Pagina's

7 nov 2014

PLOG 06/11 - Opening Suite Novotel Den Haag


Ik heb weer een heerlijke PLOG dag achter de rug! De tentamens zitten er op en ik geniet ongegeneerd van m'n vrije tijd: heerlijk uitslapen en ontzettend veel leuke dingen doen. Vandaag probeerde ik even een kijkje te nemen bij de collectie van Alexander Wang voor H&M en was ik aanwezig bij de opening van Suite Novotel Den Haag, het eerste longstay hotel van Nederland. Kijk je met me mee?


Pff, eindelijk weer tijd om uit te slapen! Er is niets heerlijker dan lang slapen, héél lang slapen. Nu de tentamens voorbij zijn en ik niet meer iedere kostbare minuut 's ochtends m'n boeken open hoef te slaan, bleef ik heerlijk tot 10 uur in bed liggen.

Ook probeerde ik in de tussentijd op de H&M site te komen om de nieuwe collectie van Alexander Wang te bekijken. Na een uur refreshen gaf ik het op. Dan maar geen nieuwe sweater.


Plotseling kreeg ik een goede tip via Twitter, ik moest het eens via de H&M app proberen! En ja hoor, na 10 minuutjes kwam ik er eindelijk doorheen en bekeek ik de collectie. Mwah.. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden eigenlijk. Heeft er iemand van jullie wat besteld?

Vandaag staat de opening van het Suite Novotel in Den Haag op de planning. Tijd om te kijken hoe laat ik de trein naar Den Haag HS moet pakken. Het is in totaal een uurtje met de trein, maar omdat Joost zijn laatste stagedag heeft kan hij onmogelijk eerder weg. Afwachten wanneer hij klaar is dus..


Bepakt en bezakt richting het station. Omdat Joost pas erg laat klaar was ben ik eerst zijn spullen thuis op gaan pikken en dus met maar liefst 3(!) tassen richting de trein gestrompeld. Gelukkig sloten de treinen goed op elkaar aan en waren we om 15:40 uur eindelijk onderweg naar The Hague.

Selfie!


Na drie keer verkeerd gelopen te zijn - kaart lezen is nog steeds niet onze sterkste kant - kwamen we eindelijk aan in het net nieuw geopende hotel in hartje centrum. We hadden helaas de officiële opening gemist maar pikten nog wel even de winnaar van de DJ contest mee. Zijn nummer wordt het 'huislied' van het hotel. 

We checkten snel in, maakten een selfie - die camera was voor de show, mét lensdop van mij - en haasten ons weer naar de lobby. Tijd om te dineren, een rondleiding te volgen en bij te kletsen met lieve bloggers!


Natuurlijk kon ik het niet laten om nog snel even een paar foto's van de kamer te maken. Ik geloof dat dit veruit de mooiste en grootste - maar liefst 30m2! - hotelkamer is waar ik de afgelopen maanden in geslapen heb. Omdat het concept 'long stay' is - dus meer dan twee dagen verblijven -, is alles daar ook op aangepast. 

Zo heb je een leefruimte, die je af kunt scheiden van het slaapgedeelte met een gordijn. Een ontzettend mooie bank, een grote flatscreen, stortdouche, luxe bad, aparte wc en een mooi groot tweepersoonsbed. Ideaal!


Woehoe, we hebben er zin in! Beneden krijgen we meteen een glas witte wijn aangereikt - die we natuurlijk niet kunnen weigeren. Hallo, het is feest! - en worden de voorgerechtjes geserveerd. Ik genoot van een gerechtje met gerookte zalm en Joost nam een rundertartaar. Erg lekker!


Ook stonden er manden waar je broodjes uit kon pakken. Hier zie je een stukje van de lobby waar al het personeel druk was om de avond te verzorgen met de lekkerste drankjes en hapjes.

De witte wijn was ook zéker een aanrader!


In de lobby stond ook een kleine keuken van een chocolaterie waarin we onze deserts live gemaakt zagen worden. Eerst werd de chocolade gesmolten en helemaal vermalen met frambozen. Het zag er echt zó lekker uit!


Na een uur liep ik weer voorbij het keukentje en zag alles er nóg lekkerder uit!


Ook stond er een standje van Crusio uit Bergen op Zoom. Het is officieel een ijssalon maar ze serveren ook veel verschillende soorten koffie en thee. Er werd helemaal uitgelegd welke ingrediënten ze gebruikten en hoe de thee werd gemaakt. Eigenlijk een beetje zoals vroeger de koffie werd gezet, heel grappig én onwijs lekker.


Vervolgens was het tijd voor een kleine rondleiding. Wanneer je in het Suite Novotel verblijft kun je gratis gebruik maken van de fitnessruimte en ook staan er altijd fietsen klaar om Den Haag te verkennen. Alle suites zien er hetzelfde uit en in totaal heeft het hotel 118 kamers.

Iedere donderdag worden er gratis massages gegeven. Dat liet Justine zich geen twee keer zeggen, haha. Zelf heb ik het niet gedaan - de rij was erg lang - maar ik hoorde dat het echt een aanrader was. Next time better!


Tijd voor de hoofdgerechten! Je had de keuze uit drie soorten gerechtjes. Hier zie je de zeebaarsfilet die ik gekozen had en het stukje hert van Joost. Ook at ik later nog ravioli van bospaddestoelen. Heerlijk.

JA, eindelijk het dessert! Ik kan nog steeds niet omschrijven hoé lekker dit was, het liefste nam ik alle stukken mee naar huis om de hele week nog van te genieten. Het stukje chocolade met framboos was echt verassend lekker. 


Om 20:00 uur was de borrel afgelopen en besloten Joost en ik om naar de kamer te gaan. Genoeg te beleven daar! Joost rustte nog even uit op de bank terwijl ik naar De Wereld Draait Door keek. Eind deze maand ben ik waarschijnlijk aanwezig bij een uitzending, daarover snel meer!

We kwamen tot het grandioze idee om de televisie tegenover het bad te zetten. Doordat de TV op wieltjes stond konden we hem de hele kamer doorrijden, zó fijn! De kamer bestond trouwens niet uit alleen een bad, om het hoekje was ook nog een ruime stortdouche.


Als goodie kregen we ook nog een paar goddelijke stukjes chocolade mee van Hop & Stork, die ook het dessert verzorgd hadden. Natuurlijk kon ik hier niet langer vanaf blijven en gaf ik maar meteen toe: lekker chocolade eten in het grote hotelbed. There's nothing better!

Ik maakte nog snel m'n PLOG af terwijl Joost zich vermaakte op de dwergpapegaaien site, haha. Af en toe hé... 

Het is inmiddels 23:28 uur en tijd om lekker te gaan slapen, wat overigens prima gaat lukken in dit mega grote hotelbed. Morgen staat er nog een heerlijk hotelontbijtje op me te wachten - die laat ik jullie natuurlijk ook nog zien - en duiken we misschien Den Haag nog in om wat te shoppen. 

Liefs, Denise

100 opmerkingen:

  1. Hele leuke foto`s, ik vind die collectie van de H&M maar niets.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's!! Zag op Instagram al heerlijke taartjes voorbij komen. Verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, het ziet er heeeerlijk uit! Volgens mij heb je echt genoten !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh leuk zeg! Dat toetje ziet er echt héérlijk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke plog! Het hotel ziet er heerlijk uit, zo'n lekkere dessertjes en gratis massages, zalig! En wat handig die verschuifbare tv! Leuk idee om hem voor het bad te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's. Wat een ontzettend mooi hotel, dat dessert ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk! Ik heb zelf stage gelopen bij Novotel (Amsterdam City) en daar leerde ik een goede vriendin kennen, die nu FO shiftleader is in Den Haag! Zij had ook al zo'n leuk filmpje op haar FB gezet van de opening!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah echt, wat leuk Inge! Ik ga het filmpje ook even bekijken als ik hem kan vinden!

      Verwijderen
  8. Ziet er heerlijk uit, vooral die chocolade met die frambozen! <3 ben heel benieuwd over DWDD of jij daar binnenkort te zien bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een onwijs mooi hotel! Ga ik zeker een keertje naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke plog! Dat Hotel lijkt mij erg leuk om in te verblijven. Zelf heb ik nog niet eens op hm gekeken. Xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit ziet eruit als de perfecte dag :) heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super leuke plog, en wat ziet het hotel er prachtig uit zeg. Tof dat je er bij mag zijn. En ideaal een tv op wieltjes haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een geweldige plog om te zien en te lezen, geslaagde dag! Superleuk <333 Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke plog! Ziet er uit als een hele leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind het fijn voor je dat je eindelijk na je drukke tentamens tijd voor jezelf kan nemen! De collectie van Alexander Wang vind ik ook niet echt super. Ik zag wel dat er echt veel mensen in mijn lijst kleding ervan hadden gekocht maar vond het niet echt iets heel speciaals.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat super lief van je Lenith! Hm, ik vond het eerlijk gezegd ook een beetje tegenvallen..

      Verwijderen
  16. Wauw, even heerlijk ontspannen! Mooie hotelkamer en lekker eten, hmmm <3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een super leuke plog!!! wat goed dat je alsnog tijd hebt kunnen nemen voor jezelf

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw, dat toetje ziet er heeeeerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie foto's en het hotel ziet er ook prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat weer een heerlijk event/nachtje weg, zeg!
    En wederom prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super leuke foto's! Heel leuk dat je weer ergens mocht overnachten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw, fijn dat je dit mag doen! Lijkt me geweldig, het ziet er ook een fijn hotel uit. Ook het eten is aan de foto's te zien zeker niet slecht. Leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was echt ontzettend leuk, zo gaaf dat ik dit mag meemaken inderdaad! <3

      Verwijderen
  23. Wat een heerlijke kamer en wat lekker al die hapjes!! <3 Ik hoop dat jullie lekker hebben geslapen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Heel erg leuke foto's, het hotel ziet er prachtig uit! En vond de collectie van Alexander Wang ook maar niets eigenlijk... Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Aaah! Wat een leuke plog! Ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Super leuk weer om te zien! Mooie foto's <3

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Het was leuk hè? Nu hebben we elkaar weer niet echt gesproken, maar de volgende keer moeten we even kletsen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Leuke plog! Novotel is altijd een van mijn favoriete hotels geweest. Leuk dat je naar DWDD gaat! Ik ben daar een tijdje geleden ook naartoe geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat super leuk dat je erbij mocht zijn! Dat dessert ziet er echt goddelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat super leuk om te zien! Jongens soms ook met hun interesses. Wij als vrouwen volgen dr soms maar weinig van. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat leuk! Ik heb ook via de app besteld hihi ben alleen voor een paar schoenen gegaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een heerlijke plog! Ik vind de collectie van Alexander Wang ook niet heel tof, zal wel geen goede smaak hebben haha. Gaaf dat Crusio ook bij Novotel was. Het is echt heel erg, ik heb er nog nooit ijs gegeten, maar dat moet ik echt eens doen, aangezien mijn vriend een echte Bergenaar is..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Cindy! Ik ga er ook zeker snel naar toe, de thee was in ieder geval goddelijk!

      Verwijderen
  33. Wat leuk dat je erbij mocht zijn :) Ik vond de alexander wang collectie op de plaatjes op de h&m site tegenvallen maar toen ik bv. de looks zag die Andy van Stylescrapbook ermee maakte werd ik al iets hebberiger ;-) Uiteindelijk niks besteld want net een dure vakantie gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad een hele eer Shanti! De items waren inderdaad ook wel een beetje prijzig, mh..

      Verwijderen
  34. Ah leuk je plog! Ik was lekker aan t lezen en ineens dacht ik "huh, dat shirt heb ik ook.. wacht dat ben ik!" Inderdaad, je hoeft mij geen twee keer een massage aan te bieden. Het was heerlijk én het uitje was weer gezellig. Tot snel lieve Denise <3

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Eerlijk gezegd vond ik deze collectie niet geweldig. Gemiste kans, had zo anders kunnen zijn..
    De zonnebril vond ik overigens wel leuk, maar even afwachten hoe die er in het echt uit ziet.
    Leuke plog!

    x, Esmeralda

    Http://www.esmeraldaattema.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik miste ook wel echt een tof item in de collectie.. Dankjewel! <3

      Verwijderen
  36. Wat leuk, heerlijk zo'n hotel uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een heerlijk dagje! En ik vond de collectie ook niet super, er is eigenlijk geen enkel item dat ik echt zou willen. Net zo handig voor mijn portemonnee!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Aaah die chocolade hapjes zien er zo heerlijk uit! Wat een prachtig hotel!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik zag dat je me ging volgen op Instagram (__kimberly95) Wat heb je een leuke blog zeg! Ik volg je gelijk even op bloglovin.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik heb niks besteld van Alexander Wang, niet zo mijn ding! Ik vond het echt leuk om jou en je vriend te ontmoeten bij de opening van het hotel! :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  41. waauw wat een heerlijk hotel lijkt me dat! Niet verkeerd om daarvoor uitgenodigd te worden!

    Liefs,
    Kim / vintageandbeauty.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat leuk dat je zo kon zien hoe het eten klaargemaakt werd. Het lijkt me een heel fijn hotel om in te verblijven. Wat een leuke vriend heb je trouwens. hihi (Ik pik hem niet in hoor, heb zelf een veel te leuke vriend ;) )

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Leuke plog, het lijkt me heerlijk om daar te zitten. Ik kan helemaal genieten van je foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuke plog. Dat dessert ziet er echt zo lekker uit. Lijkt me een heerlijke hotelkamer! Gaaf dat je bij de opening mocht zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wauw, dat hotel ziet er echt de max uit! Wat leuk dat je er mocht logeren! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Leuke foto's! Lijkt mij een erg leuk hotel.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een ontzettende lieve foto van jou en je vriend. Ik zie je hopelijk morgen bij de opening van de Primark, ik ben erg benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!