Pagina's

7 mrt 2015

Three Things Tag - Favoriete vakantie, bloggers en gedachten


Door lieve Emily werd ik getagd voor de Three Things Tag waarin ik uitgebreid vertel over mijn favoriete bloggers, mijn mooiste vakantiebestemmingen dingen waar ik heel gelukkig van word. Ik vind het heerlijk om persoonlijk te bloggen en ach, dan kan ik deze feitjes ook makkelijk met jullie delen. Kijk je met me mee?

Drie dingen in mijn tas
Easy, dat zijn natuurlijk mijn iPhone oplader - stel je voor, je bent niet thuis en je telefoon is leeg... Niet bereikbaar zijn is geen optie! -, een lipstick om een paar keer per dag m'n lippen bij te werken en mijn OV-chipkaart. Omdat ik studeer heb ik natuurlijk mijn studentenreisproduct, waardoor ik doordeweeks gratis met het openbaar vervoer kan reizen. En echt waar, ik zou me op dit moment geen leven meer kunnen voorstellen zonder. Toen ik afgelopen week per ongeluk mijn OV op school liet liggen kreeg ik ook meteen weer het besef hoé duur het eigenlijk echt is. Voor een enkeltje met de trein betaal je al snel meer dan tien euro..!

Drie dingen op mijn bureau
Hm, het is dat er op m'n kamer op dit moment nog een bureau staat maar eigenlijk dient deze vooral als opslagplaats en maak ik er nooit 'echt' gebruik van. Op mijn bureau staan véél te veel spullen en vooral make-up, huidverzorgingsproducten en parfum waar op dit moment even nergens anders plaats voor is. Als ik dan toch iets moet noemen: een lieve foto met m'n zusjes, lot's of products en kleding. Veel kleding.

Drie favoriete meubels in huis
Aangezien ik nog thuis woon heb ik nog niet helemaal de mogelijkheid gehad om heel het huis in m'n eigen smaak in te richten. Natuurlijk heb ik een eigen slaapkamer - die groot is, ik mag niet klagen! - en hiermee mag ik doen en laten wat ik wil. Mijn favoriete meubel is absoluut mijn mooie grote boxspring bed. Iedere keer wanneer ik in een ander bed lig verlang ik naar die van mij, hij ligt simpelweg gewoon écht het aller lekkerst. Ook ben ik verliefd op mijn nieuwe kast van Ikea, zo'n grote met schuifdeuren waar ik mijn enorme berg kleding, schoenen en tassen in kwijt kan. Mijn derde favoriete meubel is niet echt een meubel, maar ik ben nog steeds ontzettend blij met de Ikea plankjes, waar ik mijn enorme parfumcollectie op uitgestald heb.

Drie favoriete fruitsoorten
Sinds ik weer gezond aan het eten ben hoort fruit zéker bij mijn dagelijkse voeding. Iedere dag eet ik yoghurt met daarin druiven of bessen of een banaan en wanneer het aardbeienseizoen weer geopend is ben ik dolgelukkig!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Lastig, ik lees iedere dag namelijk bijna 80(!) blogs en ja... dat is af en toe best wat tijdrovend. Toch kijk ik iedere dag om 12:00 uur en 17:00 uur weer uit naar de blogs van Annemerel, is de eerste die ik aanklik in mijn Bloglovin' lijstje Anne - begint natuurlijk ook met de A! - en kan ik de artikelen van Jennie echt geen dag missen.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
'Wat zal ik eens gaan doen met koningsdag?' 'Oh my, is Zuid-Afrika wel een goed idee om naar toe te gaan aangezien ik een fobie heb voor insecten?' 'Wel of geen sushi vandaag?' Hm, zoals je wellicht wel merkt ben ik vandaag de hele dag vrij en typ ik dit artikel in een heerlijke comfi outfit inclusief enorme knot op m'n hoofd. Veel zin om diepgaand na te denken heb ik niet, waardoor mijn hersenspinsels vandaag erg oppervlakkig zijn en toch echt een beetje te maken hebben met luxeproblemen. Dit is overigens doordeweeks héél anders wanneer ik met een gestrest lichaam op school mijn laatste project een uur van te voren probeer af te ronden..

Drie favoriete sporten
Sinds kort weet ik weer wat sporten is, maar tot twee weken geleden had je mij deze vraag echt niet kunnen stellen. Twee jaar geleden stopte ik met tennis na twaalf jaar een aantal keer in de week op de baan te hebben gestaan. Ook was hockey niet meer wat het voor mij ooit geweest was en besloot ik om maar gewoon 'even' helemaal niets meer te doen. Even ja... dat was het plan, maar dit mondde helaas uit in een veel te lange pauze waarin mijn conditie zó verslechterd was dat ik na een trap omhoog minstens een half uur nodig had om op adem te komen. Toch blijven mijn favoriete sporten tennis en hockey en om nog een derde te noemen: skeeleren. Want dat is waar ik me tegenwoordig weer lekker mee bezighoud!

Drie dingen waar ik gelukkig van word
Gezellige dingen doen met m'n vriendinnen en familie, het zonnetje die op m'n blote huid schijnt en een ellenlange to-do list helemaal voltooid hebben.

Drie vakantiebestemmingen
Zo lastig deze vraag.. Ik ben verwend wat betreft reizen en heb mijn ultieme droomreizen al gemaakt - New York, Thailand, West-Amerika -, maar aangezien de zomer er weer aankomt zit ik weer met m'n neus in de reisgidsen. Dit jaar wordt het óf Oost-Amerika, óf Zuid-Afrika óf een leuke trip in Europa. Het blijft spannend waar we uiteindelijk voor gaan, het is allemaal zo verschillend!

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
Dit jaar wil ik in ieder geval weer een mooie reis maken, reizen is iets waar ik zo erg naar uit kan kijken en gelukkig zit ik in een luxe positie waarin dit ook mogelijk is, iets wat ik me ook iedere keer besef. Verder hoop ik dat ik het gezonde eetpatroon kan vasthouden en mezelf steeds fitter ga voelen én nog meer ga groeien wat betreft m'n blog. Ik ben een perfectionist en in mijn ogen kan altijd alles beter :-)

Welke dingen wil jij dit jaar doen?

44 opmerkingen:

  1. Leuk ingevulde tag Denise <3 Spannend dat je nog aan het uitzoeken bent waarnaar je op vakantie gaat, maar het wordt hoe dan ook vast fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Svenja! Inderdaad, het maakt niet uit wat het uiteindelijk wordt! <3

      Verwijderen
  2. Wow, wat goed dat het ov gratis is in Nederland als je student bent. Dit is in België niet het geval. Haha, mijn bureau is op dit moment ook een opslagplaats van vanalles en nog wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah herkenbaar. Mijn bureau staat er ook meer voor de sier en als opslag dan dat ik m echt gebruik haha. Leuk ingevuld <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk ingevuld! Een mooie reis maken heel tof! Oost Amerika en Zuid-Afrika lijken me beide heel erg gaaf! Zeker in Zuid-Afrika op safari lijkt me zo onwijs bijzonder om mee te maken<3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Esther! Ja he, het is echt een super unieke ervaring lijkt me!

      Verwijderen
  5. Hele leuke tag! Leuk om te lezen ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je de tag leuk ingevuld <3! Ik zou dit jaar ook wel weer een mooie reis willen maken. En het sporten en gezond eten wil ik ook echt vol gaan houden, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk om jou weer een stukje beter te leren kennen Denise! De reizen die je al hebt gemaakt, daar kan ik u tegen zeggen :) en hoe jij jou bureau gebruik klinkt heel herkenbaar voor een paar jaar terug haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha erg he, het is gewoon meer een opslagplaats dan een bureau... oeps!

      Verwijderen
  8. Wat heb je de tag leuk ingevuld! Haha, mijn bureau ligt ook helemaal vol met kleding. Nu ik dit lees bedenk ik me dat ik hem ook wel eens mag gaan opruimen, haha. Die reizen klinken alle drie ook geweldig. Zuid-Afrika lijkt me heel vet om mee te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Madeleine! Haha, volgens mij komt dat bij heel veel mensen herkenbaar voor!

      Verwijderen
  9. Ik kende deze tag nog helemaal niet, maar hij is heel leuk en je hebt ook top ingevuld. Ik heb ook zo'n grote Ikea kast met twee grote schuifdeuren. De deuren zijn spiegels, dus dat is ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tag! En je noemt ook zeker leuke blogs! En wat een random dingen waar je aan denkt hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oost-Amerika is echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil dolgraag op vakantie kunnen, maar dat gaat waarschijnlijk weer niet. Mn spaarrekening loopt leeg door rekeningen, veel medicatie & studeren en dat met een uitkering. Werkt niet. Dus ik zou een gat in de lucht springen als ik überhaupt weer eens weg kon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat jammer :( Ik hoop dat je snel weer de mogelijkheid krijgt!

      Verwijderen
  13. Leuke lijst. Echt respect dat jij iedere dag zo trouw al die blogs leest en er dan ook nog vaak een reactie op achterlaat. Heel knap, want dat kost mij echt veel en veel teveel tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke tag! Meestal vind ik artikeltjes ivm een tag veel te langdradig maar deze van jou las ik geboeid aan 1 stuk door! Echt leuk hoe leuke en vlotte artikeltjes je schrijft. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Kelsey! Super super lief en bedankt voor je complimenten <3

      Verwijderen
  15. Herkenbaar haha! Leuke tag is dit, ik ga hem binnenkort ook doen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke tag! Ik denk dat ik deze tag ook binnenkort ga invullen. Dan leren mijn lezers mij ook iets beter kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik dacht dat ik een reactie had geplaatst, maar zie hem niet terug. Dus nogmaals: jee, wat leuk dat je hem hebt ingevuld! En wat heb je al veel toffe reizen gemaakt zeg <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat stom, ik zal eens even gaan kijken bij de spam! Hihi <3

      Verwijderen
  18. Ik vind dit zo'n leuke en random tag! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je kamer! Of staat er al een roomtour online van vóór de tijd dat ik je begon met volgen, dat kan natuurlijk ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel! Nee, die staat nog niet online. Misschien dat ik 'm binnenkort eens doe!

      Verwijderen
  19. Leuke tag! Ik heb eigenlijk nooit mijn oplader in mijn tas.. haha! Ik ga even een kijkje nemen op de blogs die je hebt genoemd. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw 80 blogs! Ik volg er ook veel, maar ik denk niet dat het 80 is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat heb je hem leuk ingevuld! Nu ik geen OV meer heb door zelfstudie weet ik inderdaad hoe duur het is. Zo jammer dat ik niet meer gratis kan reizen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!