Pagina's

28 mrt 2015

En wie ben jij nu eigenlijk? Tell me everything!


Inmiddels staat de Bloglovin' teller al weer bijna op 1000 volgers(!) en is het de hoogste tijd om jullie beter te leren kennen. Al bijna een jaar lang gooi ik veel details over mijn leven online en merk ik dat m'n lezers steeds meer over me te weten komen. Maar wie ben jij nu eigenlijk? Heb jij zelf ook een blog en waar schrijf je dan over? I want to know more about you!

Interactie met mijn bezoekers vind ik absoluut één van de belangrijkste dingen wat betreft bloggen en ik ben dan ook stiekem best een beetje trots dat ik de tijd weet te vinden om op iedere reactie een gepast antwoord te geven. Al is het maar een lief bedankje, jullie moeten weten dat ik álle reacties iedere dag met een big smile en een glimlach lees. 

In de elf maanden dat ik op dit moment blog ben ik met iedere reactie, like of mail onwijs blij. Ik had nooit gedacht dat zo veel mensen het leuk zouden vinden om mijn dagelijkse verhalen te lezen, iets waar ik me nog steeds iedere dag om kan verbazen. In de afgelopen tijd heb ik veel berichtjes gehad van bloggers die net begonnen waren en mijn blog al een tijdje volgde. Super leuk, ik ben zo benieuwd hoe het nu met jullie gaat! Ook krijg ik af en toe anonieme reacties of leuke berichten van volgers, die zelf niet bloggen. Stiekem toch wel héél speciaal. 

Nu weet ik dat er dagelijks ongelofelijk veel mensen zijn die geen reactie achterlaten, maar wél mijn artikelen lezen. Wie zijn jullie? En hebben jullie zelf ook een blog? Wat zijn jullie hobby's en waar komen jullie vandaan? Hoe heb je mijn blog eigenlijk gevonden? Ik zou mijn volgers ontzettend graag wat beter willen leren kennen, dus... Spam er vandaag lekker ongegeneerd op los en vertel alles wat ik écht van jou moet weten! Stiekem kan mijn Bloglovin' lijst ook wel een paar frisse nieuwe blogs gebruiken, maar ik ben juist ook héél benieuwd naar de volgers zonder blog. Who are you?

Liefs, 
Denise

83 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik ben Sophie, 18 jaar uit het altijd gezellige Brabant.Ik studeer ondertussen al bijna twee jaar op het HBO. Daarbij blog ik op www.demooistesteraandehemel.nl

    Mijn blog is voor mij een online dagboek.Ik neem jullie mee naar de hoogste toppen in mijn leven en sleur jullie mee naar de diepe dalen. De diepe dalen zijn gekomen door het een gebeurtenis van een jaar geleden. Toch probeer ik alles om te zetten in wat positiefs en neem ik jou hierin mee. Geen blog vol gezeur dus. Samen opzoek naar geluk op alle mogelijke manieren! Als je van persoonlijke artikelen (en lijstjes) houdt dan zie ik je heel graag terug op mijn blog, tot zo!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat gezellig, nog een Brabander! Wat een onwijs mooi doel heb jij <3

      Verwijderen
  2. Wat leuk! Ik ben Laura, 17 jaar en zit nu in Havo 5. Hierna wil ik voeding en diëtetiek gaan studeren in Nijmegen, maar dan moet ik eerst nog door de decentrale selectie komen. Ik blog op www.lifebeautystyle.blogspot.nl over simpelweg alles wat ik wil delen. Vaak is het wel beauty gerelateerd. Ik volg je nu al best een tijdje en volgens mij ben ik via een andere blog hier terecht gekomen. Je blogposts vond ik zo leuk dat ik je ben begonnen te volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Ik ben Laura, 17 jaar en zit nu in Havo 5. Hierna wil ik voeding en diëtetiek gaan studeren in Nijmegen, maar dan moet ik eerst nog door de decentrale selectie komen. Ik blog op www.lifebeautystyle.blogspot.nl over simpelweg alles wat ik wil delen. Vaak is het wel beauty gerelateerd. Ik volg je nu al best een tijdje en volgens mij ben ik via een andere blog hier terecht gekomen. Je blogposts vond ik zo leuk dat ik je ben begonnen te volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hahaha, wat een leuk idee! Ik ben Esther, 17 jaar en kom uit Limburg. Ik blog op EstherNewsFlits over alles wat ik leuk vind, maar schrijf met name persoonlijke, fashion en food artikelen. Ik zit momenteel in een soort van tussenjaar, maar wil in september aan de opleiding CMD gaan beginnen. (en aangezien ik zo met studies bezig ben: hoe bevalt jouw opleiding eigenlijk? weet je zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt?) Oh, en ik hou van sporten, eten en blogs bezoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt wat betreft mijn studie! Vind communicatie ontzettend leuk, ik kan er lekker schrijven en heb er ook nog eens het bloggen door ontdekt!

      Verwijderen
  5. Leuk mop! Jij kent me ofcourse, maar anderen wellicht niet.. Ik ben Justine, 20 jaar en woon in Brabant. Ik ben een van je volgers die ook blogt, namelijk op www.mycupofcare.nl Daarnaast houd ik ervan om te sporten; fitness, hoolahoop, body balance en hardlopen. Verder reis ik graag, doe ik veel leuke en nieuwe dingen. Zo ga ik vandaag bijvoorbeeld een prison escape doen, zo gaaf! Ben echt mega benieuwd :D zulke dingen maken het leven net een beetje extra spannend denk ik. Anyway, fijn weekend <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk ! Ik ben Yvette en 25 jaar oud . Ik ben dol op auto's en studeer ook voor autoverkoper :)
    Zelf werk ik bij opel en loop ik stage bij seat .
    Verder vind ik het ook leuk om blogs te lezen uiteraard . Eerst had ik niks met beauty en fashion maar sinds een jaar interesseert het me steeds meer :D
    Ik ben via andere blogs bij de jouwe gekomen :)
    Zelf heb ik geen blog trouwens .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een super toffe studie, dat hoor je niet vaak! Tof dat je zo veel blogs volgt terwijl je zelf niet blogt, echt heel leuk! <33

      Verwijderen
  7. Hihi wat fijn dat we ons mogen voorstellen! Ik ben Pauline, ben 24 jaar en kom uit België. Ik studeer voor vertaler Frans-Engels en heb ook een blog. Dit is 'm: http://fairygodmotherr.blogspot.be . Het is een lifestyleblog waar ik over alles en nog wat schrijf, zo een beetje alles waar ik van hou dus. Dat is dan fashion, beauty, reizen en ga zo maar door. Ik blog supergraag en zou er nog heel erg lang mee willen doorgaan. Het is mijn favoriete hobby! Naast bloggen shop ik ook erg graag en ga ik graag uit eten. Vooral sushi kan me bekoren! Mmm... :D Jouw blog heb ik denk ik gevonden via een reactie van jou op een andere blog. Ik volg je ook via Facebook en Instagram. Mij vind je er onder fairygodmotherr , mocht je benieuwd zijn wie ik ben. Zo, ik ga je laten en wens je een prettig weekend toe, Denise.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah jou ken ik wel, super leuke reacties laat je altijd achter! En natuurlijk ga ik meteen bij jou kijken! <33

      Verwijderen
  8. Leuk dat je je lezers, wil leren kennen! Ik ben Renate, 18 jaar en ga bijna mijn Vwo examens maken. Ik blog over wat me bezig houdt. Niet alleen persoonlijk, maar ook juist over alles wat ik leuk vind dus al mijn hobby's zijn ook op mijn blog terug te vinden.
    Ik ben op je blog gekomen via andere blogs en volg je nu ook een tijdje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk idee! :-) Ik ben Renske, 24 lentes jong en kom uit een dorpje in de Achterhoek. Mijn blog staat nog duidelijk in de kinderschoenen. Ik ben namelijk pas sinds begin maart aan het bloggen op http://montevie.wordpress.com. Er staan nog veel artikelen te popelen om online te komen! Ik blog eigenlijk over alles wat mij bezig houdt en wat ik leuk vind om te delen. Oftewel, echt een persoonlijke blog. Alhoewel die persoonlijkheid er nog wel wat meer in terug mag komen (wordt aan gewerkt!). ;-) Ik weet eigenlijk niet hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen. Volgens mij via reacties bij een andere blog. Enjoy your weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Renske! Wat knap dat je al zo ver bent terwijl je pas een maandje blogt, wauw! Je doet het super goed! <3

      Verwijderen
  10. Wat leuk dat je zo geïnteresseerd bent in je volgers, al kan ik me dat helemaal voorstellen. Ik ben Laura, 20 jaar en ik woon in Tilburg in een prachtige studio. Ook studeer ik (net als jij, grappig) in Tilburg aan de universiteit. Sinds twee maanden blog ik nu op www.itslaux.nl (sinds gisteren een eigen domein), en het leukste vind ik nog wel de interactie die je hebt met de bezoekers. Ik blog eigenlijk over vanalles, maar mijn leven, beauty en andere meidendingen staan toch wel centraal. Jouw blog volgde ik eigenlijk al ver voordat ik zelf ben begonnen met bloggen. En nog steeds vind ik hem hartstikke leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind niets leuker dan jullie ook leren kennen! Aaah ik studeer inderdaad in Tilburg, super leuk! Wat een heerlijk artikel heb je onlangs geschreven over 'tijd voor bloggen'!

      Verwijderen
  11. Leuk! Ik ben Emmelien, ik ben 16 en woon in België. Op mijn persoonlijke blog www.femmelien.blogspot.com schrijf ik over fashion, beauty en lifestyle. Daarbij maak ik af en toe ook leuke DIY's! Het zou erg fijn zijn als je eens een kijkje zou willen nemen op m'n blog! Ik vind jouw blog trouwens helemaal geweldig! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben Kim, 19 jaar en een vrolijke maar verlegen meid. Drie jaar geleden zijn we erachter gekomen dat ik een sociale angststoornis heb. Door mijn stoornis kan ik niet werken of naar school. Ik doe nu een thuisstudie Pedagogisch medewerker. Ik vind het leuk om mij in te zetten voor mijn blog en werk er daarom ook vaak aan. Mijn droom is om van mijn hobby mijn beroep te maken. Dagelijks blog ik op http://dailybreakfast.nl, mijn persoonlijke life blog waar ik jullie meeneem in mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat stoer dat je daar zo open over bent! Je hebt echt een super leuke blog!

      Verwijderen
  13. Ik kwam via een andere blog op jouw blog terecht en ik ken je blog nog niet heel erg lang, maar hij ziet er echt super leuk uit! Ik ben Milou en ik blog (nu ongeveer 3 maanden) op www.happinessisyourway.blogspot.nl en daarop schrijf ik over alles wat mij happy maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk dat je deze kans geeft!
    Ik ben net begonnen met mijn blog op https://lethologicamadness.wordpress.com/ Ik blog over films, boeken en steden of restaurantjes waar ik ben geweest. Daarnaast zit er ook een persoonlijke touch aan mijn blog.
    Volgens mij ben ik via een andere blog op jouw blog gekomen, dus ik volg je nog niet zo lang.
    Ik vind het heel leuk dat je benieuwd ben naar je volgers!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super leuk idee! Ik kwam lang geleden (in de zomer geloof ik) op je blog terecht via een comment die je op een andere blog had geplaatst en volgens mij heb ik sindsdien bijna alle artikelen gelezen! Ik ben Anna, volgende maand word ik 20 en sinds twee jaar blog ik op www.annajirina.blogspot.com Er waren wat periodes dat ik minder tijd had, maar nu probeer ik het bloggen weer op te pakken want ik ben echt dol op fotograferen en schrijven <3 En oh ja, bij de opening van Suite Novotel Den Haag hebben we elkaar natuurlijk al eventjes gezien! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Anna! Jaaa, natuurlijk weet ik wie je bent. Super leuke blog!

      Verwijderen
  16. Hoi mij ken je inmiddels wel denk ik :) Ik heb je zien groeien eigenlijk, je doet het super goed! Ik ben 20 jaar en ik blog zelf op www.gekopmakeup.nl en mijn artikelen gaan over beauty, fashion en lifestyle. Elke dag komt er een nieuw artikel online, waarbij ik de onderwerpen af wissel! Liefs Mariëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk idee haha. Ik ben Annelot, 18 jaar en ben afgelopen jaar een student geworden aan de academie voor verpleegkunde in Groningen.

    Mijn blog gaat puur over wat mij interesseert en wat ik leuk vind om over te schrijven. Onderwerpen zoals angst, stress en mindfulness zul je ook vinden op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey! Super leuk dat je het doet en wat leuk dat je in zo'n korte tijd enorm bent gegroeid. Ik ben Alexa, 21 jaartjes jong en doe een zelfstudie. Zelf blog ik ook zoals je waarschijnlijk wel uit ik heb een eigen lifestyle blog maar er komt de laatste tijd ook veel vaker outfit foto's online. Mijn blog is in vergelijking met jou de helft gegroeid in een jaar maar dat maakt me zeker niet minder trots!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Alexa! Jou blog ken ik natuurijk al een tijdje, je kunt zeker trots zijn op jezelf!

      Verwijderen
  19. Leuk! Mijn naam is Anouk en Verrassend Genoeg is mijn lifestyle blog over alles wat het leven leuker maakt. Lekker (en gezond) eten, mode, reizen en meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Alles? Echt? Ik ben niet erg kort van stof hoor ;)

    Laura, 33 jaar (help, oud!), woonachtig in Almere met vriendlief (39) en golden retriever (1,5 jaar). Vanaf komende woensdag werkzaam als online content marketeer bij een reisorganisatie na jaren bij Sanoma te hebben gewerkt. Naast mijn werk heb ik een fotografiebedrijf (Perfect Portret) en twee blogs (Like & Love it en Blogaholic). En ja, ik houd nog tijd over om te eten en te slapen. En ik heb ook nog hobby's: shoppen, sauna, uit eten gaan, wandelen met de hond, lezen, Netflix. Oh ja, en ik heb altijd tijd tekort.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah een golden retriever, echt de leukste en liefste honden van allemaal! Super tof dat je bij Sanoma gewerkt hebt, ik zit er aan te denken om hier mijn stage te gaan lopen!

      Verwijderen
  21. Wat een leuk idee! :) Altijd fijn om de persoon achter de reacties te leren kennen :)
    Ik ben Natasa, 22 jaar en woon sinds 2012 in Montenegro (vroegere woonplaats: Antwerpen, BE). Ik heb mijn eigen blog, "Time to live" en ben een nieuwe vis in de zee (sinds januari). Ik blog over alles wat mij aanspreekt, een indruk achter laat of iets waarvan ik vindt dat ik het met de wereld moet delen: Fashion advies, persoonlijke verhalen, boekreviews en meer. Ik heb je blog gevonden door suggesties van Bloglovin' en sindsdien ben ik een stiekeme volger :) Nog veel succes met je bloggen en proficiat met je 1000 volgers! :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen
  22. 1000 volgers wauw hoe heb je dat gedaan ? Mijn bezoekers gaan ook super alleen mijn bloglovin is in vergelijking best zielig haha ! Ik ben Lesley trouwens ! 22 jaar oud en kom uit Dordrecht, ik heb al een tijdje een blog maar was me inspiratie kwijt, een paar weken geleden begon ik overnieuw ! Met een super leuk team en een hele nieuwe blog! Op mijn blog komt echt van alles voorbij, er staan gezonde recepten op en sport tips, er is een visagiste die allemaal trucjes deeld met jullie en zelfs een psygologe ! Zelf schrijf ik echt over alles ! Ik neem mensen mee in mijn leven als model en schrijf ook over persoonlijke dingen, er is echt voor iedereen wat leuks te vinden ! Ik vind jou blog ook erg leuk en ga je zeker volgen ! Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah, geduld is een schone zaak :-)! Wat ontzettend leuk, ik ga meteen een kijkje nemen!

      Verwijderen
  23. He meid, ik ben Claudia maar we hebben elkaar wel eens ontmoet bij een Primark opening. Ik blog op Vintagirie over streetstyle, fashion en haar. In de rest van mijn tijd studeer ik geneeskunde en probeer ik te sporten. Zo zit ik bij het voetbalteam van ons jaar, echt super leuk. En ik ben natuurlijk dol op bloggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi! Ik ben Evelien. Ik ben 17 jaar en studente communicatie. Ik blog vooral feelgood lijstjes, zoals ik ze graag noem: tips, herkenbare situaties en diys! Neem zeker eens een kijkje op www.evelienswereld.nl!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk dat je ook communicatie studeert, bevalt het? Ik ga meteen een kijkje nemen!

      Verwijderen
  25. Hooooi :) Ik ben Laura en woon in Maastricht. Na wat enige uitloop, ben ik dit jaar begonnen met mijn Master Biomedical Sciences. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn stage naar baarmoederhalskanker.
    Tussendoor ben ik bezig met bloggen en andere blogs lezen ;) Sporten staat bij mij niet in het woordenboek, omdat ik problemen met mijn heupen heb helaas...

    BeantwoordenVerwijderen
  26. He, ben jij nog maar zo ''kort'' bezig!? Ik dacht dat jij al super lang aan het bloggen was hihi (wat trouwens echt een compliment is hoor)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat veel volgers in zo'n korte tijd! Ik reageer hier regelmatig dus mijn blog ken je vast al wel :-) Ik bezoek je blog graag omwille van de mooie vormgeving, leuke artikels en mooie foto's. En verder over mij: nagellak verslaafd, crazy cat lady en ik run een webshop :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wauw, bijna 1000 volgers binnen een jaar, dat doe je geweldig Denise! Ik ben Cindy en ik woon in de stad waar je studeert en ik ben geboren in je woonplaats. Maar dat wist je allemaal al. Ik blog ook, op http://www.sunshinecin.nl kan je dagelijks een artikel vinden over wat ik leuk vind en wat ik meemaak: Fashion, health, persoonlijke artikelen, beauty, travel.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat leuk! Ik volg je al een hele tijd en vind het zo leuk dat je door artikels en persoonlijke dingen meer te weten komt over die persoon. Ik ben dus Charlotte, 18 jaar en doe de opleiding schoonheidsspecialiste. Mijn hobby's zijn natuurlijk aan mijn blog werken, afspreken met vriendinnen, winkelen en uitgaan. Ook heb ik een bijbaantje bij een supermarkt en heb ik een eigen salon waar ik behandelingen doe :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat een lief compliment, dankjewel Charlotte! Super leuk dat je schoonheidsspecialiste doet, daar heb ik ook nog een hele tijd over getwijfeld. Heb je ook een blog?

      Verwijderen
    2. Aaaah dúh, ik volg jou namelijk al héél lang <3

      Verwijderen
  30. Wat goed dat je al zoveel volgers hebt! Ik ben Lisa en ik ben 14-jaar. Ik blog over vooral over lifestyle. Macarons vind ik het meest perfecte eten, ik ben geobsedeerd met Londen en ik hou ook van koken&bakken. Even een paar random feitjes. Het liefst kijk ik elke minuut op Pinterest en ik ben dol op quotes. Mijn blog heet www.xlovelyworldx.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, nog maar 14 jaar en al zó ver? Wat knap! Super leuke blog!

      Verwijderen
  31. Wat leuk dat je dit doet! Ik ben Anne (of Anna, je mag kiezen wat je leuker vindt ;-)) en heb een modeblog genaamd www.fashionanna.com. Het is echt heel leuk om te doen en ik houd natuurlijk ook echt ontzettend veel van mode haha. Ook zit ik dag en nacht op YouTube om de meest random filmpjes te kijken. Later wil ik een groot modebedrijf opzetten, dat zou gaaf zijn! :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, wat lief dat ik mag kiezen! Wat heb je een mooi doel, een groot modebedrijf zou zó gaaf zijn inderdaad!

      Verwijderen
  32. Ik weet niet eens meer hoe ik bij jou blog kwam, maar ik vond het meteen zo leuk dat ik je ben gaan volgen. Ik lees je artikelen graag en ben dol op je foto's. ook al reageer ik niet veel, ik lees ze wel. En ik ben Laura, eigenaresse van Wellnewss. Een blog waar van alles te lezen is over wellness. Ik blog nu een half jaartje en ben nog maar een "kleine blogster". Leuk om ook van de rest te lezen wie wie is:) xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een ontzettend lief compliment Laura! Ik zie je reacties vaak voorbij komen, ik herken je meteen! Ga meteen even een kijkje nemen! <3

      Verwijderen
  33. Whoehoe bijna de 1000 volgers behaald! Wat leuk dat we mogen spammen, ik vind het ook altijd leuk om andere bloggers beter te leren kennen.

    Ik zal me ook even voorstellen. Ik ben Maureen, 22 jaar en kom uit Twente. Ik heb momenteel een tussenjaar omdat ik gestopt ben met mijn opleiding Communicatie. Maar ik begin in September met de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ook heb ik al een diploma mediavormgeving op zak.

    Sinds 1 januari blog ik op http://www.captualize.nl!
    Mijn persoonlijke "life"blog waar ik blog over verschillende onderwerpen die mij aanspreken. Voornamelijk beauty, fashion en lifestyle gerelateerde artikelen. Met nadruk op lifestyle, want dat is toch wel het hoofdonderwerp van mijn blog. Enkele voorbeelden van onderwerpen die mijn aanspreken zijn: interieur, lifestyle, beauty, films & series, tips, lijstjes, reviews en persoonlijke artikelen.

    Zou het heel leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen en een reactie achter laten. Uiteraard kan je mij ook volgen op social media onder de naam captualize.

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Maureen! Super leuke reacties plaats je altijd, ik herken je meteen haha! Wauw, pas op 1 januari begonnen? Wat doe je het goed!

      Verwijderen
  34. Super leuk Denise! Ik ben Fleur, 19 en woon in het heerlijke Zeeland! Ik volg de opleiding verpleeg-, en verloskunde, en mijn droom is om later een eigen verloskundepraktijk te hebben! Daarnaast blog ik op beautifulyoubyfleur.wordpress.com. Hier komt, omdat ik nog niet lang bezig ben, twee keer in de week een artikel online. Op die manier weet ik dat het te combineren is met mijn studie en de artikelen van goede kwaliteit zijn. Ik probeer artikelen zoveel mogelijk te variëren, zodat het geen saaie boel wordt. Volgens mij heb ik jouw blog ontdekt toen je mij ging volgen op Instagram, hihi! Keep going <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super dat je al twee keer in de week iets post, aangezien je het zo druk hebt! Super leuk, ik volg je inderdaad op Instagram!

      Verwijderen
  35. Wat leuk! Ik ben Denise ( Hoi naamgenootje!) en ik ben 19 jaar. Ik doe een opleiding tot jeugdhulpverlener en mijn passie is om mensen te helpen. Daarnaast is bloggen ook een grote passie van me. En dat doe ik nu ongeveer 14 maanden. Sinds eind Mei vorig jaar ben ik samen gaan bloggen met een vriendin op www.blogbydeslie.nl. We bloggen over alles wat ons bezighoudt. Van de mooiste lipsticks tot de meest ontroerende verhalen. <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een ontzettend mooi doel heb je, mensen helpen is fantastisch!

      Verwijderen
  36. Wat leuk zeg! Lief dat je dit doet <3. Mij ken je natuurlijk al een beetje hehe. Ik ben Kim, 18 jaar en HBO-V student. Bloggen vind ik heerlijk om te doen in mijn vrije tijd :D. Daarnaast dans ik in een dansteam, waar wedstrijden mee doen en andere leuke optredens. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah ja, ik volg je blog nu al dik een half jaar en vind dat jet het onwijs goed doet! <3

      Verwijderen
  37. Lieve Denise, wauw wauw wauw. Elf maanden en dan al zo ver, ik ken je blog sinds de zomervakantie en ik heb je zo zien groeien en je verdient de bijna 1000 volgers want je bent zo lief en je blog is te leuk en zo fijn om elke dag weer te lezen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Je hebt echt zoveel bereikt, echt wauw! Ik blog nu een jaartje op http://www.artisticstateofmind.nl Ik ben Eilish, 21 jaar en student Communicatie aan de HZ University of Applied Science in Vlissingen. Ik neig ook steeds meer naar een persoonlijke lifestyleblog en dat bevalt me goed! Ik heb nóg lang niet zoveel volgers als jij, maar je bent een groot voorbeeld

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wow bijna 1000, gaat hard! Die ga je vast snel halen :) En leuk idee dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi, ik ben Brittany. Ik ben een 20 jarig Amerikaans meisje die echt een passie heeft voor bloggen. Toen ik acht was verhuisde ik vanuit Amerika naar Nederland. Mijn leven was vanaf dat moment echt drastisch veranderd. Ik heb er nu gelukkig vrede mij en heb het nu erg naar mijn zin hier in Nederland. Dansen is iets wat ik al heel mijn leven met veel liefde doe en heb daarom besloten om van mijn hobby mijn carrière te maken. Ik zit nu in mijn laatste jaar van een vier jarige dansopleiding en wil hierna heel graag danslerares worden. Nu kan dit misschien even op stop gezet worden aangezien ik laatst een contract hebt getekend bij Disney, ik vind het super spannend en ben vooral zenuwachtig! In mijn eerste jaar van mijn dansopleiding ontmoetten ik mijn lieve vriend genaamd Nick. Wij zijn al sinds 28 November 2011 heel gelukkig bij elkaar. Op mijn blog vertel ik graag over mijn persoonlijke leven maar natuurlijk niet to much. Ook ik houdt van mijn privacy! Dagelijks om 6:00 uur komen mijn artikelen online op mijn blog www.brittanyelizabeth.nl waar ik sinds kort weer met heel erg veel plezier op blog!

    liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hey Denise, ik heb eigenlijk net je blog ontdekt door Belessa.nl! Ik ben Jana, 22 jaar en ik heb een beautyblog: https://beautybyjana.wordpress.com/. Ik woon in België, niet ver van Gent en studeer daar ook! Ik studeer Toegepaste Taalkunde: Duits en Engels :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik heb je blog pas vandaag ontdekt via Bloglovin' - je volgde mij, dus toen ben ik jou ook maar even gaan bekijken, haha. Ik ben Vivian, 20 jaar en blogger op www.viviansvocabulaire.nl. Ik woon in Rotterdam, ben docent Nederlands in opleiding en heel erg gek op lezen, schrijven, bloggen en series!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Oh, spammen, altijd leuk! Mijn naam is Kelsey en ik ben een (beginnende) blogger uit België. Ik ben gek op mode, beauty en sport. Daarover gaan de meeste artikeltjes op mijn blog dan ook. Afgewisseld met persoonlijke artikeltjes. xoxo Kelsey www.newyorkblossom.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!