Pagina's

26 mei 2014

Photo Diary #5


Wat vliegen de weken toch voorbij, het is alweer eind mei! Oké, deze rijm was niet de bedoeling en ook helemaal niet grappig maar ach. Het is weer maandag en tijd voor mijn Photo Diary #5. Wat hadden we geluk met het fijne weer de afgelopen week, ik heb er in ieder geval van genoten. Ik ben heerlijk sushi gaan eten met mijn studiegenootjes, ik heb veel tijd aan fotografie besteed en twee Masterclasses bijgewoond over media. Ook deze keer weer - beschamend - veel foto's van heerlijk eten. Lees je met me mee?



Even een ouderwetse 'From Where I Stand' foto. Ik was namelijk ontzettend blij dat ik voor de eerste keer dit jaar mijn zomerschoenen uit de kast kon trekken! Heerlijk vind ik het gevoel van de wind onder je voeten. Ook heb ik een paar dagen zonder jas kunnen fietsen - ja, je leest het goed: fietsen! - wat me gewoon ontzettend vrolijk maakt. Mijn schoenen zijn van Minnetonka, broek van Supertrash, sjaal van Silver Creek en tas van Michael Kors.


Een paar maanden geleden heeft mama een panini-ijzer aangeschaft en hier maak ik natuurlijk graag gebruik van. Lekker wakker worden met het ELLE magazine en een heerlijk ontbijt. Ik ben een echte kaas-freak zoals je ziet, het liefst gooi ik overal een lading kaas bovenop. Op deze panini zit kaas, mozzarella, spek, pesto en rucola.


Woensdag was het tijd om met mijn lieve studie vriendinnen bij Sumo in Tilburg te gaan eten. Ons studiegroepje bestaat uit vijf meiden met wie we een enorm groot project voor Endemol aan het ontwikkelen zijn. Omdat we allemaal onze tentamens gehaald hadden was het reden voor een gezellig etentje! Wijntje, sushi en lieve meiden. Perfecte combinatie.


Zoals jullie misschien wel gezien hebben ben ik op een andere manier bezig met fotograferen. Ik heb laatst al een artikel geschreven over wat fotografie tips en deze probeer ik natuurlijk zelf ook toe te passen. Ik heb een mooie plaat met hoogglans aangeschaft waarop ik voortaan m'n producten fotografeer, zo heb ik een lekkere lichte achtergrond met weinig afleiding. Super handig en mooi doordat je zo goed met de schaduwen kunt spelen en dat de foto's net een beetje specialer maakt. Wat vinden jullie eigenlijk van mijn foto's?


Gelukkig was ik donderdag een dag vrij van school en heb ik heerlijk niks gedaan met Joost. We hebben lekker uitgeslapen, samen pasta gekookt en een filmpje gekeken. Ik kan zo genieten van de dagen dat ik even geen verplichtingen heb. Het moment dat ik naar de klok kijk en besef dat ik helemaal nergens rekening mee hoef te houden, heerlijk.


Gelukkig is het laatste semester van leerjaar 1 al weer vol op bezig. Iedere week heb ik minimaal één gastcollege wat kan gaan over de statistieken van een webpagina, hoe je meer bezoekers trekt naar je site, marketing of zelfs bloggen! Nu ik een eigen blog heb merk ik wel dat ik meteen anders naar de colleges luister, het is echt ontzettend interessant en zo handig dat een expert mij dit uitlegt. Perfecte studie! Ook deze week had ik weer twee Masterclasses, een van Richard van Hooijdonk en een van een medewerker van Blue Mango. Ook hier ben ik weer veel van opgestoken en dit probeer ik ook weer in mijn blog te verwerken, kan altijd van pas komen dus.


Even een selfie terwijl ik in mijn heerlijke vest gekropen ben. Zaterdagavond was echt een gevalletje van 'net niet'. Ik had afgesproken met twee vriendinnen wat helaas last minute niet meer doorging. Tsja, een avondje op de bank dan maar! Ook dit beviel me niet helemaal oké, bleek dus dat de finale van de Champions League bezig was, aargh. Ik ben helemaal geen voetbal fan - voor het WK kan ik nog wel een gaatje vrij maken - dus ik baalde als een stekker. Papa natuurlijk in zijn element, ik heb hem fanatiek mee horen roepen vanuit mijn bed (haha).


Zondag was het koopzondag: lekker werken bij Douglas! Gelukkig hoefde ik pas om twee uur te beginnen en kon ik dus nog heerlijk van het zonnetje genieten. Een fris glas Ice Tea erbij en genieten maar. Ik hoop dat dit weer nog een tijdje blijft en niet - op z'n Nederlands - opeens weer plaats maakt voor wat heerlijke regenbuien.


Af en toe heb ik gewoon even behoefte aan een heerlijk momentje voor mezelf met een koud drankje. Na een baaldag - niets lukte - en lange dag werken was het weer zo ver: de voetjes omhoog met een heerlijk glas Aperol Spritz. Dit is een Italiaans aperitiefje, gemixt met prosecco en bruisend water. Jummie! 

De komende week heb ik eigenlijk weinig gepland staan, ook wel eens fijn! Donderdag en vrijdag ben ik vrij van school - hemelvaart - waardoor ik veel leuke dingen kan doen. Ook ga ik met een oude vriendin bijkletsen en praten over het bloggers leventje. Ze is namelijk net zelf ook haar eigen blog begonnen, super gezellig. Ik vertel je hier meer over in mijn volgende Photo Diary, tot volgende week!

31 opmerkingen:

  1. Sushi, yummie..! :-) Oh, dat zonnetje van afgelopen week: heerlijk! Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's! Ik vind de outfit die je aan hebt op de tweede foto trouwens super gaaf. Nice shoes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw wat een mooie foto's! Ik hoop dat je hebt genoten van afgelopen week en dat komende ook heel fijn gaat worden <3 En ooh wat ziet de panini er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's! Ik ga zeker je artikel over fotografie even lezen leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's! Hmm, de panini en sushi zien er heerlijk uit. Krijg zelf ook gelijk weer zin om naar de Sumo te gaan! (a)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn weekje! Leuk dat je de colleges op school kunt gebruiken voor je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een fijn fotoverslag! Inderdaad lekker veel eten <3 Nu heb ik zin in sushi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben je gaan volgen op bloglovin'! en wil je nog even complimenteren over je superleuke sandalen:)
    Wel mis ik een zoekbalk op je website. Misschien een handige tip:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je me volgt. Inderdaad een handige tip, ik ga er meteen wat aan doen!

      Verwijderen
  9. Dat drankje ziet er lekker uit! Leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke foto's, hmmmm sushi en panini <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke opleiding doe jij.
    Ik begin volgend jaar met communicatie.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk dat je ook de studie communicatie gaat doen, doe ik ook! In welke stad ga je studeren?

      Verwijderen
  12. Heerlijk zomerse foto's allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind jou echt zo een mooi meisje! Leuk artikel X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je bent echt een mooie meid! Perfect make-upje enzo :) Jammer dat je zaterdagavond zo saai uitviel, dat is bij mij bijna elke week :(

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Amaszing post, dear!

    theprintedsea.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie fotos! En jammer van de baaldag, maar trek t je niet aan genoeg leuke dagen zullen komen :)
    Wow ik klink net als een paus ofzo XD

    Love, Lisette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een leuke photo diary!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke diary! Ik vind je outfit van de from-where-I-stand-foto erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke foto's! Die panini ziet er héérlijk uit trouwens! X

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een heerlijke week. En wat gaaf die gastcolleges!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke foto's en fijne week toe gewenst. Lekker he zo'n dagje vrij met Hemelvaart?!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hartstikke leuke foto's! Ik krijg spontaan honger van die foto van sushi.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!