Pagina's

16 nov 2014

It's weekend tag! - Uitslapen, Douglas en vriendinnen


Happy Sunday! Ik vind het heerlijk om te lezen wat iedereen onderneemt in zijn of haar vrije dagen en dus besloot ik om ook een aantal vragen over míjn weekend te beantwoorden. Wie mij een klein beetje kent weet dat ik enorm kan genieten van uitslapen en luieren. Toch weet ik ieder weekend wel minstens weer een klein feestje mee te pakken. Kijk je met me mee?

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Mijn lesrooster is eigenlijk iedere week anders, maar toch heb ik altijd wel minimaal één dag vrij doordeweeks. Omdat het nieuwe semester nu is ingegaan heb ik zelfs maar drie dagen school per week, wat er dus op neer komt dat ik vier dagen 'weekend' heb. Vind ik helemaaaal niet erg.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Haha, deze vraag is niet moeilijk. Zo laat mogelijk, for sure. Ik ben een echte uitslaper en kan er zó van genieten om heerlijk te luieren in bed. Wanneer ik dan wakker word en op de klok kijk, krijg ik echt een geluksmomentje. Ik kan lekker blijven liggen tot wanneer ik wil! Meestal ben ik er in het weekend wel om 11:00 uur uitgeveegd door mama, maar ik zou best tot een uur of twee kunnen blijven liggen, woops.

Hoe ontbijt je in het weekend?
Niet. Ik weet het, het is onwijs slecht en niet slim maar ten eerste slaap ik nog wanneer het 'ontbijt tijd' is en ten tweede krijg ik 's ochtends geen hap door m'n keel. Doordeweeks ontbijten vind ik al lastig, laat staan in het weekend. Wanneer ik dan toch aan m'n brunch begin, eet ik meestal lekkere afbakbroodjes of maak ik mozzarella panini's. Hm ja, daar kan ik dan tóch wel m'n bed voor uit komen.

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Waarschijnlijk denk je nu dat ik de luiste persoon op aarde ben en de hele dag in bed lig, dit is eigenlijk absoluut niet zo. Mijn weekenden zijn druk, op het laatste moment weet ik toch altijd mijn hele vrije dagen vol te plannen. Ik moet blog foto's maken - dat is nu namelijk erg lastig tijdens schooldagen omdat het vroeg donker wordt -, artikelen schrijven en vooruitwerken, opruimen, af en toe nog iets aan school doen en 's avonds ga ik vaak met vriendinnen gezellig wat drinken. Soms pik ik ook nog een feestje mee - af en toe gewoon twee - en slaap ik samen met Joost. Heerlijk druk!

Wat doe jij het liefst in het weekend?
Ik vind het heerlijk om een dag helemaal niets te doen, maar ik denk dat het inmiddels al wel weer een jaar geleden is dat ik écht niets heb gedaan op een dag. Door m'n blog ben ik toch eigenlijk altijd wel ergens mee bezig, wat ik ook helemaal niet erg vind. Mijn vriendinnen zien is wel een pré, een ander moment dan in het weekend is er namelijk niet!

Wanneer plan jij activiteiten voor het weekend?
Feestjes en afspraken met vriendinnen worden meestal in de dagen voor het weekend al gepland, zodat iedereen nog vrij kan vragen en er gewoon voor kan zorgen dat ze er bij kunnen zijn. Verder kijk ik eigenlijk gewoon per dag wat er op m'n pad komt. Wanneer ik weinig te doen heb, kijk ik ook wel eens naar een hockeywedstrijd van mijn zusjes of pak ik een bioscoopje.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Op dit moment niet, maar afgelopen weken had ik natuurlijk tentamens en toen bestonden al mijn vrije dagen uit leren, leren en nog meer leren. In december ga ik weer fulltime aan de slag bij Douglas en dan zullen mijn vrije dagen er weer compleet anders uitzien. Waar ik nu onwijs veel tijd heb voor foto's maken en artikelen schrijven, zal ik dan toch echt wat beter moeten gaan plannen!

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ook dit hangt eigenlijk heel erg af van mijn plannen. Heb ik een feestje? Dan kan het gerust 03:30 uur zijn voordat ik eindelijk in bed lig. Wanneer ik een vrije avond heerlijk lui op de bank doorbreng met m'n favoriete series en een zak chips slaap ik meestal rond 00:00 uur. Vandaag is er - na lange en drukke weekenden - weer zo'n avond gekomen dat ik heerlijk in m'n kloffie artikelen tik en televisie kijk. Stiekem toch meer ontspannen dan het feestje van gister, al was dat wél een tikkeltje gezelliger!

Heb jij nog mooie plannen voor het weekend?

94 opmerkingen:

 1. Leuke vragen en antwoorden. Wat heerlijk uitslapen tot 11.00 uur, dat mis ik soms wel echt hoor. Sinds ik moeder ben wordt ik tussen 05.30 en 06.00 uur gewekt weekend of niet, maar krijg veel voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag!

  In het weekend doe ik veel aan school en heb ik quality time met mijn vriend en mijn vriendinnen.
  En vandaag gaan mijn vriend en ik naar het Nederlands elftal, dus beter winnen ze een keer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Inge! Ah wat leuk dat je naar het Nederlands Elftal gaat, ik ben afgelopen woensdag geweest! Ik ga voor jullie duimen! <3

   Verwijderen
 3. Soms is het inderdaad ook heerlijk om helemaal niks te doen! En als ik ook iets plan voor in het weekend dan is de planning in de week zelf al gebeurd :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ingevuld! Ik houd ook echt van uitslapen. Ik plan m'n weekenden alleen wel altijd zo vol dat ik écht een wekker moet zetten. 12 u m'n bed uit komen haal ik dan gewoon echt niet meer! En.. Het is stiekem ook best fijn om te weten dat je nog een hele dag voor je hebt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Justine! Inderdaad, het is heel fijn om te weten dat je nog een hele dag voor je hebt!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke vragen! Ik ben juist echt geen uitslaper, wil zo veel mogelijk uit een vrije dag halen. Ook vandaag, een zondag morgen wanneer iedereen nog ligt te slapen, sta ik al in de startblokken om te gaan sporten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Esther! Wauwie, daar kan ik echt een voorbeeld aan nemen! <3

   Verwijderen
 6. Wat een leuke vragen én antwoorden! Mijn weekenden zien er altijd anders uit. De ene keer heb ik het heel druk en de andere keer niet. Soms moet ik wat voor mijn werk doen, soms niet...Ook het naar bed gaan en opstaan is iedere keer wisselend. Dat vind ik trouwens ook leuk! Want, doordeweeks heb ik al een vrij vast stramien met hoe mijn dagen eruitzien. In de weekenden is het juist leuk om dat niet te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je de tag onwijs leuk ingevuld, superleuk om te lezen <3 En lekker uitslapen nog even nu het kan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke uitebreide antwoorden! Ik ga vanavond lekker uit eten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik kan tegenwoordig amper meer uitslapen, doordeweeks sta ik standaard om 6.00u op, dus het langste wat ik uit kan slapen in het weekend is tot 9.00u. Soms wel jammer, maar ook wel fijn om dan nog de hele dag te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag! Ik hou er echt van om een hele zondag lekker in bed naar series of films te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihi lekker niks doen fijn is dat he. Lekker dat je zo'n lang weekend hebt, geniet er nog maar even van! Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke tag! Haha ik kan juist mijn bed uitkomen voor een heerlijk ontbijt. Het liefst dan ontbijt op bed hoor haha! Heerlijk om lekker te luieren, series te kijken en niks te hoeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke tag :D ik kan helaas nooit uitslapen want dan maken de katten me wakker omdat ze honger hebben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk zo een weekend tag post fijn om te lezen op een sunday morning! Ik hou ook van mijn bed, de kids hier vinden mama die lang op bed ligt nooit zo leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeel herkenbaar! In het buitenland leven maakt me moe, dus ik kan in het weekend amper opstaan en kijk ik er elk weekend naar uit om uit te slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke tag, ik hou ook erg van uitslapen. Verder is het heel wisselend, soms heb ik een heel druk weekend en soms heb ik lekker niks. En in het weekend ga ik vaak ook voor de afbakbroodjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke tag, die kende ik nog niet! Je hebt hem erg leuk ingevuld :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuke tag! Ik ben ook altijd heerlijk lui in het weekend haha, zo fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super leuke tag. Je hebt hem ook leuk ingevuld. Voor mij is uitslapen tegenwoordig 9 uur :-), haha! Normaal gesproken word ik in het weekend al rond half 8 wakker. Geniet nog van je zondag <3! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke tag zeg. En leuke weekenden heb jij dan. Mijn weekenden zijn ook vaak vol gepland met allemaal leuke dingen. Geniet nog even van de zondag! Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke tag! Ik herken me heel erg in je antwoorden! Fijne dag nog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze tag staat ook nog op mijn to do list! Ik wilde dit weekend eigenlijk lekker naar het strand en lunchen, maar het is echt vies weer. Leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke tag! In het weekend kan ik juist nooit uitslapen en op de dagen dat ik naar school moet, kan ik mijn bed haast niet uitkomen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een ontzettend leuke tag is dit toch! Ik krijg er nog een extra weekend gevoel van! :) Ik vind het ook echt heerlijk om niks te doen in het weekend! Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke tag! Je hebt het superleuk ingevuld. Weekend betekent voor mij ook lekker relaxen hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben zelf ook echt heel lui xD
  Zondag doe ik echt niks behalve slapen en netflix kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk ingevuld!! Ik kon ook altijd super lang in bed liggen, maar nu zet ik regelmatig de wekker in het weekend oeps! Ik wil dan zoveel doen voor mijn blog of lekker opruimen enzo. En nu moet ik gewoon heel veel leren voor mijn tentamens :(

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk ingevuld ik heb ook heerlijk uitgeslapen vanochtend meestal kan ik dat niet haha maar nu had ik het echt even nodig volgens mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke tag! Ik ben echt slecht in uitslapen, geen rust in m'n kont en word meestal zelf al vroeg wakker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk om te lezen! Ik vind het heerlijk als ik eens een dag echt helemaal niets te doen heb, dat zou echt mijn ideale dag zijn. Helaas komt dat echt nooit voor als je aan huishouden hebt :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke tag! Die ga ik even pikken, hehe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk om te lezen. Het weekend is zo fijn, lekker rustig aan x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Lekker uitslapen tot 11 uur, ik kan dat echt niet meer! Ik heb echt het werk systeem nog in me zitten haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ah, dat is ook niet verkeerd toch! Heb je lekker lange dagen!

   Verwijderen
 34. Lang leve het uitslapen en luieren in het weekend, zo ben ik dan 's avonds na uitgebreid makeuppen wel klaar voor iets leuks. Erg leuk om meer over jou weekend te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zoo leuk om te lezen, fijn dat je weer gaat werken bij de Douglas! X

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke tag om te lezen! Geniet zeker nog van je vrije dagen voor je weer aan het werk gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Toffe tag. Ik heb eigenlijk alleen op zondag echt weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. wat heb je de tag leuk ingevuld

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Dit is echt een hele leuke tag om te lezen! Helaas is het weekend nu al bijna voorbij :(

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een leuke tag! Ik hou ook echt van uitslapen, haha. Tot 2uur in bed liggen vind ij helemaaal niet moeilijk hoor XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Heerlijke tag dit! Voelde me vandaag al schuldig dat ik niets had gedaan, maar stiekem is het wel heeel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel Raounak! Heeeerlijk, ik heb lekker met je mee gedaan!

   Verwijderen
 42. Leuk om te lezen! Lekker hoor, 3 dagen school! Ik heb er 4... Maar deze week plannen ze weer leuk iets op mn vrije dag, gewoon 5 dus! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat een leuke tag :) En luxe hoor 3 dagen school ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuk om te lezen! Ik vulde de tag een hele tijd geleden ook al eens in! Leuk om te lezen dat je zowel kan genieten van ern feestje als van lekker thuis op de bank hangen :-) geniet er maar van nu je nog een paar dagen extra vrij bent in de week, sinds ik stage heb besef ik maar pas hoe druk het is en hoe weinig tijd je overhoudt als je elke dag moet gaan werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat heerlijk dat je naast je school nog zoveel vrije tijd hebt, dat is bij echt totaal anders. Ik zou zo graag meer tijd hebben om te bloggen.. Welke studie doe je? Hahaha. Leuk artikeltje <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Super leuke tag! Je hebt egt een heel erg leuke blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!