Pagina's

12 sep 2014

What did I do? #8 - Whatsapp crash, feestjes en zenuwachtig


Daar is het wekelijkse lijstje What did I do?-lijstje weer! Afgelopen week was erg hectisch, ik merk dat ik nog erg moet wennen aan school en het vroege opstaan. Toch keek ik eindelijk The Fault In Our Stars, ergerde ik me aan Whatsapp én ben ik best een beetje zenuwachtig. Kijk je met me mee?

Gelukkig
Over de kwaliteit van m'n foto's. Ik merk dat langzaam maar zeker alles er net een stukje mooier uit komt te zien. De foto van mijn make-up of the day heb ik ook op m'n Instagram gepost, hier ben ik trouwens iedere dag actief op!

Gelezen
Helaas heb ik nog geen bladzijde gelezen - bad girl - maar m'n studieboeken zijn in ieder geval al wel besteld! Een flinke vooruitgang, aangezien het schooljaar al weer twee weken van start is en ik dus nog niets gedaan heb. Hm..

Gehoord
Wat ik nou toch weer voor geks las op Twitter... Apple zou op iedere iPhone het nieuwste album van U2 gezet hebben. Natuurlijk moest ik dit checken en ja, - écht waar - het bleek inderdaad zo te zijn. Hoe veel geld moet dit Apple wel niet gekost hebben? Ik vond het eigenlijk wel erg grappig.

Gewenst
Het is vandaag Joost zijn 21e verjaardag, yeey! Happy birthday to you! Ik hoop natuurlijk dat we samen ook nog onze 30e, 55e en 87e verjaardag kunnen vieren <3

Gegeten
Afgelopen woensdag at ik pannenkoeken bij opa en oma om te vieren dat m'n zusjes beugel er eindelijk - na 3 jaar, pff! - uit is. Het eerste wat ze zei toen ze in de spiegel keek: 'WOW, ik ben nu écht net Denise!' Ik geloof dat ik in deze twee dagen al ongeveer tien keer gehoord heb dat we zo veel op elkaar lijken. Dan zal het wel echt zo zijn toch?


Gezien
Eindelijk heb ik de prachtige film The Fault In Our Stars gezien. Al een tijdje wilde ik naar de bioscoop, maar eigenlijk wilde er niemand met me mee. Gelukkig heb ik hem lekker thuis in bed kunnen kijken, wat was 'ie zielig! Nu ik er aan terug denk kan ik nog steeds wel een traantje laten...

Gedaan
Afgelopen week was het kermis bij ons in de stad en natúúrlijk moest ik daar minstens een keer een rondje overheen lopen. Normaal gesproken ben je echt wel even weg, maar na drie kwartier hadden Joost en ik het wel weer gezien. Hm, de kermis is gewoon niet echt voor mij weggelegd denk ik.

Geërgerd
Oh wat heb ik me geërgerd aan Whatsapp! Door de nieuwe update crashte heel m'n app en was ik dus niet meer bereikbaar, zo vervelend. Na tien keer proberen en het uiteindelijk opnieuw downloaden is het probleem weer verholpen, al vind ik de update écht ontzettend vervelend. Heb je de oude versie nog? Houden zo!

Gekocht
Zuurstokken! Deze heb ik eigenlijk niet gekocht maar gekregen van m'n lieve tante, van de kermis natuurlijk! Mijn all time favorites zijn eigenlijk wel de dropstok en de kersenstok, jum!

Gedacht
Deze maand staan er drie events op de planning en stiekem vind ik het best een beetje spannend. Het is de eerste keer dat ik mede bloggers ontmoet en daar krijg ik best wel zweethandjes van. Woensdag ga ik naar het Eye Wish event in Amsterdam, maar gelukkig weet ik al van een paar meiden dat ze er ook zullen zijn!

Heb jij The Fault In Our Stars al gezien?

69 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Ik heb TFIOS nog niet gelezen/gezien, naar ben het zeker van plan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk weer! Ik heb TFIOS nog niet gezien en ook niet gelezen, maar wil ik nog wel heel erg graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha herkenbaar van het nog niets gelezen hebben voor de studie! Nu je het zegt moet ik ook snel nog mijn studieboeken bestellen! De film The Fault In Our Stars wil ik ook nog graag zien, lijkt mij een mooie en bijzondere film!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om dit weer te lezen. Ik kan mij best goed voorstellen dat zo'n event spannend is, maar het zal zeker erg leuk worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aah wat een fijn lijstje, ik ben benieuwd naar de film TFIOS <3 En woensdag gaat supergezellig worden, no worries <333

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat houd ik van jouw fijne lijstjes! Heeel veel plezier bij het eyewish event, geniet ervan. Gefeliciteerd met Joost!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. The Fault In Our Stars heb ik laatst ook gekeken, supermooi maar super zielig, ik moest echt veel huilen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind dit zo leuk om te lezen :-)

    En zuurstokken, jammie. Ik hou ook heel erg van kaneelstokken. Lekkerrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen Denise! Veel plezier bij de events en tot de 23e in Venlo :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel! Ik wil The Fault in Our Stars ook heel graag een keertje zien of lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ga je ook naar de opening Primark toevallig? Dan kunnen we even gedag zeggen ;). Ik ben in Venlo en Arnhem.

    glamourmoes@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk artikel weer trouwens! Ik las over dat album van U2 dat op iPhones was gezet inderdaad. Ik heb zelf een Samsung Galaxy S4, dus geen last van. En ook geen last van update van Whatsapp trouwens. Vervelend als je iets 10 x opniew moet installeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel leuk ! liefs irene

    www.madebyirenelouise.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met je vriend! TFIOS wil ik ook nog zo graag zien, haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke om te lezen! De The Fault In Our Stars wil ik heel graag zien maar niemand wilt (ook) mee, waar kan je hem online bekijken? En oh zo vervelend met je Whatsapp.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hahah zo grappig vond ik dat van U2, ik had gestuurd naar mijn papa die was deze week jarig, cadeautje op je telefoon staat het nieuwe album haha hij dacht natuurlijk dat ik dat er stiekem had opgezet ofzo ;) Ik vind die events ook wel spannend hoor maar wel super leuk allemaal heb er enorm veel zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dit vind ik altijd zo leuk om te lezen! :-) Wat leuk dat je voor het eerst medebloggers gaat ontmoeten! :-) Ik heb 'The fault in our stars' gezien in de bioscoop met mijn vriend, en zelfs hij moest huilen, schattig he? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaaah wat lief! Mijn vriend niet hoor, stiekem vond 'ie het wel zielig volgens mij.

      Verwijderen
  18. Leuk om te lezen! Een tijdje terug heb ik ook TFIOS gezien :D

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuk artikel weer! Ik ben ook zooo benieuwd naar de film van The Fault in Our Stars :) Wat leuk dat je naar een aantal events gaat, veel plezier alvast ;) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb The Fault in Our Stars al gelezen én gezien in de bioscoop.. Zo'n mooie film! En goed om te weten dat je de nieuwe versie van Whatsapp niet mag installeren! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was het boek te vergelijken met de film? Ik vond het ook ontzettend mooi!

      Verwijderen
  21. Ik ben al weken in het boek van The fault in our stars bezig, maar heb 'm nog steeds niet uit. Ik heb gewoon geen tijd en maak ook geen tijd. Ik wil zeker ook de film nog gaan kijken, die lijkt me zo mooi! Je foto's zien er inderdaad mooi uit, daar mag je echt wel trots op zijn. En.. gefeliciteerd met je vriend! Heb een leuke avond samen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De film heb je in ieder geval in een ruk afgekeken, dat kan ik je verzekeren! Ah, super lief. Dankjewel Evelien! <3

      Verwijderen
  22. The fault in our stars vond ik echt een hele mooie film! Ik heb volgensmij de hele film wel gehuild, echt erg maar vond het een heel mooi verhaal! Ik heb me trouwens ook echt geërgerd aan die nieuwe whatsapp update, vreselijk dat vastlopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dit vind ik een van de leukste artikelen om te lezen! :) Wat fijn dat je je goed voelt bij de kwaliteit van je foto's! Het ziet er ook mooi uit! En The Fault In Our Stars wil ik ook nog zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Dit is echt een leuk artikel om te lezen zeg! :) Wat gaaf dat je naar events gaat. Dat zou ik inderdaad ook behoorlijk spannend vinden! Veel plezier in ieder geval. X

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heb de film nog niet gezien ben eerst het boek aan het uitlezen! Daarna ga ik de film kijken, ben heel benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Zuurstokken, yummie! Helaas gaat dat tijdelijk niet met mijn beugel :-( Veel plezier alvast gewenst op de events! Begrijpelijk dat je zenuwachtig bent, maar zo tof als je er eenmaal bent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel voor je lieve woorden! Wat balen dat je nu even geen zuurstokken kunt eten, dat wordt extra genieten wanneer je beugel er weer uit is!

      Verwijderen
  27. Leuk om te lezen. The fault in our stars wil ik ook nog graag zien. Het boek heb ik al gelezen. Zo vervelend dat je whatsapp het niet doet, mijne doet het nog prima na die update !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Manon! Gelukkig dat je Whatsapp het wel doet, ik hoor er verschillende verhalen over!

      Verwijderen
  28. Wat leuk geschreven! Die film wil ik ook nog graag zien, maar wacht wel op de dvd release. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Dit is leuk om te lezen! Heel origineel!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. haha ik krijg nu echt trek in pannekoeken! wat een leuk lijstje heb je gemaakt :)
    liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuk artikel! Krijg er direct honger van met je zuurstokken en pannenkoeken. Ik vind de kaneel zuurstok toch wel het aller lekkerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. TFIOS staat nog op mijn lijstje, maar ik moet enkel nog de privacy hebben om hem ongestoord te kunnen kijken en dan in tranen uit te barsten (wat hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren). Wat leuk voor je zusje! Ik was echt ontzettend blij toen mijn blokjes eraf mochten, geen eten meer dat vast kwam te zitten en eindelijk met hartenlust in een appel kunnen bijten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk he! Het gevoel toen mijn beugel er eindelijk uit ging was ook onbeschrijfelijk!

      Verwijderen
  33. Heel leuk lijstje! Haha dat van het nieuwe album van U2 wist ik niet en je hebt gewoon gelijk! wauw! The fault in our stars is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. wat een leuk lijstje! niet zenuwachtig zijn hoor, de events zijn vast hartstikke leuk! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!