te begrijpen!

Bij deze wil ik Justine, Emily, Dagmar en Anne even in het zonnetje zetten. Ook heb ik het altijd ontzettend gezellig met Lisanne, Sophie, Nicole, Yara en Sarah en hoop ik nog veel meer lieverds te mogen ontmoeten waarmee het zo klikt. Bedankt voor alle leuke en bijzondere momenten die we samen hebben mogen meemaken door het feit dat we simpelweg iedere dag een artikel online zetten. Jullie zijn toppers!

Heb jij ook blogvriendinnen gemaakt?

136 opmerkingen:

  1. You are so right! Het is echt bijzonder om elkaar te ontmoeten door onze blogs. Echt mega leuk en ik ben heel blij met zon lieve vriendin als jij! Gisteren was zeker voor herhaling vatbaar. <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was gister ook gewoon zó gezellig! En als kers op de taart zie ik je vandaag gewoon nóg een keer, yeey! Tot vanavond! <3

      Verwijderen
  2. Aaaah wat een prachtig artikel heb je geschreven! So true <3 Echt heel erg mooi en ik kan echt niet wachten om je morgen weer te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel lieve Dagmar! Super gezellig dat ik je morgen weer zie, ik kijk er naar uit! <3

      Verwijderen
  3. Wat een lief artikel! Het is ook gewoon een hele leuke community!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Het is inderdaad echt fijn om met blogvriendinnen te kunnen praten over je blog enzo, daar moet ik met 'normale' vriendinnen niet echt over beginnen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel, nee precies! Wanneer ik uren over een lipstick of html wil praten moet ik toch echt bij m'n blogvriendinnen zijn!

      Verwijderen
  5. Ik denk dat je voor dat iets langer moet bloggen maar ik kijk er naar uit wanneer het op mijn pad komt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah wat heb je een leuk artikel geschreven!
    Ik hoop ook jou en nog een heleboel andere eens gezellig te zien.
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een onwijs leuk artikel! Fijn dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super mooi artikel! Ik word er helemaal blij van :) Inderdaad, blogvriendinnen zijn het leukste wat er is! Nooit gedacht dat het bloggen je zoveel leuke dingen kon brengen! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel lieve Nicole! Ik hoop je snel weer te zien. Geniet er nog eventjes van in Istanbul! <3

      Verwijderen
  9. Wat een mooi artikel, je hebt helemaal gelijk! En super lief dat je mij ook nog even noemt <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Lisanne! Natuurlijk, jij bent mijn die hard reismaatje :D

      Verwijderen
  10. Bloggen brengt zoveel meer met zich mee dan alleen maar het schrijven van artikelen en fotograferen. Ik heb inmiddels ook een paar meiden mogen ontmoeten. Zo gezellig! En inderdaad je deelt een dezelfde hobby met elkaar waarbij je soms aan één woord genoeg hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja precies! Wat fijn dat jij ook al wat lieve meiden hebt ontmoet!

      Verwijderen
  11. Ik herken dit zeker, ik heb ook contact met meerdere dames en het is inderdaad zo gezellig! Wanneer kom je eens naar Eindhoven hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ah wat leuk dat je hun allemaal al hebt mogen ontmoeten! ik heb helaas nog niet zoveel bloggers mogen ontmoeten! :(

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super leuk dat je al zoveel leuke mensen hebt ontmoet & dat het daar zo mee klikt! Ik kende nog niet iedereen die noemde dus ik heb weer wat blogs te lezen :) <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat leuk dat je een kijkje bij ze gaat nemen, ze zijn toppers!

      Verwijderen
  14. Ah wat een leuk artikel! Ik snap heel goed dat jullie veel aan elkaar hebben. Erg tof om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk artikel! De bloggers die ik heb mogen ontmoeten zijn stuk voor stuk geweldig lieve meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel Denise! Super leuk om te horen dat jij ook al lieve meiden hebt ontmoet!

      Verwijderen
  16. Wat een lief en mooi artikel! Ik herken echt alle punten, zo fijn om blogvriendinnen te hebben. Met sommige van mijn blogvriendinnen ga ik zoveel om, dat ik af en toe vergeet dat ik ze dankzij het internet heb leren kennen haha. Zo bijzonder en gek eigenlijk! En ik vind het superleuk dat ik jou vanavond eindelijk ga ontmoeten! :D Tot straks!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaaah super lief, ja precies gek is dat he! Heel leuk om je vanavond eindelijk te ontmoeten, gaat vast super gezellig worden! :D

      Verwijderen
  17. Wat mooi om te zien dat je zo'n goede vriendinnen kunt ontmoeten door je passie te delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een lief en leuk artikel! Heel fijn ook dat jullie altijd bij elkaar terecht kunnen, dat is heel belangrijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een lief artikel, het is inderdaad een bijzonder vriendschap wat tussen bloggers ontstaat. Fijn dat je zoveel aan heb hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ahw wat een super lief en leuk artikel Denise! Leuk dat je gemeet hebt met Justine en Emily, en fijn dat het zo gezellig was! Hopelijk tot snel! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Marloes! Ik hoop jou ook heeeel snel te zien, dat wordt nu toch wel een keer tijd :-)

      Verwijderen
  21. Echt een heel lief en mooi artikel, Denise! Fijn dat je zulke vriendinnen hebt leren kennen dankzij het bloggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gelijk heb je! Ik ben dol op mijn blogvriendinnen. Je hebt vaak een instant klik, maar dat kan ook bijna niet anders als je dezelfde hobbies deelt

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Amen! (In het Engels) ik ben het helemaal met je eens, bloggen is daarmee ook echt te leukste hobby die er is en iedereen die je erdoor leert kennen maakt het nog leuker <3 wat een onwijs leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel Linda! Ik hoop jou ook heel snel eens in het echt te ontmoeten, gaat vast héél gezellig worden! :-)

      Verwijderen
  24. Wat leuk en lief geschreven Denise! Fijn dat je zo'n goede klik hebt met deze meiden <3!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heel leuk geschreven en zo waar! Ik vind het super om in dit blogwereldje kennis te mogen maken met andere meiden, met dezelfde hobby als ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Heel leuk dat alle bloggers zichzelf hier in herkennen!

      Verwijderen
  26. Ik heb nog niet echt bloggers vriendinnen, maar wel wat contact met meiden. Daarnaast heb ik een bloggers FB pagina voor Nederlandse bloggers.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Jaaa, het is zo leuk om een blogvriendinnetje te hebben. Mijn beste vriendinnetje is ook blogster. Dus wij weten altijd waar we het over hebben & delen alles op dat gebied.. Het is zo leuk.. Want de meeste mensen vinden bloggen maar raar... Maar zij snapt mij & dat is super leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ahhh wat een onwijs leuk en herkenbaar artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een super leuk artikel om te lezen! Heel herkenbaar ook. Ik heb helaas nog geen blogvriendinnen in het echt ontmoet, maar kijk er wel heel erg naar uit:)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. En wij hebben elkaar nog steeds iedere keer misgelopen, zo jammer. Hopelijk wel snel eem keer de kans om elkaar live te zien! Super leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik ken dit helemaal. Ik heb ook een paar meiden mogen ontmoeten door mijn blog en ik merk gewoon dat dat zo anders is dan met andere vriendinnen. Ik denk ook dat iedereen die een blog begint een eigen verhaal heeft en dit deel je met elkaar. Dat is zo mooi. Leuk artikel heb je ervan gemaakt Denise!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het is super he dat je zo leuke vriendinnen mag krijgen door je blog, die hetzelfde doen en ook jou helemaal begrijpen! Ik heb ook al wat meiden mogen ontmoeten

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik heb voor mijn gevoel wel wat blogvriendinnen gemaakt, waarvan eentje er echt uitspringt.
    Maar ik heb nog niemand in het echt ontmoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Vrienden vind je soms op onverwachte plaatsen, altijd mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Het is inderdaad echt mega leuk om mensen via het internet te leren kennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een ontzettend lief artikel. Je hebt het mooi geschreven.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik heb echt al heel fijne mensen leren kennen via mijn blog! Mensen die me echt enorm veel inspireren dus dit vind ik één van de leukste dingen aan het bloggen :) Naomi in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Lief om te lezen .
    Ik kan me wel voorstellen dat bloggen leuk is en veel mensen ontmoet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een leuk berichtje! Fijn dat jullie zo'n klik hebben. En wat grappig dat je elkaar stiekem al zo goed kent he! Have fun in the future! =)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een lief artikel! Het is inderdaad wel waar, bij 'real life' vriendinnen moet ik echt niet over blog onderwerpen beginnen, haha. x

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Heel mooi geschreven. En wat is online vriendschap toch iets mooi! Ik hoop ook dat ik in de toekomst mede bloggers kan ontmoeten, dat lijkt me superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat leuk dat je zoveel blogvriendinnen hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat leuk geschreven! Ondanks dat ik nog geen drie maanden blog, voel ik me wel al helemaal thuis in dit wereldje en inderdaad, nieuwe/andere bloggers ontmoeten, is een van de leukste dingen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuk artikel zeg <3! Ik ben het ook met je eens! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heel fijn dat je al zo'n goede vriendinnetjes hebt gevonden via het bloggen. Het bloggen brengt zoveel leuke dingen met zich mee :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. ahh leuk om te lezen. ik kan er niet van meespreken aangezien ik anoniem blog i.v.m. werk x

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat leuk! Precies als ik een uitnodiging heb voor een event lig ik op bed met griep #yeey, het is zo leuk dat je tegenwoordig makkelijk kunt "connecten" via internet en social media...
    X Charissa
    http://www.ladygoldapple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat mooi is dat he! Ik heb zeker al lieve vriendinnetjes over gehouden aan het bloggen, echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een ontzettend lief stuk zeg. Ondanks dat ik nog maar half jaar blog heb ik wel al de kracht gezien van persoonlijke ontmoetingen. Je kan daar zoveel energie uit halen en op een of andere manier lijkt het vaak wel te klikken, zo leuk. Daar ben ik dan ook echt dankbaar voor. Ik vind het dan ook echt leuk om jouw artikeltje te lezen: het plezier spat er vanaf en dat vind ik mooi. Ik hoop dat ik in de toekomst ook nog meer mooie meiden mag gaan ontmoeten en een paar zelfs vriendinnen mag noemen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een leuk artikel! Ik vind het ook altijd super leuk om met blog vriendinnen af te spreken.

    elisabethsmusthaves.com

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ahh, wat een mooi stukje dit! Ik blog nog niet zo lang, maar ik hoop binnenkort een keertje met een aantal meiden in het echt af te spreken. Het lijkt me zó tof om meiden met dezelfde interesses als vriendinnen te hebben, echt heel waardevol. (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel silvana! Dat is inderdaad gewoon ontzettend gezellig :-)

      Verwijderen
  52. Dit is zo'n leuk artikel! Ik heb altijd het gevoel dat ik mensen die ik ontmoet door het bloggen al jaren ken, je kunt zo gemakkelijk met ze lachen. De events zijn ook altijd gezellig. Veel plezier morgen, ik hoop je snel weer te zien! x

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een leuk en liefdevol artikel, ik word er helemaal blij van! Super leuk dat je ook nog vriendschappen over kunt houden aan het bloggen! Echt bijzonder ook. Ik zou het leuk vinden als bij mij zoiets zou ontwikkelen, mis het soms wel om er met iemand over te praten en tips uit te wisselen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een lief artikeltje. Ik heb eigenlijk "maar" één blogvriendin. Per toeval ontdekten we dat we tegenover elkaar woonden. Super gezellig natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat is dit een leuk en lief blogje! "Blogvriendschappen" zijn inderdaad best wel bijzonder eigenlijk. Je weet vaak al zo veel over elkaar, zonder dat je elkaar ook maar één keer in het echt hebt gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi dankjewel! Gek eigenlijk he, echt iets om over na te blijven denken!

      Verwijderen
  56. Leuk artikel en wat super lief dat je je blog vriendinnen even in het zonnetje zet!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een onwijs mooi artikel! En het is inderdaad helemaal waar, ik vind het zo leuk dat je dan wat verteld dat er gezegd word ''Ja dat weet ik al'' omdat je er over geschreven hebt of iets. :) Ik zal wel wat meer mensen willen leren kennen maar ik zou niet weten hoe, naar events ga ik nog niet en verder komt er ook niemand van mijn omgeving hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  58. So true! En ik vond het ook heel gezellig met jullie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een gezellige club!! Lijkt me heerlijk om al die meiden te kunnen ontmoeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Leuk lijstje! Altijd erg leuk om met iemand met dezelfde interesses om te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ah wat lief! Ik heb ook al een aantal hele lieve meiden ontmoet door het bloggen en het is inderdaad echt een prachtig extraatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een super leuk artikel! Heel leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wauw wat een ontzettend leuk artikel om te lezen! Je hebt helemaal gelijk haha, heb er niets meer aan toe te voegen! :)

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  64. wat een leuk stukje :)! Ik heb eigenlijk alleen nog maar een beetje mail contact gehad, het lijkt mij wel super leuk om mensen te ontmoeten die je hobby begrijpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mij lijkt het ook ideaal, medebloggers als vriendinnen, maar om de een of andere reden is het mij nog niet gelukt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Jaa klopt, ben het echt met je vier punten eens! Ik hoop echt dat ik als beginnende blogger nog vele nieuwe mensen mag ontmoeten :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!