Pagina's

10 nov 2014

Photo Diary #25 - Dagje Den Haag, verjaardag en cadeaus


Er staan weer ontzettend veel foto's voor jullie klaar van mijn afgelopen week! Zo vierde ik mijn verjaardag met een hele lekkere taart, een sexy kaart en veel leuke cadeaus, sliep ik een nachtje in het Novotel in Den Haag en maakte ik de laatste tentamens van deze periode. Kijk je met me mee?


Mijn week begon met studeren, studeren en nog meer studeren. Maandag en dinsdag stonden de laatste tentamens gepland en dat zouden zeker niet de minste zijn. Nog even knallen dus! Tijdens het leren door druppelden er langzaam al wat cijfers van de voorgaande tentamens binnen met als toppunt toch wel EEN 9,2 VOOR BEDRIJFSECONOMIE! Ja, die verschrikkelijke balansen. I did it! 

Tijdens het leren door maakte ik een lekkere lunch voor mezelf. Eigenlijk een complete avondmaaltijd, maar ach. Door al dat leren verbruikte ik zo veel energie dat het wel een keertje mocht, haha.


Dinsdag had ik dan eindelijk mijn allerlaatste tentamen van dit blok. Even een outfit of the day! Ik ontving heel veel leuke berichten over mijn Calvin Klein tas, in dit artikel kun je hem nog eens beter bekijken. Verder draag ik mijn beige laarsjes, mijn fluffy jas van Primark en een heerlijke wollen sjaal.

Na het tentamen had ik EINDELIJK weer tijd om leuke dingen te doen. Als eerste trok ik mijn gloednieuwe MAC lipstick uit z'n verpakking en bewonderde ik de kleur. Wat een beauty! Hier volgt natuurlijk snel een review over.


Nog even een selfie voordat ik op kraamvisite ging bij Joost zijn vogeltje. Wat zie je hier trouwens goed dat ik laatst naar de kapper ben geweest zeg, m'n haar lijkt echt onwijs kort of valt het alleen mij op? 

En hier is 'ie weer! Hij groeit als kool maar is nog steeds ontzettend lief en niet groter dan mijn handpalm. Het allerleukste is misschien nog wel dat Joost zo lief voor hem is, zo schattig om te zien!


Donderdag begon ik mijn dag heerlijk lui in bed. Een grote kop thee en wat blogjes erbij en m'n ochtend was helemaal compleet. Deze Starbucks mok zat trouwens in de goodiebag van Annemerel's Starbucks Tasting. Voor meer foto's van donderdag kun je deze PLOG bekijken!


's Middags vertrokken we met veel enthousiasme richting Den Haag. Ik was namelijk uitgenodigd voor de opening van het eerste long stay hotel van Nederland: Suite Novotel Den Haag. Het hotel bevindt zich midden in de leukste winkelstraat en zit tegenover Lush, wat een ideale locatie!

De kamer was onwijs mooi en modern aangekleed. Met de luxe stortdouche, het bad, het heerlijke zachte bed, de zithoek en de flatscreen TV op wieltjes hebben we ons zeker de hele avond vermaakt. In de PLOG vertel ik jullie meer over de opening!


Na een goede nachtrust stonden Joost en ik om 09:00 uur weer klaar voor een heerlijk hotel ontbijtje. Ik trok mijn outfit van de avond er voor aan - vergeten om iets anders mee te nemen, meh - en nam mijn beste vriend Spiegelreflex mee om m'n arm.

En dit was het ontbijt! Er was keuze uit verschillende soorten brood, croissantjes, eieren, beleg en yoghurt. Weliswaar niet het meest uitgebreide ontbijt wat ik ooit gezien had maar prima te doen.


Lekker ontbijten met versgeperste jus en een koffie om wakker te worden.

Na het ontbijt pakten we onze spullen, namen we een douche en checkten we uit. Ik kreeg even een besef momentje dat ik toch maar mag boffen dat ik zo maar hotels mag testen doordat ik blog. Zo gaaf en onwerkelijk!


Natuurlijk konden we Den Haag niet verlaten zonder even een bezoekje genomen te hebben aan Avonturia, een mega grote dierenwinkel. Nu Joost zijn vogeltje heeft is hij helemaal in to alles wat met dieren te maken heeft en aangezien we toch in de buurt waren konden we net zo goed even een kijkje nemen in dit dieren walhalla.

Regelrecht naar de Vogel wereld! Ik nam ook nog even een korte stop bij de katten afdeling en kocht daar wat snacks voor Floris. Helaas, ze vielen niet in de smaak. Hij keek niet op of om toen ik enthousiast met de snoepjes voor zijn neus stond te schudden. Verwend beest.


Na bijna 2 uur (!) rondgelopen te hebben in Avonturia besloten we dat het toch tijd was om weer naar het mooie Brabant af te reizen. Inmiddels was het al weer 15:00 uur en kregen we toch aardig wat trek. Gelukkig stapten we een halte te vroeg uit de metro en kwamen op het Centraal Station terecht waar de Julia's ons al aankeek. Helemaaal niet erg!

's Avonds brachten we de moeder van Joost naar een restaurantje midden op de hei. Het zag er ontzettend leuk uit met heel veel gezellige vuurtjes en mooie hout decoraties. Ga ik zeker nog eens eten. Hup, op de bucketlist!


Maar voor deze avond stond mijn goede vriend McDonald's op het menu. Serieus, ik ben hier al maanden niet geweest en ik heb het ook eigenlijk helemaal niet gemist. Toch konden we het niet laten om er even een kijkje te nemen, we reden er weliswaar langs. Tsja, dan heb je weinig keus.

Door de pasta van Julia's om 15:00 uur had ik weinig trek maar toch wist ik nog een medium friet en zes McNuggets naar binnen te werken. Prima gedaan, al zeg ik het zelf. Ik probeerde voor het eerst de aardbei smoothie, maar ben toch tot de conclusie gekomen dat de mango/ananas smoothie het lekkerste is. Weten we dat ook weer!


Spontaan besloten we er dan ook nog maar een bioscoopje bij te pakken. De nieuwe Nederlandse feelgood film 'Pak van mijn hart' is deze maand in prèmiere gegaan en ik kon het niet laten om hem meteen maar te gaan bewonderen. Het bleek echt een leuke film te zijn, gewoon even heerlijk ontspannen en genieten van de typische Nederlandse flauwe humor.

En ja, na al die calorieën maakt die bak popcorn ook niet meer uit. Toch?


Zaterdag was het tijd voor mijn ouderwetse 'grote mensen feest', oftewel mijn opa en oma's en tantes en ooms kwamen langs om even lekker een bakkie te doen en een flink stuk taart te eten. Echt waar, deze feesttaart van de Albert Heijn is by far de lekkerste die ik ooit gegeten heb. MOET je proberen!

En een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder cadeaus!


Van mijn tante en oom kreeg ik deze twee prachtige ringen van MelanO. De ringen zijn rosé goud en bevatten een klein licht doorzichtig steentje en een grotere donkere glittersteen. Onwijs mooi en super leuk om samen te combineren. Het leuke van deze ringen is dat je de knopjes er af kunt draaien en kunt verwisselen met andere, voor maar 18 euro heb je dan een compleet 'nieuwe ring'!


Oma kwam aanzetten met deze geweldige kaart, haha. Ik kan er nog steeds helemaal dubbel om liggen!

En ja, een heerlijk kaasplankje kon ook niet ontbreken op mijn verjaardag. Ik ben tenslotte een echte kaas addict en een dag zonder kaas is een dag niet geleefd! Wat is jullie favoriete kaas eigenlijk?


Zaterdagavond ging ik voor de verandering eens niet de deur uit en zat ik gezellig tussen papa en mama in op de bank. Volgens mij was het maanden geleden dat ik voor de laatste keer zo zat en ik besefte me dat ik toch best wat vaker gewoon lekker thuis kan blijven. Toch kan ik het niet opbrengen om helemaal 'niks' te doen. Ik maakte een leuk artikel voor Otto, deze komt dinsdag online!

Mijn zondag bestond uit heerlijk relaxen met Joost. Ik begon in het How do blogs work?- boek en zag tot mijn grote verbazing dat ik al weer 1111 volgers op Instagram heb. Wauw, wat een ontzettend leuk en speciaal getal! Super bedankt allemaal! <3

Aankomende week wordt weer gezellig druk en stiekem vind ik dat helemaal niet erg. Er staan twee ontzettend leuke evenementen op de planning - onder andere de opening van Primark in Rotterdam woe! - en woensdag vertrek ik naar Amsterdam om de wedstrijd Nederland - Mexico bij te wonen. Tot slot vier ik dit weekend nóg een keer mijn verjaardag, het feest houdt niet op!

Wat zijn jouw plannen voor aankomende week?

70 opmerkingen:

  1. Super leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de MAC lipstick <3.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk overzicht weer van je weekje! Gefeliciteerd met je 9,2! Leuke foto met je vriend samen. En vind de ringen ook erg mooi die je hebt gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne foto's allemaal! Ziet eruit als een gezellig weekje zeg! En heerlijk al dat eten, hihi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een superleuke foto's en fijne week heb je gehad! En ook nog eens een dik mooi cijfer, wauw topper ben je!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige ring en heerlijke overnachting! Leuke foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaaah het vogeltje is echt super cute <3 En wat een prachtige ring heb je cadeau gehad! Je oma heeft wel humor dat ze met zo een kaart komt hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ontzettend leuke week heb je gehad! En wat goed je cijfer op bedrijfseconomie. Al dat lekkere eten. Yummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto's weer en wat gaaf een 9.2 voor bedrijfseconomie! Kun je zeker trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige lipstick van MAC.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je lekker je verjaardag gevierd, mét leuke cadeautjes! En kaasplankjes kunnen inderdaad niet overgeslagen worden, Brie is mijn favoriet! En oh, McDonalds op z'n tijd kan heerlijk zijn (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige lipstick van MAC! Ben benieuwd naar de review :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk allemaal meid!
    Ben dol op Julia's.
    Liefs lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ziet er heel goed uit, prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een ontzettend fijne photodiary <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super leuke foto's! Wat een mooie ring zeg :o

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hele leuke foto's weer! Die taart van de AH ziet er inderdaad uit om van te smullen! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke foto's. Leuk ook dat je die ring gekregen hebt, hij ziet er erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Erg leuke foto's weer:) wat een schatje is het vogeltje zeg. Xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben erg benieuwd hoe je de mac lipstick vind! En wat leuk dat je weer in een hotel mocht relaxen. Je hebt mooie dingen meegemaakt! En oja gefeliciteerd met je bedrijfseconomie. Ik wacht nog met spanning af op mijn cijfer.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een super leuke dingen heb je weer gedaan! Die ringen die je kreeg zijn erg mooi!
    En die lunch dat je voor jezelf klaarmaakte, ziet er lekker uit! Receptje?
    Liefs <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah super lief, dankjewel. Haha het is eigenlijk heel simpel. Verse spaghetti, bolognese saus, gehakt, rucola en kaas! Nom nom

      Verwijderen
  21. Wat een onwijs leuke week! Ik ben echt zo benieuwd naar de primark bij Zuidplein! Ik ga woensdag zeker even kijken! Veel plezier alvast bij de opening :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke foto's weer! Volgens mij heb je een fijne week gehad. Mooie ring heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je tas is en blijft een plaatje om te zien <3

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuke voor weer! Leuke foto's ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bedoel, wat een leuke week weer! Leuke foto's ook! :)
      haha, liefs Melissa

      Verwijderen
  25. Wat een heerlijke week heb je gehad zeg! Je Melano ringen zijn prachtig. Ik heb er ook twee voor mijn verjaardag gehad en ben er super blij mee. Ook leuk dat je de steentjes kan verwisselen, vind ik. Dan ziet je ring er gelijk anders uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je er ook twee gekregen hebt, ze zijn zo leuk te combineren!

      Verwijderen
  26. Nog gefeliciteerd met je verjaardag :)

    Leuk om je eens te 'ontmoeten' te gek hotel he, dat Suite Novotel <3

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een leuk overzicht! Je ringen zijn prachtig en die kaart... Haha!
    En kaas is ook iets waar ik NOOIT op uitgegeten raak.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gefeliciteerd met je 9,2 voor bedrijfseconomie! Dit vak zag je eigenlijk niet zo zitten, toch? Heel knap gedaan! Toffe week heb je achter de rug. De lipstick van MAC is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi dankjewel! Het was inderdaad een vak waar ik erg tegenop keek!

      Verwijderen
  29. Wat een mooie foto's! Die ring die je hebt gekregen is echt fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jij hebt zo te zien een leuke week achter de rug! Leuke cadeautjes! Die ring is prachtig!! En wat goed dat je zo'n mooi cijfer behaald hebt ;-) Xx Amélie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Erg leuke foto's! Wat heeft je oma een leuke smaak met verjaardagskaarten haha, geweldig zeg! Prachtige ringen ook, wauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een hoop leuke foto's! Die ringen zijn echt prachtig <3 En ahhhhw, dat vogeltje! X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!